Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taki jeden jakich wielu

Dlaczego szczupły facet przyciąga grubsze Kobiety??

Polecane posty

_Kwiatek...a to mówisz tak z doświadczenie?? Znasz takie przypadki??

Kolejne źle sformułowane pytanie. Zakłada ono bowiem, że doborem partnerów kierują jakieś reguły, które można opisać, usystematyzować statystycznie. a to nie jest prawda. To są indywidualne gusty. A szukanie reguł w tej sprawie jest dziecinne i naiwne. Równie dobrze można pytać, dlaczego grubi mężczyźni wolą szczupłe, dlaczego niscy i drobni mężczyźni wolą DUUUUŻe kobiety, dlaczego mądrzy lgną do głupich i tak w kółko.

Phii...zwracam honor w takim razie haha ;)

phiii - zawsze jest jakas przyczyna. w tym przypadku sa pewne "rysy psychiki" ktore wskazuja czemu tak moze byc

Gość Hb3
"ale zdarza się ze na mnie patrzą i usmiechają się szczupłe dziewczyny" oj cream, i Ty sie martwisz, ze nie masz powodzenia?

" oj cream, i Ty sie martwisz, ze nie masz powodzenia? " ja tego nie traktuje powaznie bo ktos moze miec dobry humor i się usmiechnie tak poprostu bez zadnego celu ja to tak odbieram

Kwiatek, zgadza się, to są INDYWIDUALNE rysy psychiki, z których absolutnie nie można wyciągnąć wniosku, że WSZYSTKIE lub nawet WIĘkszość puszystych lgnie do szczupłych albo wysokich do niskich.

Gość Hb3
moze i tak, ale jednak kobiety zwracaja na Ciebie uwage, to juz cos

Gość wsciekła locha
nie prawda ze grube szukaja szczupłych facetów,,ja wręcz nie moge patrzeć na kolesia kotry ma 65-70kg..tacy mnie odpychaja.. sama jestem duza i mam duzego faceta... i tylko tacy mi sie podobaja.. moze poptostu przyzjnaj sie ze chciałbys taka duża babe tylko z racji swojego wielkiego ego i koloegów ,odrzucasz od siebie taka mysl a potem mowisz ze one sie na ciebie gapia..moze to ty za bardzo zwracasz na nie uwage????

phiii - no ale przeciez rozpatrujemy jego konkretny przypadek, czy nie tak? wiec po to zadaje mu pytania wyciagajaco-pogrążające, tak? a ty raczej przeszkadzasz kłócąc sie z nim niż wnosząc cos do tematu :P

Więc ja tylko proszę abyście zarysowali mi te "rysy psychiki" nic więcej ;) Dlaczego ludzie nie są tacy kumaci, gdy zbliżają się wybory hehe :)

20.10.2008] 14:39 Taki jeden jakich wielu Phii...no chyba jednak nie radzisz sobie skoro lubisz się męczyć czytając takie "mało mądre" posty jak ten hehe Jeszcze tylko odpowiem na to pytanie. Otóż chłopcze jestem z wykształcenia belfrem i mam takie skrzywienie, że jak widzę młodego człowieka, który bzdury wypisuje, to mam potrzebę naprowadzenia go od razu na drogę mądrości. Żeby nie błądził bez potrzeby. Miłość bliźniego mną kieruje. W pojeciu głoszonym przez Jezusa a nie zboków z erotycznego. Muszę to zaznaczyć wyraźnie, bo zauważyłam, że lubisz nadinterpretować rzeczywistość.

Phii...więc muszę Cię wyprowadzić z błędu, gdyż nie od dziś wiadomo, że skrzywienia się leczy ;) A to, że jesteś belfrem to by wyjaśniało wszystko ;)

Kwiatku, jego rysy psychiki możemy rozpatrywać, dlaczego nie? Ale on pyta o bliżej nie określoną grupę osób puszystych a tego się już nie da opisac konkretnie.

Gość lula____
droga mądrości...ha, ha, dobre :D

taki jeden - dobrze do siebe byscie pasowali, phiii belfer i ty synusiu :D ona by ci tłumaczyła jak masz żyć :D :P

No różnica jest, ale skrzywienie zostaje to samo niestety ;)

Gość a moze to jest tak
ze przeciwienstwa sie przyciagaja? Ja jestem duza kobitka i przewaznie mnie adoruja wysocy ( tak ponad 190 cm wzrostu) i szczuuuupli faceci. A sama wole wysokich ale takich miesistych ( nie mylic z karkami ) ;)

A dlaczego niestety? Moje skrzywienie nikogo nie krzywdzi. A pomóc może. Tobie widzę juz pomogło, bo przestałeś pisać jak piętnastoletni pryszczatek :-P

Phii...Tak pomogła mi Twoja "droga mądrości" jak nic muszę powiedzieć hehe ;) Dzięki wielkie ;)

Proszę bardzo. Polecam sie na przyszłość. Przy poszukiwaniu mądrości oczywiście :-D

No to skoro już mnie nawróciłeś to mam nadzieję, że przestaniesz się pastwić sam nad sobą siedząc na tym temacie i pozwolisz kontynuować dyskusję ;)