Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ehh przykre

co mam zrobic? kot sie przyblakal i..

Polecane posty

Go艣膰 ehh przykre

jest od godzin popoludniowych u nas rodzice nie pozwalaja mi go nakarmic bo twierdza zesie przyblaka i nie odejdzie:( a on leze na plytkach i marznie i caly sie trzesie!...:( serce mi sie kraja :( Dac mu ukardkiem cos jesc? czy co z nim zrobic? pomozcie wyglada na zadbanego

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ehh przykre
slyszalam o kolezankach ze juz od tygodnia sie pa艂eta po ololicznych domach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ehh przykre
i miauczy / piska :( nie jest bardzo mlody taki sredni..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ehh przykre
no napiszcie cos!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wisienka z Jogobelli
Jasne, 偶e nakarmi膰!! Da膰 mu mleka rozrobionego z ciep艂膮 wod膮, 偶eby si臋 ogrza艂, co艣 do jedzenia i szuka膰 domu. Idzie zima, koty maj膮 przechlapane :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fakt faktem..
jezeli go nakarmisz , nie bedzie chcial odejsc bidulek. Ja jednak nakarmilabym go . On nie ma nawet cieplego kacika. Ehhhh , co za zywot biednego kotka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ehh przykre
wiecie? mysle zeby go nakarmic i po prostu wieczorem wyniose go do jakeijs klatki schodowej na blokach

Udost臋pnij ten post

Gdzie mu kto艣 mi艂y ukr臋ci 艂eb :O Ludzie w blokach zazwyczaj nie przepadaj膮 za kotami. Ju偶 mo偶e lepiej schronisko:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ehh przykre
tylko czy nie wroci wtedy? to jest moze 4 min drogi odemnie takie osiedle..ale warto sprobowac? i ta lepsze to niz na polu przed moim domem...a ac u kielbaske czy nie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fakt faktem..
nie wiem czy to dobry pomysl... on bedzie musial sie zalatwiac a gdy to zrobi na klatce schodowej albo w piwnicy sasiedzi moga go skrzywdzic.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ehh przykre
ja mieszkam w malej miejscowoscitu raczej takich rzeczy sie nie robi a przeciez przez noc moze nie wytrzymac na zewnatrz lepiej na klatce schodowej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ma艂go艣ka-to-ja
ja bym go przygarn臋艂a

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jakiej masci jest kotek
? nakarm ale nie wyno艣,bo znajdzie si臋 "dobry"cz艂owiek co kotka kijem potraktuje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fakt faktem..
podgrzej mu troche smietanki (nie za mocno) i daj do tego zoltko.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fakt faktem..
popytaj znajomych , moze ktos kotka przygarnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ehh przykre
tez bym przygarnela! ale co amm zrobic? rodzice sie nie zgodza!!kategorycznie !! a przenocowac go nie mam gdzie...a uwazam ze cieplej mu bedzie gdzies na klatce niz na betonie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fakt faktem..
tak , to na pewno , ale on nie moze zawsze na klatce schodowej mieszkac :( .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ehh przykre
juz dzwonilam .. ale ja go nakarmie i zrobie to co moge...przynajmniej nie bede miala wtedy go na sumieniu.. ze przezemnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zr贸b wyk艂ad rodzicom
u艣wiadom im jak du偶y b艂膮d pedagogiczny w艂a艣nie pope艂niaj膮, teraz przejdziesz oboj臋tnie obok potrzebuj膮cego kotka a za par臋 lat wypniesz si臋 na rodzic贸w i oni sami b臋d膮 sobie winni, bo wychowuj膮 ci臋 na zimn膮 i niewra偶liw膮 na nic bab臋. A kotka nakarm, najlepiej we藕 go do domu, tylko zorganizuj jak膮艣 kuwet臋, mo偶e by膰 karton z piaskiem a najlepiej 偶wirkiem dla kot贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fakt faktem..
a moze ktos z sasiadow wzialby kotka ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ehh przykre
nie wezme szybko to mleko i podgrzeje z woda i tyle jak wezme wiecejrodzice sie zorientuja ide! zaraz wroce i opowiem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bezobrazy azy bez baryz
nakarm go ! Co jeszcze tego nie zrobi艂as?! Zr贸b mu moze ztektury jakies legowisko, tam po艂oz jakas stary koc, jakas szmate, zeby mu by艂o ciep艂o poprostu. Zreszta du偶o firm wysy艂a pr贸ki karmy dla kot贸w, mog艂abys powysy艂ac i przys艂ali by ci. Mia艂abys jedzenie, i wogole i by sioe rodzice nie czepiali. A potem przyzwyczaili by sie do kotka, i nie chcieli by go oddawac - no chyba ze nie maja serca.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fakt faktem..
nie rob wykladow rodzicom .... co za brednie. Tylko ich zdenerwujesz. Jak ona moze wziac kotka do domu bez ich zgody ? .....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ehh przykre
naprawde nikt nie chce! nawet babcia zadzwonila po swoich klezankach - ktore juz maja po kilka ale mowia ze nie ...bla bla

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ehh przykre
no wlasnie z tym wykladem t zly pomysl dobra kobiety zaraz wroce!! bo im dluzej tu tym kot marnieje zw

Udost臋pnij ten post

normalnie, mieszka w domu, to pewnie ma piwnic臋, gdzie kotek mo偶e sie przytuli膰 do ciep艂ego pieca c.o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fakt faktem..
pytaj , pytaj . W koncu znajdziesz domek. My tez mamy przygarniete kociaki. Szkoda mi ich gdy gloduja i marzna.

Udost臋pnij ten post

偶eby艣cie wy zawsze by艂y takie pos艂uszne rodzicom :P znalaz艂y si臋 wzorowe c贸reczki :P tu chodzi i 偶ycie kotka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Mam inny pomys艂. Potrzebny Ci b臋dzie jaki艣 stary karton i troch臋 szmatek, b膮d藕 jaki艣 stary r臋cznik. Wy艣ciel karton tym r臋cznikiem, wytnij w nim jak膮艣 niewielk膮 dziur臋 i wystaw gdzie艣 z ty艂u domu. Takie prowizoryczne budy dobrze si臋 sprawdzaj膮, nie 艣miejcie si臋:) Praktykowa艂am to ubieg艂ej zimy na dzia艂kach, gdzie pe艂no bezdomnych kot贸w, tylko, 偶e tamte okleja艂am jeszcze styropianem.

Udost臋pnij ten post