Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 stary nerwus

Moja nerwica.....cd..

Polecane posty

Go艣膰 ze 100 na 150 to zle daje
dawki podnosi si臋 wolniej

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Kierowniczka dzieki za kontakt na psychiatr臋 :-) te偶 wam 偶ycz臋 spokojnego,mi艂ego wieczoru i dobrej nocki !

Udost臋pnij ten post

birma艅ska wiem,ze skacze ale dlaczego mimo podwyzszania przeze mnie dawki leku nadal roslo mi TSH? zaczynam sie denerwowac jak pisza o jakis poronieniach, albo obumarciach plodu z tego powodu:( mam tylko nadzieje,ze jak zrobie sobie w pon wyniki to nie urosly od ostatniego razu ze euthyroxu 100 dostalam dwa opakowania jedno z dawka 125 a drugie z 150 i mialam najpierw na przemian brac a potem juz w ogole brac 150 tyle,ze poszlam do szpitala i tam dawali mi tylko 125 a teraz nie wiem jaki mam wynik dlatego boje sie brac na wlasna reke 150 to wszystko takie zawi艂e...no nic obieram za cel zrobic badania i je pokazac lekarzowi bo zwariuje zamartwiajac sie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ze 100 na 150 to zle daje
dziecku nic nie jest nie martw si臋 馃尰 to chodzi o to, 偶ebys ty niepotrzebnie si臋 nie m臋czy艂a teraz l臋kiem i depresj膮 spowodowan膮 wysokim TSH ale po porodzie koniecznie zadbaj zeby malenstwu zbadali tarczyc臋 i wejdz na podane linki

Udost臋pnij ten post

"to chodzi o to, 偶ebys ty niepotrzebnie si臋 nie m臋czy艂a teraz l臋kiem i depresj膮 spowodowan膮 wysokim TSH " a masz 100% pewnosci ,ze objawy nerwicowe i depresyjne sa przez wysokie TSH?

Udost臋pnij ten post

ja sie nie znam na wynikach badan na tarczyce, ale juz wiele razy slyszalam ze MA ona wplyw na nasze nerwy i samopoczucie. Ja jak tylko stane na nogi z kasa to ide do labolatorium zrobic sobie badania na tarczyce bo od lekarzy to sie nie doprosze.

Udost臋pnij ten post

nikitka-na 100% mozesz byc spokojna!przez rok po chorobie kontrolowalam t膮 nieszczesn膮 trzustke tylko w ten sposob-czyli morfologia.potem (wyniki dobre)lekarze dali mi wolne zyczac milego zycia:D wyluzuj!enzymy +usg-dobry wynik=zdrowa trzustka:D :D:D:D:D .........lepiej sie zajmij m臋zem(i nie mam tu na mysli jego trzustki:P) nic tak dobrze nie robi jak figle;) milej nocki wszystkim.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 agulina81
ja sie figlowac a moj maz spi , buuuuuuuuuuuuu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jusah
Malgorz999 musze sobie jakos t膮 muzyczke 艣ci膮gn膮c bo naprawde jet swietna na relaks:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 BRUNSIACZEK
MUZYCZKA SPOKO ...

Udost臋pnij ten post

WITAM WSZYSTKICH,JA TEZ MAM NERWICE,LECZE SIE FARMAKOLOGICZNIE U PSYCHIATRY,DOSTALAM ADRES DO STRONKI OD MADZIARKA27 ALE WIDZE ZE NIEMA JEJ OD 28 PAZDZIERNIKA ,MAM NADZIEJE ZE U NIEJ JEST WSZYSTKO OK.POZDRAWIAM WSZYSTKICH Z TA PASKUDNA NERWICA,TA CHOROBA TO KOSZMARRRR :/

Udost臋pnij ten post

mnie to sie zaraz plakac chce przy takiej muzyce nie wiem czemu zaraz mi sciska gardlo i sie wzruszam

