Go艣膰 fijo艂ek- Napisano Listopad 12, 2008 Anielka, jak masz pod r臋k膮 no-sp臋, to j膮 艂yknij. nie zaszkodzi, a by膰 mo偶e pomo偶e. No i warto zajrze膰 do tego 偶o艂膮dka, czyli gastroskopia murowana. Bez paniki, mia艂am i mi艂o wspominam. na pogotowie jed藕, skoro az tak 藕le si臋 czujesz. My tu jeste艣my z Tob膮. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
justah 0 Napisano Listopad 12, 2008 Wow!!! ale duzo nowych os贸b sie pojawilo:) Anielko moze dobrze ze poslzas na pogotowie, moze cos ci dorzadza i porz膮dnie przebadaj膮 jak powiesz ze od tak dawna cierpisz. Takie ssanie i mdlosci to tez s膮 jak ma sie nerwice wiec jesli nwyniki bed膮 dobre to zajrzyj do nas tutaj, bedziemy sie wspierac razem:) oj dziewczynki widze ze u niekt贸rych okres sie zbliza, no ja tez czekam:D Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 mloda31 Napisano Listopad 12, 2008 na pogotowiu dadza ci recepte na leki odwymiotow a tobie potrzeba cos na nerwy ja jestem pelna obaw ale czytam ze ty jestes w gorszym stanie co jest powodem tego Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
justah 0 Napisano Listopad 12, 2008 nikitka5 dopisuje ce do listy tak jak chcialas:) podaj tylko na co chorujesz, aktualizacja listy:) Andziusia........24............nerwica natr臋ctw..............Berlin Pelasia 78........29............gorafobia........................War szawa Hexa..............29............nerwica l臋kowa.................Gorz贸w Punca24..........24............nerwica natr臋ctw..............Sosnowiec Basiaijuz.........46............nerwica l臋kowa- by艂a...........艁贸d藕 Liduszka.........37............ner. l臋kowa.agorafobia........Jaworzno Pipek.............44.............nerwica l臋kowa..................Warszawa Netka30..........32............nerwica l臋kowa.depresja .....W艂oc艂awek MamaJulki........30............nerwica l臋kowa,depresja..... ma艂opolska Dana39...........40.............nerwica l臋kowa..................Kujawy Efka43............43.............n.l臋kowa , agorafobia..........Gda艅sk Iiyama(Tunia)...50...deprecha z napadami l臋ku panicznego....艁贸d藕 Rrenka037.......39.....nerwica l臋kowa z deprech膮...........Warszawa Marijke...........23......nerwica l臋kowo-depresyjna.........Warszawa Anio艂ek21........21..............nerwica lekowa................. Poznan Ammarylis .......46 ......nerwica lekowa z agorafobi膮.... Ostr贸w Wlkp Olabasia.........52...............nerwica l臋kowa..............Warszawa Zgredek.........31......................depresja........ . ..............Konin Tamara...........35...................agorafobia........ ..............艢l膮sk Starababa........59................n.lekowo-depresyjna.. .Gorz贸w Wlk. Zuza..............35.................nerwica, depr................Dziwn贸w Male艅stwo........29................agorafobia........... ......Warszawa Marska...........42............nerwica l臋kowa....................Kujawy Jagoda...........45...................nerwica l臋kowa...........Katowice Marzena.........47..................agorafobia.......... .............艁贸d藕 Ada7777.......36........n.l臋kowa, agorafobia,hipochondria..Zach.Pom. Angel61......... 27...............nerwica natr臋ctw i l臋ki....Warszawa Magdziapek.......25...........n.l臋kowa.......... .................艢l膮sk Kasia100...........43...........n.l臋kowa.......... .............Pozna艅 Nadzia26...........27............n l臋kowa............................