Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katastrophinade

Czy ruszaja was sie zeby?

Polecane posty

Gość Katastrophinade

Czy jak do tykacie zebow to ruszaja wam sie troszeczke czy w ogole sie nie ruszaja? Mi sie ruszaja i boje sie ze dojdzie do tego ze tak sie rozruszaja ze mi wypadna :(

Gość Katastrophinade
Mam oczywiście na mysli zeby w pupie

no jasne, jesli ci to pomoze jak naciskam z jednej strony palcem a z drugiej dolnymi zebami to jedynki mi sie ruszaja ;D od dawna i jeszcze nie wypadly

kazdemu sie lekko ruszaja jesli NA SIŁE je rusza.Chyba ze sa rozchwiane to paradontoza,ale Ty pewnie młoda jestes to nie

Gość AutorkaPostu
Sorry ze popelnilam blad w temacie. Mialo byc: Czy ruszaja WAM sie zeby. A ten drugi wpis pod [ierwszym to podszyw. Kurcze.. ja nie wiem .. jak odroznic zeby rozchwiane od ruszajacych sie w takim razie? Ja jak dotykam palcem to czuje ze sie ruszaja i boje sie naprawde sie boje ze ich zywot bedzie krotki :(

Gość Zuz-zanna
mi sie nie ruszaja w ogole. Moze ich ni myjesz?

to moze lepiej idz do dentysty ,jesli jest tak jak piszesz. A rozchwiane sa wtedy jak juz tak nie tylko sie kiwaja ,ale tez na wszystkie strony mozesz je poruszac

sa takie specjalne zele ,gdyby naprawde Ci sie kiwały ,ale dentysta je zakłada i kosztuja ,niewiem ile ,ale wiem ze sa .Trzeba im wczesniej tym lepiej z tym isc

Gość AutorkaPostu
Dzieki goldenka. Ja juz bylam u dentysty i ona poruszala moimi zebami i mowi ze jestem histeryczka. Ale ja naprawde czuje ze te zeby sie ruszaja. Czuje ze odchodza od dziasla jak ruszam nimi! I smutno jest mi ze dentystka tego nie wyczula!

pewnie to podszyw.... ale skoro byłas to po co sie martwisz ??przeciez powiedziałaby gdyby było cos nie tak .jeden bedzie z nerwow czuł gule w gardle,drugi piasek pod powieka ,trzeci bol brzucha-[pewnie rak!!!!] ,a Tobie SIE ZDAJE ze zeby sie kiwaja .To ich nie dotykaj i zapomnij ,a przestana sie kiwac ;-D