Udost臋pnij ten post

Mandziaa mnie te偶 wzrusza ta muzyka bardzo. s艂uchajcie dzieki wam dzi艣 jest mi lepiej :-) wsta艂am bola艂y mnie 偶ebra z przodu i z ty艂u i wszystkie gnaty, ale postanowi艂am nie mysle膰, wsta艂am usmiechni臋ta, zrobi艂am wszystkim 艣niadanko i postanowi艂am dzi艣 o chorobach nie mysle膰, tak jak w podpisie Stress stop \"偶yj jakby jutra mia艂o nie by膰\" postaram si臋 dzi艣 zorganizowa膰 opiek臋 dla dzieci i wyj艣膰 z m臋偶em do kina, oby si臋 uda艂o, oby cho膰 dzi艣 ani razu si臋 nie ba膰 !!Postanowi艂am nie m贸wic nic m臋zowi, 偶e co艣 boli, 偶e umr臋 偶e si臋 boj臋, trudno ... nie moge i koniec poniwaz widze, 偶e to jednak 藕le na nasz zwi膮zek zacz臋艂o wplywa膰. Duze buziaki dla was,nie dajcie si臋,musi byc cudny spokojny weekend nam te偶 si臋 nale偶y normalno艣膰 :-)

Udost臋pnij ten post

ja tez przy wielu rzeczach sie rozklejam:) po drugie no niestety facetom nie mozna ciagle gadac ze cos boli:(dobrze ze chociaz tu w razie czego moge napisac co mi dolega:) ale tez mam wielka ochote wyrzucic swiatu co mnie boli i zeby ktos mi ladnie grzecznie powiedzial ze nic mi nie bedzie zebym poczula to MEGA wsparcie... Ja zaraz ide zobaczyc co tam na obiadek a potem bede sprzatac i tez beda starala sie nie myslec o zlych rzeczach:) mandzia 鉂わ笍dla Ciebie i dzidzi:)

Udost臋pnij ten post

mi si臋 nie uda艂o :-( za du偶o problem贸w z zewn膮trz ... bardzo mi 藕le i przykro.Znowu mnie pier艣 zacz臋艂a piec, czuj臋 si臋 fatalnie ...

Udost臋pnij ten post

nie wiem czy te偶 na Was dzia艂a niekorzystnie dzisiejsza aura? mnie g艂owa k艂uje. Mam臋 boli g艂owa czyli zrzucam wszystko na pogode..

Udost臋pnij ten post

fakt ponura pogada:( mnie boli nadal podbrzusze, myslalam z poczatku ze to wina okresu,ale juz prawie koniec a nadal mnie boli co prawda juz mniej,ale jednak no i takie dziwne skurcze mam i bol krzyza, sie juz martwie co to czy jelito drazliwe sie odezwalo czy jajniki:( ale postaram sie usmiechnac i o tym nie myslec:)czego wam i zycze 馃尲

Udost臋pnij ten post

no to wam powiem,ze pewnie to pogoda tak dziala bo wyszlam dzis na zakupy i zaczlo mi sie robic w hali duszno i krecilo sie w glowie do tego cos mnie z tylu glowy boli:O Stres-stop dziekujemy kochana:) a teraz zmienie troche temat, jak wyglada wasze zycie z m臋偶ami/facetami/narzeczonymi? u mnie jest tak ,ze maz pracuje od pon-pt czasami w soboty czesto konczy o 18 a w domu jest o 19 czasem wymysli w srodku tyg zeby po pracy isc na pilke nozna i wraca bardzo pozno w weekendy tez stara sie wymyslac jakies spotkania z kolegami a ja sie wkurzam,ze go ciagle nie ma bo ja siedze w domu caly dzien(nie pracuje, jestem na zwolnieniu)on w pracy a ja czekam a ten gdzies chce ciagle 艂azic! i krzyczy na mnie,ze malzenstwo to nie wiezienie i nie poto zakladal rodzine zebym mu ciagle marudzila,ze ma nie wylazic! no ob艂臋d!!! moj dziadek z ktorym mieszkamy tez ostatnio zwrocil mu uwage gdzie on ciagle sie szlaja bo widzi,ze ja siedze i placze w domu i sie denerwuje,ze go nie ma a on nie przyjal jak widac tego do siebie i jeszcze obrazony jak ktos moze mu mowic takie rzeczy:O

Udost臋pnij ten post

dodam,ze mam l臋ki siedziec sama w domu dlatego jak on jest w pracy to czasem podejde do ciotki ktora tez ma nerwice i posiedze tam z nimi zeby nie byc sama to ten ma pretensje ,ze ja 艂aze a on nie moze tyle,ze ja sie boje byc sama i w domu bym tylko w panike wpadala:( co za g艂upia choroba

