Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oldman

Dlaczego młodym dziewczynom podobają się starsi faceci!

Polecane posty

Gość oldman

Wpadłem w oko młodej dziewczynie (18lat młodsza) i jestem z nią teraz (uwiodła mnie), no jakoś sobie z tym radzę, ale to trochę dziwne, co tak młode widzą w starych piernikach ;)

a ja nic dziwnego nie widze. dziewczyna ma gust wie co dobre dla niej, dlatego woli starszych sa i bardziej doświadczeni i odpowiedzialniejsi, mądrezejhsi (są wyjątki) i co najważniejsze przystojniejsi od zasmarkanych 23 latków.

Gość rakit
a laska potrzebuje twojego portfela i zebys ja woził po kawiarniach i drogich restauracjach.

Gość rakit
trudno zeby 20 letni student miał kase . Oczywiste jest ze samotny 30 latek ma kase , bo juz skonczy studia i moze pracowac.

Gość rakit
zresztą zapytaj panny agaty Paskudzkiej tej od Rubika .

Gość fgfgfdgfb
rakit-masz racje. moja "znajoma" od 14 roku zycia latala za panami po 30 teraz ma 18lat ,jest w ciazy i "chlopaka" o 17 lat starszego.

Gość painofdeath
18 lat mlodsza.... a ty masz 26...hmmm 26-18=8lat stary trzymaj towar! jeszcze tylko 10lat i juz bedzie miec 18!

ja tez od 14 teog orku życia za starszymi latałam i co? mam prawie 19 lat i nie jestem w ciąży, nawet się nie zabieram za nią, a dziewicą już 3 lata nie jestem. i nie siedzę w domu i nie ciągne od mojego kasy, sama wolę zarobić . a też ma 37lat.

Gość rakit
no i ma racje . W koncu lepiej byc w ciazy z kims kto ma prace i po studiach ., niz z 17 latkiem , ktory dopiero sie uczy .

Gość rakit
ty masz 19 , a twoj 37 ? SPora roznica

Gość fgfgfdgfb
tak tak napewno jestes chlubnym wyjatkiem,a mamusia kocham ziecia i jest w niebo wzieta... niestety nawwet jak ty sie nie masz za dziwke inni cie nie szanuja.

Gość oldman
No i co że 8, ale jaka zakochana jest. Pozwala mi nosić tornister i na cukierki wysępia kasę :classic_cool:

Gość painofdeath
a tesc jest duzo starszy od Ciebie?

Gość oldman
ten "oldman" powyżej to podszyw, zresztą już nie napiszę nic, zmykam stąd. Co do wyborów, moja twierdzi, że starsi są odpowiedzialniesi, mądrzejsi, no i są lepszymi kochankami (jestem ponoć najlepszy). Poza tym rajcują ją tylko starsi. A mnie to nieodmienie dziwi, trochę mi głupio było, że z taką młodą dziewczyną jestem (ładna i namiętna, więc nie narzekam) ;) Ale i tak wiem, że w większości takie związki się rozpadają, ale i tak warto jest sobie poszaleć :)

Gość painofdeath
ja bym nie narzekal:D

jakiej większości? etam spora różnica jest okej.a mama ięcia uwielbia, fakt. stary też go b ceni, bo mój bardzo zaradny jest i wszystko w domu zrobić umie

Gość kciukiem masuje odbyt
brutalna prawda- stary pryk daje kase, stary pryk ma kase, stary pryk szybko zejdzie i cala kasa bedzie jej

Gość rakit
szybko raczej nie zejdzie . No chyba ze wezmie sobie 60 latka za męza . taki co ma 37 lat ma daleko do smierci - 40 lat jeszcze moze smialo pożyć.

daje kasę daje. ja jemu też. kasę ma, ale milionowego spadku nie oczekuję. starym prykiem nie jest i za szybko nie zejdzie. a co do ostatniego nic nie bedzie moje, bo nie mamy ślubu i mieć nie będziemy;)

a czy to bylo o tobie? uderz w stół a kciuk się odezwie

w niku mam tylko to co lubie robić kciukiem:p

Gość moniczka.............
tez ma 18 lat i podobaj mi sie starsi i nie chodzi tu o kase...ale o ich doswiadczenie zyciowe nie są takimi smarkami

Gość mnie się nigdy starsi faceci
nie podobali :P .. tak max to 10 lat starszy.... choć najlepiej 3-5... ... ale tak z obserwacji koleżanek, myślę, że starsi faceci podobają się dziewczynom, które w partnerze szukają ojca... z jakichś powodów są niepewne siebie i potrzebują opiekuna przewodnika...

Gość do painofdeath
a gdzie autor napisał ze ma 26 lat ze wywnioskowałes ze jego dziewczyna ma 8 ??

Gość fdfds
bo kobiety szukają niańki