Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Normalna18

cycki do oceny

Polecane posty

Gość JohnWkrokufeler
Normalna18 - wszystko ok, najważniejsze, że Twoje piersi są wypukłe, a nie wklęsłe

Gość lipo
no rzeczywiście strasznie malutkie...a jak ci urosną to minimalnie bo z takich małych nie zrobią się dużo większe w twoim wieku...mi przestały rosnąć jak miałam 23 lata...mam duże piersi ale nie jakieś wielgachne....na szczęście nie mam obwisłych...mimo ze sa duze to sa jędrne,okrągłe i blisko siebie....lubię ję ;):P

malusie... no ale jedni mają duże jedni wielgachne a inni małe... taki ten świat ja np mam nos jak mamucia skocznia... i żyje a Małysz ma na czym skakać poza sezonem :P

Gość dorka222
ja też kiedyś takie miałam ale mi urosły jak w ciąże zaszłam i teraz mam takie wielkieeeeeee. wolałam tamte małe

Gość dorka222
a poza tym wiele facetów woli małe wszystko co małe jest piękne

Gość Normalna18
ja tez mam nochalek duzy..:) ale go lubie.. z nim nie mam problemu...:) nigdy w sumie nieslyszalm zeby ktos sie smial ze mam małe piersi czy długi nos.. Tylko zawsze szlyszalam ale masz dlugie śliczne nogi albo płaski brzuszek sliczne oczka zazdroszcze ci.. sama sobie narobilam kompleksow teraz to wiem.. sa ludzie ktorzy maja wieksze problemy np niepełnosprani... A zaakceptowalam swoje kompleksy miendzy innyi dzieki kafetri i ludzi ktorzy mi pomogli..:) NIKT nie jest Idealny,,,:D dzieki;]

Gość autorko nie ciesz się tak
gdybyś napisała że masz piękne małe piersi a nie duże wory itd to każdy by Cię zjechał :-p tyle że napisałaś że masz kompleksy więc zostałaś pocieszona :-) Ps. Ja mam mniejsze :-(

Gość Normalna18
własnie sie ciesze... bo niejestem jedyna z takimi problemami.. i to jest normalne jedni maja mniejsze drudzy wieksze... az sie dziwie temu co pisze... ahhaha:D

ja mam większe i Cie nie pocieszam... są faktycznie większe problemy... znajdziesz faceta który pokocha Ciebie i cycuszki, popieści ciebie i cycuszki i zobaczysz że świat jest piękny :classic_cool:

Gość Normalna18
wiem wiem.. na Tym sie swiat nie konczy..:)

Gość Normalna18
a powiem ci ze czasem mnie boli jak leze na brzuchu ale rzadko hahaha:D

Gość ja mam chyba mniejsze.....
chociaz sama nie wiem.... też mi czasem smutno z tego powodu :( może kiedys sie odwaze i wrzuce fotke moich mikroskopów... :( Nie mam kompleksów z powodu moich małych cycusiów. Jedno co mnie pociesza (może Ciebie tez autorko) że lekarz powiedział, że moge urodzić 3 dzieci i niebede potrzebowała nosić stanika, bo bedą jędrne gdyż mam budowe gruczołowa moich piersi. Dobre i to ze na starośc bedą większe. Na razie nieplanuje dziecka :P Pozdro.

Gość jeszcze z dwa lata porosną

Gość bratnia duszo xD
a ja mam mniejsze .. wszyscy sie z nich smieja ;/ i juz nie urosną:x

Gość fffffffggttybvcxsd
hehehe

Gość slover
w szkolnej skali czwórka

Gość yyyYe
a mnie sie podobaja ;}

Mam miseczke D/E jak chcesz mozemy sie zamienic na jeden dzien, zobaczysz jakie to uciazliwe i ci sie odechce wielkich ;) Sa dziewczyny co na serio nie maja piersi znaczy no poprsotu nie da sie ich macac, wiec sie nie prejmój tylko ciesz :) Dluzej beda jedrne niz wilkie co ja mam 17 lat i jest juz trudno z jedrnymi.

Zreszta bardzo sexownie bedziesz wygladala w slicznej bieliznie, zgranbie i wogule a nie wielgasne balony, i o wiele latwiej ci tez ja bedzie kupic, zwykla jak i sexowna, bo mi jest naprawde ciezko :(

Gość dla mnie super
moja żona 20 lat temu z górą, miała niewiele większe. Po ciąży jej trochę urosły i tak już zostały. Teraz dzięki ich małej wielkości ma lepsze niż niejedna 20 latka. Bo jędrnę, nieobwisłe. Twoje są fajne- naprawdę.

Gość masz bardzo ładne piersi

Gość Dawid g-ce
super piersi, takie mi sie najbardziej podobaja :) glowa do gory