Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przyszła Panna Młoda 27

które obrączki ładniejsze

Polecane posty

Gość ejbisi
Mnie się osobiście podobają takie najzwyklejsze gładkie złote średniogrube ale to wy musicie wybrac bo to wy je bedziecie nosic cale życie :P

Fakt, linki są tylko do strony głównej... nie qiwm czemu bo kopiowałąm już wybrane. raczej zdecydujemy się na białe złoto, płaskie 4 mm. a Ty, Madziutka, daruj sobie.....

jak dla mnie to biale jets zbyt 'srebrne' i nie wygląda jak obrączka ślubna...a różowe złoto? hm dziwne....my mamy złote zółte

Gość Weronika_z_Opola
przecież białe złoto jest idealnym metalem na obrączki! dla mnie żółte złoto to przeżytek, banał... my mamy białę złot. chccielismy srebro, ale ... nie było, bo podobno srebro nei jest ślubne :O :o bzdury jakieś

Gość asiuka
cieniutki z białego złota po prawej stronie z paskiem

Gość biale buty biale buty
ja tez jestem za bialym zlotem (taki mam tez pierscionek zareczynowy ) :) i obraczki tez planujemy kupic z bialego zlota ewentualnie takie mieszane z bialego i zoltego :)

Jak dla mnie - tylko białe złoto. W żółtym czuję się jak ukrainka z bazaru albo cyganka, nienawidzę żółtego złota i nigdy go nie noszę, mimo ze mam parę rzeczy, to tak sobie leżą:) Zaręczynowy pierścionek mam z białego złota, i obrączkę również, i nie wyobrażam sobie innego.

Gość lipo
ja mam obrączke z żółtego złota....niepodobają mi się z białego....ktoś tu napisał ze z żółtego to przeżytek-weź nie przesadzaj,nie podoba ci się to nie ale nie nazywaj przeżytkiem...a ślub według ciebie to nie przeżytek?...według mnie obrączka złota wygląda na typowo ślubną...a z białego wygląda jak srebrna,a taką to można sobie nosić chodząc ze sobą....ja mam takie zdanie

Gość kawcia_mielona
Ale Wy robicie sobie problemy. Co za różnica z czego kto będzie miał kółko na palcu. Jednemu siępodoba to innemu tamto. Należy uszanować czyjeś zdanie a nie bluzgać że coś jest przezytkiem albo że białe to się powinno nosić jak się chodzi ze sobą. Jak dzieci.

Gość Biedna biednaa
Mi podobają się z łączonego złota z bryliancikami,a mojemu klasyczne żółte... :P Na razie się docieramy...ale mam nadzieję że stanie na moim :D

Gość ksjdclfsdgbfcj
Mi się poprostu nie podoba żółte złoto, ale niektórym się podoba. Jak można mówić że to przeżytek? Ja bym wolała z białego bo bardziej do mnie pasuje, ale lepiej by było jakby mi żółte bardziej pasowało bo to wygląda na bardziej ślubne no i tradycja...