Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anonimowygosc

Problem ze znalezieniem ladnej, wartosciowej dziewczyny

Polecane posty

Gość Anonimowygosc

Witam wszystkich! Moj problem polega na tym, ze nie potrafie sobie znalezc dziewczyny, ktora by mi sie spodobala na dluzej. Mam 18 lat i do tej pory nie bylem w dluzszym zwiazku z zadna dziewczyna. Jedynie byly to przelotne zauroczenia, flirty - nie dluzej trwajace niz tydzien. Przewaznie na obozach lub w szkole. Poznalem duzo roznych dziewczyn, ale zadna nie sprostala moim oczekiwaniom (w sensie nie erotycznym). Nie wiem czy nie mam za duzych wymagan... Wiem, ze sa kobiety, ktore moglyby mi sie spodobac, ale nie wiem gdzie takie znalezc. Z mojego doswiadczenia wnioskuje, ze dzieczyny sa albo piekne i glupie, albo ciekawe, inteligentne, ale "mało-urodziwe". Chciałbym sie mylic... Szukałem w roznych miejscach, ale na próżno. Wiekszosc dzisiejszych dziewczyn nie jest wrazliwa. Co dziwne malo w nich romantyzmu (w glowie tylko alkohol, impry i ten "koffany" jezyk :/). Żenada... A najgorzej jak jakiejs spytam czym sie interesuje, albo co lubi robic... szkoda gadac. Ale nie przynudzam. No wiec szukam dziewczyny, ktora nie musi byc miss. Musi byc zadbana (bez efektu fast food) i miec w sobie urok, cos co urzeka. Powinna byc bardzo wrazliwa, byc pelna romantyzmu. Musi wiedziec czego chce i potrafic wyczuc partnera. Kobieta, ktora bedzie potrafila stworzyc sytuacje i robic niespodziewane rzeczy. Taka ktora po 20 latach nadal bedzie ciekawa. Musi byc osoba tajemnicza i zaskakujaca, ktorej poznanie nie bedzie proste. Kobieta zagadka. Moze ktoos wie, gdzie takie dziewczyny mozna znalec? Z gory dzieki za pomoc. Pozdrawiam ;) PS. Szukam dziewczyny bo za pół roku mam studniowke. Chcialbym tam pojsc z kims wyjatkowym.

Gość Anonimowygosc
PS. Szukam dziewczyny na pół roku.

Gość Anonimowygosc
PS. Szukam dziewczyny na pół gwizdka.

Gość zaroosii
a czy ty jestes: zadbany urokliwy, cos co urzeka wrazliwy romantyczny zdecydowany znawca kobiet pomyslowy i zaskakujacy na tyle pewny tego ze za 20 lat bedziesz ciekawy tajemniczy zaskakujacy po raz 2 masz nature zdobywcy? i ty piszesz ze masz male wymagania?:o:o koles zejdz na ziemie moze napisz co sam mozesz zaoferowac

Gość zaroosii
i oczywiscie czy jestes przystojny i wartosciowy ?

Gość Anonimowygosc
kompleksy? nie wymagam wiecej niz to, co ja sam oferuje. No, ale trudno... dzieki za pomoc ;)

Gość cxc
"i ty piszesz ze masz male wymagania? koles zejdz na ziemie" smieszna jestes :D gosc wymienil wymagania wiekszosci facetow. A to imho tylko podstawowy 🖐️ wy popatrzcie na siebie, czego wy wymagacie od facetow. To wy zejdzie na ziemie.

Gość Anonimowygosc
z rejonu Katowic Uwazam, ze nad dziewczyna mozna popracowac, jesli czegos jej brakuje. Problem tkwi w tym, ze trzeba miec na czym pracowac

Gość zaroosii
"smieszna jestes gosc wymienil wymagania wiekszosci facetow. A to imho tylko podstawowy wy popatrzcie na siebie, czego wy wymagacie od facetow. To wy zejdzie na ziemie." -----wiem jaka jestem a tobie madra glowo chyba cos nie wyszlo jest nie rozumiesz kwesti wymagan do tego co sam moze zaoferowac chlopak w wieku 18 lat to sie nie wypowiadaj :) "podstawowy" pakiet mozesz znalezc przy zakupie telefonu komorkowego

Gość Anonimowygosc
Zaroosli, uwazasz, ze chlopakowi w tym wieku brakuje czegos, zeby taki zwiazek mogl zaistniec?