艣lask Asix90...............17......n. l臋kowa (n. serca)...................Toru艅 nusia 35.............35.......n.l臋kowa i inne.........................Krak贸w Bianka...............39.........n.l臋kowa, hipoch................okol.Gliwic Sloneczko.mw......24.......nerwica l臋kowahipohondria.....Wroc艂aw DUSIKA ..............34 nerwica depresja i inne................WROC艁AW GUNIA24......24.......nerwica lekowa i hipochondria.............TCZEW diabel-na-obcasach.....23.......n.l臋kowa .................. Bia艂a Podlaska goofer1982.... 25.......n.k臋kowo-depresyjna..............Cz臋stochowa Jaco20 ........20...........n.lekowo-depresyjna..................Wr oclaw Amiga_Gdynia......21..............n.l臋kowo-depresyjna ........Gda艅sk mazanek...........35..............nerwica l臋kowa...............krak贸w kitti77..............30............nerwica l臋kowa,........艣wi臋tokrz bzium.........24.........n. lekowa, n. jelit, hipochondria!......wroc艂aw Afobamka........30.......nerwica l臋kowa.................podkarpacie Ania ..............36.......nerwica l臋kowa.................Tychy Agais..............29.......nerwica l臋kowa.................Keflavik kokardka 25.......26......n lekowo - depresyjna ............ Slask xanaxik............35.......nerwica lekowa............lubuskie nikt2...............40.......nerwica l臋kowa,napady paniki ...Warszawa aga-81.........27.......nerwica l臋kowa, napady paniki.okol..Szczecin ana72.......36.............nerwica l臋kowa...............Katowice madziarka27 ...28......nerw.l臋kowa,agorafobia.....sl膮skie gg141124 czuje sie dobrze po leczeniu farmakologicznym. stres-stop......24.....nerwica lekowa..............kujawy zdrowko......22......nerwica l臋kowa................wroclaw justah.........27......n.l臋kowa,chyba depresja........lubuskie sz艂ona........28.......chyba depresja.........Islandia nikitka5…..32...........?????...................Wroc艂aw Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
nikitka5 0 Napisano Listopad 12, 2008 Fijo艂ek dziekuje bardzo, bardzo,lepiej mi na duszy :-) i bilirubine te偶 olewam powoli !Usypiam synka,znaczy bujam jedn膮 nog膮 w贸zek i pisz臋. Jestem dalej sama, m膮偶 w pracy, ale ciesze si臋 偶e was znalaz艂am. bo powiem wam szczerze, ze kolezanki i znajomi zaczeli dziwnie na gg nawet znika膰 :-( wiem 偶e jestem upierdliwa i 偶e trudno mnie zrozumie膰. trzymam kciuki Anielko za Ciebie, Aga jak g艂owa ?? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
nikitka5 0 Napisano Listopad 12, 2008 Justah psychiatra 4 lata temu stwierdzi艂a nerwice lekow膮, ale dopisz tez chipochondri臋,bo na bank j膮 te偶 mam ! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
red bullka 0 Napisano Listopad 12, 2008 ta lista jest za dluga..stanowczo za dluga:( justah- od dawna masz,,chyba depresje,,???? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
mloda31 0 Napisano Listopad 12, 2008 niejestem na emigracji tylko mieszkam na zadupiu gdzie niema z kim pogada kazdy cie zna i plotkuje wy macie dzieci mezow macie z kim pogadac a ja co sama z babcia 70 letnia czekam az nadejdzie wieczor bo wtedy mi jest lepiej nieczuje tak strachu leku popijam piwko i jest ok Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
nikitka5 0 Napisano Listopad 12, 2008 kr臋ci mi sie w g艂owie i czujepulsuj膮ce gor膮co na glowie i policzkach ... czy to te偶 stres ??? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
mloda31 0 Napisano Listopad 12, 2008 mnie tez dodaj 15 lat temu lekarz stwierdzil nerwice Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
zdr贸wko 0 Napisano Listopad 12, 2008 Nikitka5 uwierz 偶e my chyba dla wszystkich po jakim艣 czasie zaczynamy by膰 upierdliwe, ale masz teraz nas;) wiecie co? ja wysz艂am z kumplami na piwko i z kolezankami. Nawet nie 偶a艂uj臋 ale jestem dosy膰 podchmielona a zarazem 艣wiadoma swego stanu i jakie艣 samopoczucie mam 艣rednie. chcia艂abym ju偶 spa膰;P ale chocia偶 si臋 wyrwa艂am;) co polecam wam wszystkim:* Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
