Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mario08

Praca w banku

Polecane posty

Gość mario08

Jestem młodym człowiekiem i decyduje teraz o swojej przyszłości (wybór studiów) Chciałbym się dowiedzieć ile mozna zarobić pracując w banku? Pozdrawiam

Gość k211
bo odwiedzają je przede wszystkim ludzie którzy tej pracy szukają a ja zgłaszam się do ludzi którzy juz mają tą prace...

Gość edyt 25
a co to znaczy "praca w banku" dla CIebie? obsluga klienta, kierownik placowki, manager, praca administracji/księgowosci/marketingu czy moze po prostu sprzataczki? ;) ZByt ogolnie jak dla mnie piszesz. A wynagrodzenie zalezy od konkretnego banku i zmieni sie na pewno nim skonczyc studia :P

Gość mario08
po studiach wiec raczej nie sprzątaczka...:) po kierunku ekonomia co mógłbym robić i ile zarabiać pracując w banku?

Gość manieslaw
Ja pracując na obsłudze klienta zaczełem od 2500 brutto a po roku mam 3000 brutto plus premia ale na premie nigdy nie licze tylko traktuje ją jak niespodzianke...

Gość mario08
a Wy? ile mozna zarobic po studiach ekonomicznych? pracujac np. w banku?

Gość anitka89
podłączam się do tego tematu.

Gość anitka89
A tylu niby ekonomistów... a na forum ani jednego.

Gość minimalna stawka w banku
to 2000 brutto i jest to praca na kasie:o

Gość df_monika
Po ekonomii możesz zostac Doradca Finasowym i zarabiac 10 tyś m-c, pracując na stanowisku menagerskim

Gość polik
jako doradca klienta w banku na stoisku w hipermarkecccie zarabiam 2500

Gość mario08
prosze powiedzcie czy łatwo mi będzie znaleść prace (np.w banku) po studiach? i czy po ukończeniu ekonomii istnieje możliwość zrobienia sobie np. kursu albo czegoś podobnego z zarządzania?

Gość a po czym wnosisz
ze wogole beda cie chcieli zatrudnic...nikt na nikogo nie czeka z otwartymi ramionami, a brednie o swietnych zarobkach w banku wsadz miedzy bajki...

Gość do manieslaw...
o kurwa...skoro takie debile pracuja w bankach to ten kraj jest biedny.. "zaczelem"??? po jakiej ty jestes szkole tluku jebany???

Gość mario08
Wiem, że nikt na mnie nie czeka... ale musisz mnie zrozumieć niebawem będę musiał wybrać studia i nie wiem na co się zdecydować... najbardziej chciałbym studiować zarządzanie ale wątpie żebym się dostał bo we Wrocławiu jest troche oblegany ten kierunek dlatego myślę nad ekonomią a potem coś sobie jeszcze zrobić z zarządzania... a co wynagrodzenia to pytam ponieważ nie chce popełnić błędu jak moja mama mikrobiolog mgr.inż studia ukończone z wyróżnieniem, 25 lat doświadczenia zawodowego i co 1400 zł w sanepidzie... Dlatego pytam jak opłacani są ludzie któzy ukończą te kierunki... nie chodzi mi o dokładne dane bo wiadomo że każdy zarabia inaczej ale np. widełki (od x do x) bardzo by mi się przydały. Pozdrawiam

Gość zoniiita
Masz dużo racji w tym co napisałeś w zależności od kierunku jaki wybierzesz to póżniej tyle zarabiasz... np. po pielęgniarstwie tak jak ja... czyli nie wiele a licencjat mam...