Udost臋pnij ten post

Witajcie Kochane. Uffffffffffffffffff dzis mialam zjazd i oczywiscie mega l臋ki :( m膮偶 mnie odprowadzi艂 , ale jednak mnie wzie艂o tzn. taka s艂abo艣膰 poczulam jak juz sama musialam isc kawa艂ek , nie potrafie tego opisa膰 , dziwne uczucie w prawym r臋ku takie mega napiecie , na pierwszych zajeciach mialam mega kryzys staralam sie z calych si艂 psychicznych to przetrwac :) uda艂o sie !!! dotrwalam bez szwanku :) no i zacz膮艂 sie dylemat jak skonczyly sie zajecia czy zamawiac taxi , czy wracac pomalu pieszo !! i zdecydowalam za namowa kolegi ,ze wracam pieszo , odprowadzil mnie kawalek , a reszta drogi stala przede mn膮 :) :) poma艂u sobie sz艂am i dosz艂am .....Cudownie ! jestem bardzo szczesliwa ,,,,, ale jednak przed droge mialam walke emocji negatywnych z pozytywnymi , i to nastawienie , to normalnie by艂 BOKS !! zmiana my艣lenia ,\"dog艂臋bna\" wiedza o nerwicy, wreszcie nie musialam nikogo ciagna膰, bo zawsze z kims .. i to mi da艂o mocnego kopa na lepsze jutro ..... no i jeszcze jedna ale smutaskowa wiadomosc , mam wyklady z panem kt贸ry niestety ma raka i juz odchodzi , a dopiero jest po 50 , ma bialaczke ! Facet cudo ! uwielbiam go sluchac ...podziwiam go 偶e daje jeszcze rade w takim stanie , jest jak nitka ,z偶era go od 艣rodka , boze :( modle sie aby jeszcze dotrwa艂 bo mam zaliczenie u niego ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Studentka III roku
aga-81 spacerek to super spos贸b, ka偶dy poleca aby si臋 dotleni膰 itp..ale chodz膮c si臋 lepiej my艣li :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Studentka III roku
a z rakiem to r贸偶nie, przecie偶 rak nie wybiera...szkoda 偶e 偶a艂ujemy ludzi wykszta艂conych a na tych podrz臋dnych cierpi膮cych nie zwracamy uwagi

Udost臋pnij ten post

Mandziaa m贸j m膮偶 wychodzi rano oko艂o 7 czasem 8 i wraca do domu oko艂o 20-22 ca艂y dzie艅 siedze sama z dw贸jk膮 dzieci :-( weekendy ma wolne i wtedy jeste艣my razem, bo wieczorami to pada przed tv potem prysznic i idzie spa膰.Dzwonie do niego ze 3 razy dziennie, ale kiedy艣 dzwoni艂am cz臋艣ciej i mu spokoju nie dawa艂am ... Na szcz臋艣cie m贸j m膮偶 nigdzie nie wychodzi po pracy, to znaczy w tyg nie ma czasu,bo wraca bardzo p贸藕no, czasami udaje mu sie wyk膮pa膰 dzieci, a w weekendy wychodzimy gdzie艣 zawsze razem, albo siedzimy w domu.Stara sie jako艣 nam wynagradza膰 swoja nieobecno艣膰 w tygodniu, gramy w gry z c贸rci膮,rysujemy,malujemy,wyg艂upiamy si臋 z synkiem.Acha co jakis czas robi generalne sprzatanie auta albo swoich narz臋dzi pracowych i wtedy jest mega zadowolony i nas opuszcza, chyba 偶e c贸rcia mu pomaga ... Ale co do mojego problemu,moich mysli l臋k贸w to ostatnio nie mog臋 na niego liczy膰 :-( a pilota od telewizora to najchetniej bym wywali艂a ! Dzi艣 kino nie wysz艂o bo te艣ciowie nie moga z dziecmi zosta膰 :-( smutno mi i jakos tak nie mam nastroju na nic, a jak czytam o raku to mam mega l臋k i mega strach w oczach :-(

Udost臋pnij ten post

witajcie wrucilam z pracy strasznie bylo serce mi wali caly czas ja sie nienadaje wszyscy sie czepiaja patrza na ciebie teraz boli mnie klatka i gule mam w gardle

Udost臋pnij ten post

wiecie co ... popalam sobie papierosy tak ze 3 dziennie i glupia jestem,po ka偶dym papierosie lece do wc i mam biegunk臋 :-(( czy to normalne ???

Udost臋pnij ten post

po papierosach tak jest , jak nigdy nie pali艂as a zaczleas to wszystko mozliwe....ja nawet jakbym chciala zapalic to po prostu nie potrafie :) nie daje rady sie zaciagnac -udusilabym sie.

Udost臋pnij ten post

ja tam pale 40 dziennie i biegunki niemam papieros wycisz i do tego piwko jest nieraz super

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