Gość Anonimowygosc
trafilem przez przypadek. Poczytalem pare tematow i postanowilem napisac

Gość prawiczek i kropka 19877
macanki w klubie wypytywanie o jej przeszłość szczególnie seks analny i wielu partnerów macanki w klubie nieudany seks wypytywanie o przeszłość picie macanki w klubie loda w kiblu :classic_cool:

Gość Dwudziestotrzylatka
Ja jestem trochę za stara ale spełniam wymogi :) Pasja łączy ludzi, więc zapisz sie na jakieś zajecia czy do klubu i tam spróbuj się rozejrzeć :) powodzenia

Gość Anonimowygosc
Jestem muzykiem, z reszta troche zapracowanym, tak wiec kółka zainteresowań nie wchodzą w grę, ale dzieki za pomoc ;)

Gość magdalena85
Nie rozumiem tylko po co piszesz nam tutaj te wymagania? Moze warto napisac ogloszenie i wywiesic je na srodku miasta z numerem telefonu. a nóz ktos sie zgłosi! Chłopie, Ty masz jeszcze czas na powazne zwiazki.. nie szukaj nikogo na siłe. na pewno na kogos trafisz.. a na studiowke zawsze mozna zabrac jakas fajna kolezanke.. a noz nie bedzie miala efektu fast foodu i bedzie tajemnicza!:)

TEN PROBLKEM W POLSCE BEDZIESZmiećniestety zawsze, a jak nawet znajdziesz i tak cie puści kantem dla bogatszego.Polki to sprzedajne kurwiszony i nic tego nie zmieni,taki kraj, tak zostały wychowane. Zainwestuj lepiej w wyjazd na wschód bliski, w poszukiwaniu dziewczyny, tam naprawde jest wiele fajnych i slicznych

taki jeden... - akurat taką mam ochotę;) bo może na takim etapie życia jestem... a co, miałam napisać, że jestem za stara???:P

Gość jasminkkkkkk
spelniam wtoje wymagania tylko jestem juz zadorosla jakdla ciebie. nie wiem czy ty spelnilbys moje wymagania. wydaje mi sie ze nie. powodzenia w szukaniu.

\"Wiem, ze sa kobiety, ktore moglyby mi sie spodobac, ale nie wiem gdzie takie znalezc. Z mojego doswiadczenia wnioskuje, ze dzieczyny sa albo piekne i glupie, albo ciekawe, inteligentne, ale \"mało-urodziwe\". Chciałbym sie mylic...\" nosz kurwa mać kto wymyslil ten kretynski stereotyp ktory sie powiela, powiela i powiela bez konca? sama osobiscie znam sporo dzieczyn, ktore sa zarowno ladne jak & inteligentne,czego im niezmiernie zazdroszczę, nie wierze ze spotykacie w zyciu tylko albo puste barbi albo zajebiście fajne brzydule ;/

Gość Sarenka6565
Hej ja tez mam 18 lat i tez potrzebuje partnera na studniowke. co do twoich wymagan to trzeba przyznac ze sa przemyslane i madre. a z tym bzdurnym aczkolwiek tak modnym jezykiem to jakbys mi z ust wyjał, bo tez mnie to strasznie irytuje.

Gość świetlna pała
ty masz probelm nie ze znalezieniem dziewczyny tylko zez sobą ;]

Gość Ja też jestem muzykiem
:) Śpiewam i gram na fortepianie.

Gość zagubiona we własnych myślach
a ja wygrałem życie - mój drog poważnie przeraża mnie Twój pesymizm

Gość facet naoglądał
sie filmów typu High School Musical i zaczyna marzyc ochyda