Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocham bezy

jak mozna kochac sie z turkiem,arabem nie chce powiedziec CIAPATY

Polecane posty

Gość kocham bezy

????????? odlozmy rasizm, kto byl w europejskim imperium (czy to anglia, czy to niemcy, czy to cos innego) choc przez chwile zaobserwowal co sie dzieje. Podrywacze z bliskiego i dalszego wschodu sa ... OBLESNI. Wyzelowani, kudlaci, ubrani w smieszne ciuszki, najlepiej takie w serek czyli odslaniajace ogrom kudlow na klacie, bransoletki, zloto totototo .... Patrza sie na biale kobiety i widza darmowe ruchanie. Przekonani o swojej meskosci i seksapilu (wybaczcie, ja mam odruch wymiotny) podrywaja je. A co tam one chetne i radosne, bo ktos adoruje. Slyszalam jak w pracy jeden chwalil sie, jak to brodka jezdzi po "pussy" i one jecza. Wlasnie ONE. i tych co tworza slowo "one" jest w kolejce wiele. Brzydza mnie oni, po prostu brzydza i gdybym byla facetem, nie tknelabym kobieta, ktora mial "turek". APEL DO TYCH KTORE SYPIAJA Z TURKAMI, ARABAMI, PAKISTANCZYKAMI itd itp ZBADAJCIE SIE ZANIM PRZESKOCZYCIE Z JEDNEGO PENISA NA DRUGI ps: znam kilku hindusow, mili kulturalni, bardzo przyjemni, nie specjalnie byli zainteresowani cielesnoscia europejskich pieknosci. nie generalizuje, komentuje to co rzucilo mi sie najbardziej w oczy.

Gość bo one naiwniary myślą
że po paru słodkich słówkach ten ich facet to normalnie książę południa na wielbłądzie. A oni tylko mają bajer i liczą na łatwy seks z białymi dupami, a gdy tylko te dupy pojechały by z nimi do ich arabistanu to wpierw przejście na islam, potem czarczaf na łeb do domu i morda w kubeł

Gość kocham bezy
znam tez kilku murzynow i nie uwazam zeby byli oblesni. Wprawdzie jeden z nich ma kaszane chyba ze 30 cm i podczas analu poprzestawial mi zawartosc zoladka (dlatego moge troche bredzic, to przez te nudnosci) ale mimo wszystko jego sperma jest sweet. Nie to co zlasowany ser jakiegos tam araba, ze o turku juz nie wspomne. To takie moje przemyslenie.

Gość kocham bezy
kobiety maja niskie IQ, mowia ze sa zdolne do empatii. bzdura sa slepe i tepe, chlona jak gabka "jestes piekna" fuj fuj. a ciapaty ma bajere ? buahaha/

Gość kocham bezy
"kocham bezy" :*:*:*:*:*

Gość habibi habibia
habibi i co druga sobie habibi z jakimś egipcjaninem na last minute wczasach. Parę razy powiedzą kocham i bajera wystarczy

zal wam czy jak? ale powiem jak jest. mieszkam za granica. ci \"ciapaci\" jak ich nazywacie sa najczesciej babiarzami i faktycznie lubia sobie zlapac darmowe ruchanko. ale .. oni leca na dziewczyny, ktore w europejskim kregu kulturowym sa niekoniecznie uwazane za atrakcyjne. mowie konkretnie o grubszych. tlusta blondynka to szczyt marzen, ucielesnienie snow i osmy cud swiata dla tego faceta. dlatego, ze jestem grubsza to sama czesto dodatje propzyje pojscia na kawe od obcych facetow. sa nachalni, fakt ale jesli sie powie, ze jest sie mezatka to zostawiaja w spokoju. z drugiej strony sa bardzo mili dla kobiet. wyobrazam sobie, ze niepewna siebie dziewczyna nagle slyszy kmplement od obcego faceta na ulicy. i myslicie, ze co? nie pojdzie z nim na kawe? problem lezy w europejczykach. jesli wam sie takie kobiety nie podobaja to czemu bronicie innym? w koncu sami zakladacie tematy ze dziewczyny z nadwaga powinny siedziec w domu i nie chodzic po ulicy. a zanim napiszecie \"to niech jedna z druga schudnie to wtedy bedzie mogla miec europejczyka\" to powiem \" a niby dlaczego?\". dlaczego ma zyc z polakiem kiedy moze mieszkac z facetem, ktory bedzie traktowal ja jak boginie? nie wierzcie, ze kobiety w tych krajach sa tak strasznie ucisnione. nie. zanim facet sie ozeni to musi sie wykazac odpowiednim majatkiem, za zone zaplacic a potem ja szanowac.

Gość on będzie ją traktował
jak boginie ale tylko w europie i tylko zanim ona mu do końca nie ulegnie. Rozejrzyj się naokoło. Znajdziesz pełno tragedii dziewczyn które dały się oczarować takim "ciapatym"

tak jakby zwaizanie sie z europejczykiem dawalo gwarancje szczescia i bezpieczenstwa. tylko u mnie w klatce mieszkaly dwa malzenstwa, w ktorych maz i ojciec byl katem. sory, ale moim zdaniem to jestt norma w polsce, ze facet uwaza, ze mam prawo bic zone i dzieci. a wiekszosc kobiet nie ma odwagi by odejsc.