mloda31 0 Napisano Listopad 12, 2008 pewnie tak ja mam uderzenia garaca moze to przekwit Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
nikitka5 0 Napisano Listopad 12, 2008 przekwitam :-) hehe dobre ojej jak ja bym se na piwko posz艂a gdzie艣 ... a tu obokmnie w w贸zku 艣pi jeden ciamok, a druga ciamkowa obok w pokoju w 艂贸偶ku bajki ogl膮da..Dawno nigdzie nie by艂am, z m臋偶em ostatni raz sam na sam w kinie w lipcu, wtedy jeszcze synek nie p艂aka艂 tak za mn膮, teraz nikt nie hcce z nim zostac bo ka偶dy sie boi jego p艂aczu. dzi臋kuje wam wszsytkim i jak poczujecie 偶e juz zasmiecam forum to walcie szczerze prosto z mostu ;-) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
mloda31 0 Napisano Listopad 12, 2008 wyczytalam ze melatonina jest dobra na sen ktos ja bral Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Studentka III roku Napisano Listopad 12, 2008 Zdr贸wko ja to w tobie wyczuwam bratni膮 dusz臋 :) te偶 bym si臋 podchmieli艂a ale niestety nauka :( Zgadzam si臋 z tym co pisa艂a FIJO艁EK jedzenie sport super sprawa na popraw臋 nastroju. Od ch艂opaka na zesz艂膮 gwiazdk臋 za偶yczy艂am sobie du偶膮 pi艂k臋 do 膰wicze艅- polecam siedz臋 na niej nawet przed kompem Co prawda ja z jedzeniem nadal na bakier bo by艂am w liceum i anorektyczk膮 i bulimiczk膮 i chore spojrzenie na bosk膮 chudo艣膰 mi zosta艂o...tak czy inaczej 5 miesi膮c chc臋(musz臋) przyty膰 a i tak schud艂am... Schodzi mi sk贸ra z uda po oparzeniu (jakie艣 3 tygodnie temu wyla艂am na siebie wrz膮tek) brzydkie br膮zowe p艂aty jak od w臋偶a...zostaje bia艂o r贸偶owa plama...b臋dzie blizna czy nie??? Macie takie problemy ja swoich nie zauwa偶am... a mo偶e si臋 do nich nie przyznaje...chyba si臋 ich wstydz臋. Wol臋 si臋 po艂o偶y膰 spa膰 i zapomnie膰 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Sz艂ona 0 Napisano Listopad 12, 2008 Oooooooo ale tu dzi艣 ruch!!! Nikitka nie przeczyta艂am wszystkiego,bo wpadam tylko na chwilk臋,ale przeczyta艂am Tw贸j ostatni post i chcia艂am powiedzie膰,偶e straszne g艂upoty piszesz z tym niby za艣miecaniem, ti ti ti. Nie m贸w tak Ty taki s艂odki promyczek jeste艣 i wiesz co Ci powiem,偶e mam wra偶enie ,偶e od wczoraj to tak jakby jednak troszk臋 lepiej u Ciebie i za偶artowa膰 potrafisz,wczorajsze posty to naprawd臋 wia艂y zgroz膮 a dzi艣 to ju偶 chyba nie ma tak 藕le. Obym mia艂a racj臋.... Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
mloda31 0 Napisano Listopad 12, 2008 a cxzemu boja sie twojego dziecka krzyku Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
stres-stop 0 Napisano Listopad 12, 2008 mandzia a co u ciebie??????????? ja sie polozylam na plecach przed 20 wlaczylam muzyke i pomyslalam o wczorajszych mi艂ych rzeczach jakie mnie spotkaly i az sie pare razy tak mocno usmiechnelam ze poczulam ulge w brzuchu jakby miesnie puscily,potem obejrzalam barwy szczescia i znow cos teraz mnie sciska i 艂amie w plecach:/ oby to tylko okres:/ale juz zaraz sie klade na dobre bo jestem strasznie zmeczona dzis:( trzymajcie sie!!!!!!! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
zdr贸wko 0 Napisano Listopad 12, 2008 dla tych kt贸rzy zazdroszcz膮 mi obecnego stanu:) apeluj臋: kochani od czasu do czasu trzeba wyj艣膰 na browarka. ja naprawd臋 robi臋 to rzadko ale warto! psychika zaznawa czegos innego. Je艣li chodzi o wasze dzieci, ch臋tnie si臋 zajm臋;) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
mloda31 0 Napisano Listopad 12, 2008 wszyscy spicie pogadajcie troche Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
