Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaskoczona1984

Nie wierze. Nie wierze!

Polecane posty

Gość Zaskoczona1984

Okres miałam regularnie. Do czerwca tego roku. Co 28 dni jak w zegarku. Trwał 6-7 dni. Ostatni raz spałam z moim narzeczonym pod koniec czerwca. To był 5 dzień @, wiec końcówka. I od tego momentu okres zaczał wariowac. A to w lipcu dostałam po 33 dniach pozniej w sierpniu znow cos koło tego i tak samo wrzesnien - 34 dni. W pazdzierniku dostałam po 26 dniach @ i trwał on (nie tak jak poprzednich miesiacach 5-6 dni) tylko tym razem 3 dni. I to skape plamienie. Nigdy nie zdarzyło mi sie cos takiego. Jak juz mialam okres to bardzo obfity i bardzo bolacy. Do tego stopnia, ze mdlałam. Nie mam innych objawow oprocz tego, ze raz rzucam sie na jedzenie a potem znow moge nic nie jesc. Cos mnie podkusilo i zrobilam przed chwila test. Słaba druga kreska. I teraz pytanie. Cholercia, jak to mozliwe, ze przez tyle czasu NIC nie czulam. Czuje sie jak idiotka, która nie zna swojego organizmu. Chyba, ze test sie pomylil. No bo nie chce mi sie wierzyc ( a z obliczen) wychodziloby, ze to 14 tydzień. I zamiast siedziec i konczyc prace magisterska to siedze i rozmyslam. Czuje lek, czuje radosc i wielkie zaskoczenie.

Gość Zaskoczona1984
Nie ukrywam , ze brzuszek mi sie zaokraglil ostatnim czasem. Ale zwalilam na to, ze nie mam nawet czasu zjesc pozadnego obiadu. Raczej odzywiam sie niezdrowo. Ciagly pospiech. No ale tylko brzuch mi sie leciutko zaokraglil. Rece nogi mam szczuple. I tak w dalszym ciagu mysle, ze ten durnowaty test ciazowy mnie oklamał.

Gość POWIEM TAK
PO PROSTU ZASZLAS W CIAZE A TE PLAMIENIA TO NIE OKRES . JA JAK BYLAM W CIAZY TEZ DOSTALAM PLAMIEN TYLKO ZE RAZ W 9 TC I LEKARZ PRZEPISAL MI LUTEINE NA POTRZYMANIE CIAZY .( WIELE KOBIET PLAMI NA POCZATU CIAZY - CZASAMI TE PLAMIENIA MOGA SIE ZAKONCZYC PORONIENIEM ) NAJWIDOZCZNIEJ TE TWOJE PLAMIENIA TO BURZA HORMONALNA PODCZAS CIAZY - SZKODA ZE WCZESNIEJ SIE NIE ZORIENTOWALAS ZE COS JEST NIE TAK BO W CIAZY TRZEBA BARDZO UWAZAC NA SIEBIE A ZWLASZCZA DOBRZE SIE ODZYWIAC I PRZYJMOWAC WITAMINY DLA KOBIET W CIAZY . POZA TYM GRATULUJE DZIDZIUSIA I JAK NAJSZYBCIEJ UDAJ SIE DO GINA .POWODZENIA !

Gość bec...a co to takiego baby
love?

Gość Zaskoczona1984
Ciesze się ale...nie dociera to do mnie.

Gość mama-Jakubka-2007
a te okresy w lipcu i sierpniu były obfite czy tez tylko skąpe plamienia?

moja kolezanka ostatnio dowiedziala sie ze jest w 17 tyg, brala tabletki anty i miala normalnie okres....i w 4 cyklu nie pojawil sie. zrobila test i wyszly 2 kreski. poszla do gina, myslala ze to poczateczek a on jej ze bedzie miala chlopca :) jedyne co czula to mdlosci ale zrzucila na nowe tabletki anty... takze autorko, nie tylko tobie zdarzylo sie nie rozpoznac sygnalow :) trzymam kciuki, powodzenia, glowka do gory:D

Gość Zaskoczona1984
Zrobiłam dziś jeszcze jeden. Ponownie 2 krechy. W lipcu miałam normalny okres. Tak mi sie zdaje przynajmniej. Bardzo obfity i bardzo bolacy. Kurde do głowy by mi nie przyszło, że jestem w ciąży. Wydawało mi się, że kobieta to zawsze wyczuwa. A tu taka niespodzianka. Zaraz lece zapisac sie do ginekologa. Jestem strasznie rozstrzesiona. Mój narzeczony jeszcze nie wie. Wiem, ze sie bedzie cieszył bo bardzo che byc tatą, ale pewnie bedzie tak samo zaskoczony jak ja. ;)

Gość w 14 tc to by wyszła gruba
krecha jak byk!!!!!!!!!!! Testy czasami tak reagują na owulację :) Powtórz test rano a jeśli wyjdą 2 grube krechy po 5 minutach a nie po 15 to jesteś w ciaży :) GRATULACJE a po 15 minutach na teście wychodzą rózne rzeczy.