Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dylemat mam

ktorego byscie wybraly?

Polecane posty

Gość dylemat mam

Na poczatku napisze ze jesli nie chce Wam sie pisac to poprosze o krotka podpowiedz, X czy Y? :)z gory sorki ze sie rozpisze ale chce dokladnie wszystko opisac... A wiec: Z facetem X bylam 3 lata, kochalam Go bardzo, bylo nam dobrze, jest opiekunczy, dobry, mam z nim wiele milych wspomien, mielismy wiele planow na zycie, ale byl jeden problem- jego rodzice...Byli przeciwni naszemu zwiazkowi i robili wszystko zeby sie rozpadl, przez 3 lata bylam twarda i jakos to wytrzymywalam, Moj facet nie byl za mna w 100% , czesto sluchal sie rodzicow, nie podejmowal decyzji sam, radzil sie siostry i rodzicow, rzadziej mnie,,,Zaplanowalismy sobie wyjazd za granice, ale on za kazdym razem w ostatni dzien rezygnowal bo mu nie pozwalali na wyjazd...(facet 23lata). ja jestem teraz za granica, Ostatnio dzwonil do mnie i zalil mi sie ze wkurza go praca w Polsce, ze chcialaby przyjechac do mnie. Na nastepny dzien zalatwilam mu prace, on dalej zrezygnowal, powiedzial ze przeprasza mnie ale jest tchorzem i nie pojedzie....Zerwalam z nim, nie odzywal sie 2 dni, potem zaczal mnie prosic, plakac, blagac zebym wrocila, nie zgodzilam sie...Napisal mi ze ma dla mnie bardzo dobra wiadomosc-otoz jego rodzice chca mnie przeprosic i chca zeby bylo wszystko juz ok.. Facet Y- poznalam Go jakies 2 miesiace temu, jest starszy ode mnie 10 lat, dowcipny, inteligentny, rodzinka spoko bo od razu mnie im przedstawil...czuje ze moglabym Go pokochac... I teraz dylemat, wrocic do tamtego czy zapomiec o nim i zaczac sobie ukladac zycie z kims innym....?? Prosze o odp.

Proponuję rzut kostką. Przecież tutaj nikt nie zna ani pierwszego, ani drugiego - dziewczyno litości.

Gość dylemat mam
no wlasnie dlatego opisalam ich mniej wiecej...

Gość dylemat mam
bardzo Was prosze o odpowiedzi.....

Gość dylemat mam
nikt nie odpisze??:(

Gość Jupijej
Bierz nowego (Y)! X się nie sprawdził to wypad,nie wierzę,że ot tak zmieni się stosunek jego rodziny do Ciebie,poza tym nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki (wiem z doświadczenia) :( :O Tchórz zawsze będzie tchórzem!

Gość rearete
roznie to bywa z tą rzeką... nikt ci nie ejst w stanie tu pomimo twojego opisu odpowiedziec. nie znamy kolesi