Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiedzcie mi jak

jak piescic dobrze faceta reka ???

Polecane posty

Gość powiedzcie mi jak

ustami potrafie.. facet ma wytrysk i wiem ze sprawia mu to przyjemnosc a reka bo nie jeszcze wyczucia...:( facet mowi ze sprawia mu to bol...jakie tempo powinno byc? jak to dobrze zrobic ? pomozcie..

Obejmij penisa dłonią i poruszaj nią w dół i w górę. Powiedzmy 2 cykle na sekundę. Za każdym razem gdy ściągasz napletek penisa w dół, uważaj żeby za mocno nie napinać wedzidełka napletka (tego kawałku skóry pod żołędzią penisa) bo to właśnie sprawia ból.

Gość dziewczyna kibica
Mam tak samo jak Ty :p ręką jest dla mnie zdecydowanie za trudne :p

Gość też pytanie
zapytaj faceta ! niech pokaże niech obejmie Twoją rękę i podpowie jak mocno jak daleko i jak szybko

Gość to bierzcie do dzioba
jak ręką nie [potraficie i po problemie :O

Gość JohnWkrokufeler
Jak pieścić dobrze faceta ręką? Już wyjasniam: w górę, w dół, w górę, w dół, w górę, w dół, w górę, w dół, w górę, w dół, w górę, w dół, w górę, w dół, w górę, w dół, w górę, w dół, w górę, w dół, w górę, w dół, w górę, w dół, w górę, w dół, w górę, w dół, w górę, w dół, w górę, w dół, w górę, w dół, w górę, w dół, w górę, w dół, w górę, w dół, w górę, w dół, w górę, w dół, w górę, w dół, w górę, w dół, w górę, w dół, w górę, w dół, w górę, w dół, w górę, w dół, w górę, w dół, w górę, w dół, w górę, w dół, w górę, w dół, w górę, w dół, w górę, w dół, w górę, w dół, w górę, w dół, orgazm

Gość what_ever
zlap tak zeby napletek byl na żołędzi gdy reka jest w pozycji gornej. Facet czuje jaki nacisk moze zrobic wy nie... wiec delikatnie i dobrze by bylo zeby nie byl suchy (oliwka, slina, zel ).

Gość powiedzcie mi jak
aa ok dzieki ale jeszcze jak cos to piszcie kazda rada jest cenna dla takiego beztalencia jka ja ...........:(

Gość odpowiedź jest tylko jedna
DOBRZE można pieścić tylko ustami

nie zauważyłam ,że wyżej już masz tę radę...jak przesuwasz dłonią góra dól..od czasu do czasu poliż główkę językiem...albo czubkiem dotykaj węzidełka...a drugą ręką...DELIKATNIE...pieść jądra...ew...smyraj miejsce pomiędzy jądrami a odbytem...

Gość fornication
ściśnij jądra z całej siły i przekręć je o 360 stopni jednocześnie zaciśnij palce na penisie i zacznij kręcić nim młynka, a na koniec wsadź mu bez ostrzeżenia palec w odbyt. odlot gwarantowany.