mloda31 0 Napisano Listopad 12, 2008 ok piwko ja tak popijam juz bardzo dlugo tyle ze sama beznadziejnie jakbym pracowala moze bylo by inaczej Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Studentka III roku Napisano Listopad 12, 2008 taaa....podchmielone Zdr贸wko z gromadk膮 dzieci to musia艂o by by膰 ciekawe... Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
mandziaa 0 Napisano Listopad 12, 2008 stres-stop chyba mnie myslami sciagnelas nie dawno bylam na usg i bede miala synka jestem cala w szoku bo myslalam,ze corka a wnioskowalam po tym,ze ciagle wymiotowalam i zbrzydlam Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
zdr贸wko 0 Napisano Listopad 12, 2008 haha Studentko:) z gromadk膮 dzieci jednak bym si臋 nie odwa偶y艂a:) ale te偶 wyczuwam w Tobie przesympatyczn膮 os贸bk臋, . Dodtakowo nawet na tym samym roku studi贸w co ja:) ciesz臋 si臋 偶e wsp贸艂nale偶臋 do tego forum;) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ordonek Napisano Listopad 12, 2008 Witam Was Jestem tu drugi raz na forum, pierwszy raz pojawilam sie jakos na pocz膮tku roku. leczylam sie do maja, potem by艂 spok贸j az do teraz. Zjecha艂am z irlandii bo mialam zabieg na hemoroidy i mialam wracac z powrotem, ale spotkala mnie bardzo stresuj膮ca sytuacja i nerwica powr贸ci艂a. Nie mog臋 spac w nocy, 偶o艂膮dek twardy jak kamien, odbija mi si臋 strasznie, gor膮co si臋 robi, serce wali, trz臋s臋 si臋, dr偶enie r膮k. Najgorzej mam w nocy kiedy sie budze ok 4 i nat艂ok czarnych mysli, ze co to mi jest, jakies chor贸bska, ze zaraz umre itp i tak sie mecze do rana. Rano nie mog臋 jesc, bekam, jestem zmeczona, nic mi sie nie chce tylko bym p艂aka艂a non stop, g艂owa boli. Nie mam pracy juz w Irlandii, w polsce tez nie, siedze w domu, nie mam zaj臋cia i tak sie sama dr臋cz臋 z myslami. Dopiero tak po pod wiecz贸r lepiej si臋 czuj臋 i mam apetyt. Neurolog stwierdzil ze to depresja, przepisal mi velafax XL 75 i Tranxene 5. Mam brac obie na noc i za miesiac na kontrole. Pomozcie, moze ktos z was bral te leki i czy pomog艂y? Jak sobie z tym cholerstwem radzicie? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
stres-stop 0 Napisano Listopad 12, 2008 moja mama zawsze mowila ze jak kobieta bbrzydnieje w ciazy to bedzie miala dziewczynke bo cala urode przekaze jej (no i jak wymiotuje to tez niby dziewczynka:P ) gratuluje:) ja czesto mysle jak jestem z dala od kompa o was:)nie wiem to chyba jest uzaleznienie:) co do piwka tez bym wypila na rozluznienie...hmmm moze jutro??? Bo dzis ide juz do lozka sie zrelaksowac, powiem wam ze piwko jeszcze ujdzie ale np mocniejszych rzeczy boje sie pic bo od razu mysle ze bede wymiotowac no i tak jest tzn robi mi sie niedobrze nawet po jednym drinku(pomimo ze pijana przeciez nie jestem) a piwka moge wypic:)chyba dlatego ze jeszcze nigdy po nim nie rzy***** :)dlatego uwazam je za bezpieczne dla mojej psychiki:) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
stres-stop 0 Napisano Listopad 12, 2008 mandziu z cieszysz sie ze bedzie to synek???:) Ja bym wolala coreczke bo dziewczynki to takie slodkie sa jeszcze przez dlugi czas:) Ale trzeba cieszyc sie i z synka:) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
agni-s 0 Napisano Listopad 12, 2008 a co u Bianki ?????????? odezwij sie !!! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
zdr贸wko 0 Napisano Listopad 12, 2008 hahaha Stres stop to ja mam tak samo. powiem wam 偶e chyba nigdy nie grozi mi ca艂kowite upicie si臋 bo ja panicznie boje sie wymiot贸w (jedna z moich fobii) i po prostu gdzies pod艣wiadomie kontroluj臋 ilos膰 wypitego alkoholu;) dobre to nawet;) 偶ywy alkomat:) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
agni-s 0 Napisano Listopad 12, 2008 ja tez chcialabym c贸reczke :) marzenie Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach