Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gArDlOx

po raz 1 tampon

Polecane posty

Gość gArDlOx

uwaga!!! pomocy !! tampon 1 raz dzisiaj jade na basen wczoraj dostałam bardzooooo obfity okres . nie miałam jeszcze włożonego tamponu .. co robić jak to wsadzić bo ja się boję że zostanie w środku ...

Gość Zuz-zanna
Nie nie boj sie nie zostanie wsrodku, nie ma takiej opcji. Ja uzywam tamponow od niepamietnych lat i nigdy nie mialam z tym problemow. Z tym ze jak pierwszy raz uzywasz to mozesz miec problemy z zaaplikowaniem tamponu. Aha.. i jak masz obfity okres to musisz czesto zmieniac tampon bo moze ci niestety tak nasiaknac, ze bedziesz miala majty poplamione. Powodzenia!

na pierwszy raz (ja na następne też) kup sobie tampaxy - mają aplikator i łatwo je umieścić w odpowiednim miejscu no i mini rozmiar nie bój się, ze zostanie Ci w środku, bo ma sznurek taki, że konia na nim powiesisz zobaczysz jaka to wygoda, będziesz stosować juz do końca żywota swego ;) no, chyba, ze będziesz uczulona, to ból

Gość adaskost
radze sie rozluznic i sprobowac w lazience na wannie .... spokojnie poradzisz sobie, i myśle ze jak nie bedzie przeciwskazan medycznych (bol uczulenie) to bedziesz używać cały czas

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci