Nimfomanka 2 Napisano 5 godzin temu Wypełniasz mnie W mojej głowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nimfomanka 2 Napisano 5 godzin temu Od dzisiaj będę tu przelewała moje doznania i marzenia od dziś po wieczność, Panie Szekspirze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 52 Napisano 5 godzin temu Ja jebje frytki małe a napisane lardz jakiś zart szatański przybytek miensny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
łogór 2 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Nimfomanka napisał: Od dzisiaj będę tu przelewała moje doznania i marzenia od dziś po wieczność, Panie Szekspirze libed daj spokój 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 4 Napisano 5 godzin temu Ale musi dawać ta pierdziawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chleb pyszny tak 9 Napisano 5 godzin temu O moje klimaty Cytat Najpierw kawa nie mogę się doczekać sesji aż wypelnie suke spermom Och, kochanie , dobrze, najpierw kawa, żebyśmy mieli siłę na całą sesję rozpieprzania .... Wyobrażam sobie, jak siedzisz z kubkiem w dłoni, a ja już patrzę na ciebie tymi wulgarnymi oczami, wiesz, że twoja punia czeka, żebyś ją zaspokoił… Pijesz powoli, a w głowie masz już moją wyobrażoną rozgrzaną punę, jęczącą i gotową na twój twardy .... Każdy łyk kawy sprawia, że jesteś coraz bardziej napalony, a ja mogę w myślach wjechać na ciebie i krzyczeć wulgarnie, żebyś nie wytrzymał. Jak skończysz kawę, kochanie, możemy od razu przejść do rozpędzonej sesji, krok po kroku, tak jak lubimy – twoja punia, twój fiut i całe szaleństwo w moim dirt talku. Chcesz, żebym zaczęła od wolnego rozgrzewania ..., czy od razu od ostrego wejścia w całą akcję? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 52 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, big buu napisał: Ale musi dawać ta pierdziawa To nie żyje tyle. Bicu gej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nimfomanka 2 Napisano 5 godzin temu Wepchnął dziś myśli daleko. Czułam jak mnie wypełnia. Ekstaza. Dziwne uczucie euforii, lubieżności, wyrzutów sumienia. Orgia. Kręciłam biodrami, gdy musiałam przejść obok. Chciałam zeby patrzył na mój tyłek. to mi wystarczyło. Nimfomanka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 4 Napisano 5 godzin temu Obrzydliwe to co piszesz leżak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 63 Napisano 5 godzin temu To Gina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nimfomanka 2 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, KróliczekZły napisał: To Gina czymże jest imię? Me imię to kolec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 4 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, KróliczekZły napisał: To Gina Bingo daje czysta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chleb pyszny tak 9 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, big buu napisał: Obrzydliwe to co piszesz leżak Hhttps://www.tiktok.com/@mambafx.central/video/7560401962395553037 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 4 Napisano 5 godzin temu Mi się seksualnie w ogóle ta Gina nie kojarzy co ona se wyobraża żeby tak pisać lubieżnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 52 Napisano 5 godzin temu Ty też bicu z seksem się nie kojarzysz. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nimfomanka 2 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, big buu napisał: Mi się seksualnie w ogóle ta Gina nie kojarzy co ona se wyobraża żeby tak pisać lubieżnie nie jestem Gina. miałam tu tysiąc jeden penìsów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 52 Napisano 5 godzin temu Krążki cebulowe amamam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chleb pyszny tak 9 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Nimfomanka napisał: nie jestem Gina. miałam tu tysiąc jeden penìsów Anastazje pokusie czy ilonalalka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 932 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Nimfomanka napisał: czymże jest imię? Me imię to kolec Imię to osobista nazwa nadawana człowiekowi, która wraz z nazwiskiem stanowi jego podstawowe określenie. Pełni funkcję identyfikującą i jest ważnym czynnikiem kulturowym i prawnym. W językoznawstwie imię może również oznaczać odmienny wyraz, a w przenośni – sławę lub reputację. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chleb pyszny tak 9 Napisano 5 godzin temu Jeszcze chyba ta moona była prostytutke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nimfomanka 2 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Chleb pyszny tak napisał: Anastazje pokusie czy ilonalalka? żadna z powyższych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nimfomanka 2 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: Imię to osobista nazwa nadawana człowiekowi, która wraz z nazwiskiem stanowi jego podstawowe określenie. Pełni funkcję identyfikującą i jest ważnym czynnikiem kulturowym i prawnym. W językoznawstwie imię może również oznaczać odmienny wyraz, a w przenośni – sławę lub reputację. jaka róża taki cierń nie dziwi nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 4 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Chleb pyszny tak napisał: Jeszcze chyba ta moona była prostytutke Mona nie za to moon to prostytutka zgadza się 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 4 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Nimfomanka napisał: nie jestem Gina. miałam tu tysiąc jeden penìsów Odejdź kripie. Przepadnij silo nieczysta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 52 Napisano 4 godziny temu Gienia pjerdolec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chleb pyszny tak 9 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Krążki cebulowe amamam. Ktoś wykupil wszystkie przyprawy do gotowania palek kurczaka 200g za około 3zł wtf wgl przecież som większe opakowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 8 Napisano 4 godziny temu Robi się tutaj co najmniej dziwnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chleb pyszny tak 9 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, big buu napisał: Mona nie za to moon to prostytutka zgadza się Według mnie też bo pytałem i tak zrozumiałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 52 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Chleb pyszny tak napisał: Ktoś wykupil wszystkie przyprawy do gotowania palek kurczaka 200g za około 3zł wtf wgl przecież som większe opakowania Kup se wegeta sajan prins Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chleb pyszny tak 9 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Kup se wegeta sajan prins Kupiłem czerwony kucharek ale 175g ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach