Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocham zadbane dziewczyny

Dlaczego dziewczyny sa tak zawistne jesli chodzi o ladniejsze kolezanki ?

Polecane posty

wyzywaja je od lachonow, szmat i anorektyczek:-o w ten sposob wyladowujecie swoje frustracje ? zadbana szczupla dziewczyne nazwac anorektyczka - obrzydliwe :-o wstydzcie sie, jestescie glupie i puste :-o

kobieta kobiecie nie wybaczy gdy jest mlodsza i ladniejsza...mnie pare kolezanek postanowilo nie brac na imprezy:P bo nikogo nie poznamy-tlumaczyly sie gdy wytoczylam im prawde

Gość to może na odwrót
a dlaczego ładniejsze dziewczyny wyśmiewają się z tych, które nie są tak ładne? Dlaczego wyśmiewają się z tych, które np. nie stać na modne ciuchy? Które nie lubią się malować, nie chodzą w dekoltach po pępek i miniówkach?

jestescie dziwne :-o zamiast cieszyc sie ze wasza kolezanka ma powodzenie to wyzywacie ja :-o to sie nazywa przyjazn ? :-o glupie baby podchodza do wszystkiego emocjonalnie dlatego nigdy nie nadalyby sie na prezesa firmy:-p

fajnie jest,dopoki nie spodobam sie kolesiowi,ktory sie podoba mojej kolezance.nawet go nie zaczepiam,ale kurwa zawsze jest tak ze sie lampi

niby gdzie sie wysmiewaja ? zazwyczaj to jest tak ze zawistne tuczniki obrazaja zadbane dziewczyny z klasa i dla nich kazda ktora nie ma opony wokol brzucha jak one to juz wrog i od razu puszczalska anorektyczka, pusta z ktora nie mozna o niczym pogadac itd :-o zalosne jestescie :-o

Gość to może na odwrót
"zazwyczaj to jest tak ze zawistne tuczniki obrazaja zadbane dziewczyny z klasa" rozumiem, że Ty jesteś taką "dziewczyną z klasą", tak? I nazywasz innych ludzi "tucznikami"? Super, klasa, faktycznie :P:P:P na poziomie... sama zgadnij jakim :P

Gość taka jedna cizia
a niby dlaczego mam wspierac komkurencje? Widziales kiedys zeby jakas firma cieszyla sie ze komkurent wiecej zarabia? A w dodatku zazwyczaj ta komkurencja stosuje neiuczciwy marketing wiec naprawde nie widze powodow zeby cieszysc sie z tego ze ktos jest ladniejszy odemnie. A niby dlaczego ktos jest ladniejszy ot tak za darmo dostal to od boga a ja przykladowo brzydka no to niby czemu mam ja jeszcze wspierac? I sie cieszysc a niby z czego? Ze mi faceta odbije, ze dostanie lepsza prace, ze ladniej jej w mojej sukience phi no niby sdaczego bo co, imie czgo przyjazni? Nie wydaje mi sie zeby istniala przyjzan bo jak zaufasz mozesz dopstac noz w plecy i bedzie bardziej bolec. A tak przynajmniej atak bedzie z przodu. No wiec wlasnie ja nie rozumiem dlaczego ja mam sie cieszyc i wspierac ludzi ktorzy maja lepiej. A te ladne to rzeczywiscie zdziry przewaznie wiec naprawde nie jest to ublizanie. To ze wlazi z cyckami na mojego chlopaka i rozdziawia dzioba to jest ok tak? I ja mam ja jeszcze wspierac pewnie i szeptac o cudna laska skarbie zobacz jakie ma cycki, jest wspaniala bylbys frajerem jakbys nie skorzystal z takiej dziewczyny.....no prosze cie z tymi bzdurami to ty do przdszkola mozesz isc.

taka jedna cizia: nie musisz jej wspierać, wystarczy że się od niej odwalisz i nie będziesz z bezinteresownej zawiści obsmarowywać i wyzywać za plecami.

Gość Ponury_kurczak
Jeśli kobieta wygląda jak zgrillowana blachara i w dodatku obnaża wszystkie swoje atuty na ulicy, to dla mnie jest bezguście a nie piękna dziewczyna. Uważam, że takie kobiety robią naszej płci złą sławę i stąd opinie w stylu "laski są puste i lecą tylko na kasę". Takie kobiety nie tylko na mojej twarzy budzą złośliwy uśmieszek, ale i na twarzy kolegów, którzy o wiele mniej wybrednie potrafią je określić ode mnie. Jeśli zaś kobieta ma klasę, jest naprawdę śliczna i naturalna - to mam odwagę powiedzieć, że jest śliczna i nie próbuję jej w żaden sposób zdyskredytować. No, chyba że nie ma zasad, ale to już kwestia charakteru, prawda?

Podobnie maja faceci jeżeli chodzi o rozmiar penisa. Niby skąd ta nienawiść do czarnych? :-P

Gość gość
Kobiety zazdroszcza innej kobiecie wszystkiego zreszta tak jak faceci. sa gorsi od bab. Kobieta nawet kupi pijakowi wode zeby ten zwyzywal inna.