Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfdsfd

ale mialam wczoraj przygodę

Polecane posty

Gość dfdsfd

Rodzice wyszli do znajomych, było koło 22, ja sama w wielkim domu. Na marginesie dodam że w naszym domu umarł dziadek całkiem niedawno (1,5 roku temu) - na parterze. Przypuszczałam że do północy rodzice wrócą, więc właczyłam sobie horror. Była akurat scena gdy wyłączyło się światło, jakiś facet się skradał po omacku, włączniki światła nie działały i nagle zobaczył coś strasznego. Zatrzymałam film i postanowiłam zrobić sobie herbatę. Zeszłam na parter, właczyłam wodę, poszłam do łazienki i nagle buch! żarówka zrobiła "psst", iskra buchnęła i wyłączyło się światło. W ogole prąd w całym domu. Zrobiła się cisza i ciemność. Po omacku szukałam latarki, znalazłam ale baterie były wyczerpane (i tu przypomniala mi się scena z filmu, dodatkowo musialam przechodzić koło tego pokoju w którym zmarł mój dziadek, a tam oszklona szyba, bałam się że coś w niej zobaczę), w końcu namacałam świeczkę, zapalniczkę, zapaliłam. Tata czasami coś mówił o korkach, a ja nawet nie wiedzialam gdzie są! Wiec chodziłam z tą świecą po domu, nogi mialam z waty. Otworzylam szafkę na korytarzu, podsunęłam świeczkę, padały dziwne cienie, ale na szczęście zobaczyłam wystający "cypek" i pomyslalam że to pewnie to. Włączyłam i zrobiło się światło. Chwilę potem wrócili rodzice. Ale się najadłam strachu. :O

Gość a mi się podoba taka
:D:D hihihi a tak poważ nie to ja też bym się bała:O

Gość ja szczerze to bym sie
zesrała ze strachu,boje sie panicznie ciemnosci!!! brrrrrrrrrr