Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KUBI19

Prawdopodobieństwo ciąży- JAK DUŻE???

Polecane posty

Gość KUBI19

.. Okres mam zazwyczaj nieregularnie i czesto spóźnia mi się sporadycznie się zdarza ze dostaję 2 dni wczesniej, czasem regularnie co 28 ale czesto tez co 30dni i ponad. 11 Dnia cyklu doszlo do uniesienia miedzy mna a chlopakiem. On po wytrysku (po obmyciu czlonka) wszedl we mnie. Nie mial wytrysku we mnie i wówczas mialam dzien kiedy wydzieline z szyjki miałam białą budyniowatą, gęstą, nierozciągliwą.. dzien później mierzyłam temperaturę- 36,5 stopni. Po 2óch dniach zaczęłam miec objawy sluzu ciągnącego się. Obecnie- (20 dzien cyklu) zanika mi przezroczysty śluz i już jest raczej biały budyniowaty z lekką domieszką przypominającą kurze białko. Czy jest duze prawdopodobienstwo ze mogę zajść w ciążę? Wtedy myslalam ze nie ma sie czymmartwic, ale teraz zaczynam sie zastanawiac... Bede wdzieczna za radę

Ja bym sie nie martwila, owulacji sadzac po sluzie jeszce nie mialas, a czlonek zostal obmyty, chociaz napewno \"cos\" w nim zostalo i moglo sie przedostac do Ciebie ;P powiem Ci ze my sie staramy 2 miesiace o dzidzie z pelnym wytrskiem, i narazie ani widu anislychu, wiec moze Cie to troszke uspokoilo ;)

Gość KUBI19
dziękuję za pocieszenie :) Ale właśnie jesli chodzi o te sprawy to jest różnie, choć wydaje mi sie ze z chlopakiem uwazam, to takie sytuacje są dla mnie nowością bo jest on moja pierwsza miloscią i czasami za bardzo biję się z myslamy. A Tobie życzę owocnych starań w najodpowiedniejszym czasie :) Dobrej nocy:*