Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heath

jak czesto mowicie sobie slowa kocham cie?

Polecane posty

Gość heath

bo ja mam ochote mojemu ukochanemu mowic codziennie,al e sie powstrzymuje

Gość żonkosia
ja mogę mówić 100 razy dziennie i nie mam z tym żadnych problemów,a mąż mi wczoraj napisał sms'a że mnie bardzo kocha choc mi tego nie mówi, ale nie na tym rzecz polega żeby sobie co 3 minuty mówić że się kocha.

Gość heath
no tak,ale tak bez okazji?czy musi byc nastroj,czy moge powiedziec po zakonczeniu np rozmowy tel?

Gość no jak masz na mysli partnera
to nigdy jeszcze ani nie uslyszalam, ani nie powiedzialam. 2 lata jestesmy razem ;) Natomiast jesli idzie o rodzicow - to dzien w dzien ;) Dlatego tak mi tego troche brakuje w zwiazku, mimo ze wiem, ze slowa to niewiele ;)

Gość heath
ja po ponad dwoch,jakos mnie to specjalnie nie zraza,bo nie oczekiwalam,ze uslysze te slowa wczesniej

Gość heath
rodzicom tez mowie czesto:-) 2 lata mowisz?moj facet tez nie jest za wylewny,za to bardzo widac jego uczucia w gestach:D

znam malzenstwo mlode,znaja sie od 7lat,mowia sobie czesto chyba ze akurat sie kloca...nawet potrafia sie okladac nawzajem i leca wtedy takie teksty:O wiec myle ze lepiej jak sie okazuje i sie to czuje niz slodzic sobie co chwila,wielkie slowa itp a pozniej :O

Jak często...hmmm codziennie :D a już najbardziej lubię jak z samego rana jak tylko dojadę do pracy dostaję sms - KOCHAM ... :D

Gość heath
mi powiedzial wczoraj wieczorem,jak juz udawalm,ze spie:P chyba pierwszy raz w zyciu sie zakochalam!!!!nigdy wczesniej sie tak nie czulam!

Gość no jak masz na mysli partnera
ja wiem oczywiscie, ze czyny wazniejsze sa niz slowa... ale pod tym wzgledem pusta lala jestem i chcialabym to bardzo powiedziec ;) ale nie powiem, poki nie uslysze ;)

Gość heath
tez tak miala,nie chcialam powiedziec,ale pozniej stwierdzilam,ze nie bede tego wszystkiego trzymac w sobie i powiedzialam co czuje,R odpowiedzial mi tym samym po 4 dniach,mowiac,ze nie powwiedzial mi tego zaraz po mnie,zebym nie pomyslalam,ze mi tylko tak odpowieada;-)