Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ola 24

Gdy stracisz najbliższe osoby...

Polecane posty

Gość Ola 24

Część Jestem nowa na tym portalu. Szukam osób które przeżyły podobna sytuacje jak ja bo wiem,że te osoby są w stanie to zrozumieć. 4 tyg temu straciłam mojego prawie męża(2 tyg przed ślubem) oraz mojego 15 m synka. Ból i tęsknota i brak zrozumienia jak to możliwe jest niesamowicie duża. Chwilami tęsknota jest tak duża,że nie wiem co mam zrobić ,żeby choć trochę mniej bolało. Jeśli ktoś chce nawiązać kontakt związany z tym tematem podaje nr GG: 6424437 mail: ogunia@wp.pl

Gość przytulam mocno
bardzo Ci wspolczuje:( rozumiem, co czujesz🌼 pozdrawiam

Gość juz tak jest na tym swiecie
ze jedni umieraja mlodo inni dozywaja do pozniej starosci.Moim zdaniem nie powinnas sie zalamywac,nie wiadomo co jest po smierci,moze jest jakies kolejne zycie.proponuje ci zebys znalazla nowego partnera.

Na forum gazeta.pl jest chba taki dzial o smierci najblizszych. Tam na pewno znajdziesz duzo wsparcia Bardzo Ci wspolczuje.

Gość kiszona
Witam :* wiem co czujesz :( Ja stracilam pieska ( Wiem wiem !!!!!!!!!!! to glupie !)ale dola mialam 2 lata! stracilam dziadka tez zmarla, i chlopaka ;( dziekuje Bogu ze znalazlam kogos takiego jak Ty bo pisalam na kilku forum oki napisz pozdrawiamnapisz prosze na mOj e- mail

Moja ex stracila bratowa z ktora byla bardzo zzyta ledwie 4 miesiace po jej zdobyciu :/ Szok i trauma na bardzo dlugo. 3m sie !