Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ech moje życie to

IRONIA LOSU

Polecane posty

Gość ech moje życie to

Dzisiaj bym urodziła moja dzidzie..ech tyle wylanych łez.. ale Bóg jednak jest.. i to że straciłam to dziecko.. miało sens.. Czlowiek z ktorym byłam bardzo długo, planowalam wspólne życie, który wydawal się być ideałem.. Okazał się szczeniakiem.. Może nie odrzucił mnie i dziecka, planował ślub.. zaopiekował się mną..ale jak je straciłam, to po pewnym czasie odszedł.. stwierdzając że ma dość, że musi odpocząć.. że chce samotności, że za młody jest..Bardzo ranił.. u kresu związku.. Żałuje bo to dziecko kochałabym najmocniej na świecie, ale chyba nie stworzylibyśmy dobrej rodziny (mimo że wcześniej było tak pięknie)..

ja urodziłabym prawdopodobnie w przyszłym miesiącu. nie wiem, jak potoczyłyby się wtedy moje losy. dziecko na pewno bym kochała, ale wątpie, czy byłabym szczęśliwa z jego ojcem. to ja od niego odeszłam, bo doszłam do wniosku, że nie nadaje się na mojego życiowego partnera. i osobiście sądzę, że los uchronił mnie przed mnóstwem zła.

Gość eqwdedqw
Ja bym urodziła już 10 razy gdybym się nie zabezpieczała. A zabezpieczam się bo zanim urodzę, muszę być pewna że dam sobie radę w każdych okolicznościach, choćby sama z dzieckiem. To lepsze niż marudzenie i oglądanie się na kogoś, na kogo nie ma się wpływu.