Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość auPair

jestem au pair bez auta przez tydzien- nie wiem co ze soba zrobic!!!

Polecane posty

Gość auPair

Jestem au pair w uk. Mieszkam na wiosce, wiec jezeli chce pojechac do sklepow, cywilizacji to auto potrzebne. Niestety sie zepsulo i jest w naprawie. Bedzie sprawne za tydzien. Ja oszaleje! Czuje sie taka samotna, wioska tutaj. Nic nie robie tylko siedze caly czas na internecie od kotrego dostaje juz kota! Nie dam rady tam przez tydzien! Prosze dajcie pomysly co mozna robic oprocz siedzenia na necie, bo ja znajde sie w wariatkowie inaczej~!!!

skoro jesteś au-pair to zamiast przy necie siedzieć to won do dzieciaków. za to ci płacą chyba, nie?

Gość aupair100
dziewka najwyczajniej w swiecie chce sie pochwalic autem..... ale jak juz ktos wspomnial , wracaj do pracy......zajmij sie dziecmi...z nimi nie mozna sie nudzic

ja tez nie zawsze auto mialam,ale od czego jest komunikacja miejska?nie wierze,ze zaden autbus przez te wioske nie przejezdza

Gość ja mieszkalam
na takim zapizdziu jeden samotny domek gdzie do nastepnego bylo 2 kilometry i wogole nie mialam auta a obiecali mi przed przyjazdem ze bede auto miala. do autobusu szlam prez pola niekiedy. spierdolilam stamtad do innej pracy i jestem szczesliwa teraz. poza tym au-pair to gowno nie praca nie placisz podatkow nie masz praw do opieki lekarskiej. tak jakbys na czarno byla.

Gość osta
No nioestety nie ma tutaj autobusow :( Zalamac sie idzie.. Prosze piszcie co mozna rob ic w czasie wolnym w domu bo ja juz nie moge nic wymyslec. Cwicze sobie, siedze na kompie i to wszytsko.