Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość M A D Mara

jak Wam się podoa mój pierścionek zaręczynowy?

Polecane posty

Gość M A D Mara
bo mi baaaardzo :-)

ja nie lubie takich pierścioneczków, co je ledwo na palcu widać...no ale w końcu to Tobie ma sie podobać?

Doprawdy nie rozumiem, jak mogłaś przyjąć taki pierścionek?! Skromny, z tylko jednym brylantem, prawie wcale go nie widać! Czy twojego manego nie stac na coś lepszego???? Widać że w ogóle cię nie kocha, nie postarał się i poszedł na łatwiznę:-P Pomyśl, jakie nędzne będzie twoje z nim życie.... Ups, żartowałam:-D Ale zapewne takie wpisy jak ten, za chwilę się tu pojawią:) Pierścionek ładny, a jeszcze ważniejsza jest intencja, z okazji której został wręczony:) Gratuluję zaręczyn, narzeczeństwo to piękny czas, ciesz się tym:)

gratuluję zaręczyn:) a w temacie: wzór pierścionka jest gustowny, podobałby mi się gdyby brylant nie był taki maleńki. Oglądałam ostatnio pierścionki i 0.03 ct to jest drobinka ledwo widoczna na palcu, wolałabym cyrkonię w rozmiarze ok 0,4-0,5 ct, no ale najważniejsze żeby tobie sie podobał.

Gość ile jeszcze takich
topicow zalozysz ??? masz kompleksy ? potrzebujesz dowartosciowania ? a jakby wszytskie powiedzialy ze jets paskudny i za tani to co ? rzucilabys swojego faceta czy tylko pierscionkiem w niego zeby sie bardziej postaral ? :O

mi się nie podoba- ma takie oczko wypukłe że mam wrażenie że tylko będzie oczka w rajstopach robić, lub cały czas o coś zaczepiać :) ale to tobie ma się podobać, gratulacje :)

Gość bojka_84
a ja uwazam ze jest sliczny delikatny i elegancki wg. mnie tak wlasnie powinien wygladac pierscionek zareczynowy. Ja chcialabym podobny tyle ze jeszcze zolte zloto do tego (odrobina żołtego z białym).

Gość ja mam prawie identyczny
Mi sie tez bardzo takie podobaja-malutkie skromne :)