Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 stary nerwus

Moja nerwica.....cd..

Polecane posty

Jak pokona艂am depresj臋 i nerwic臋 Kazimiera Soko艂owska OD L臉KU DO RADO艢CI 呕YCIA, Tepperwein Kurt 1. Pojedynek z nerwic膮 A. Polender 2.Autosugestia. jak mysle膰 pozytywnie- Anselm Grun OSB 3.L臋k i depresja Shirley Trickett 4.Jak przesta膰 si臋 martwi膰 i zacz膮c 偶y膰 D. Carnegie 5.Pot臋ga optymizmu A.L.McGinnis 6.Jak zwycie偶y膰 depresj臋 Serafino Falvo 7. Jak pokona膰 depresj臋 Dr. Archibald Hart 8.Depresja przyczyny objawy jak sobie radzi膰 bez lek贸w M. Sara Rosenthal 9. Pokona膰 l臋k- Lavinia Plonka 10.Spok贸j od zaraz Paul Wilson

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 stara nerwuska
Andziusia........24............nerwica natr臋ctw..............Berlin Pelasia 78........29............gorafobia........................War szawa Hexa..............29............nerwica l臋kowa.................Gorz贸w Punca24..........24............nerwica natr臋ctw..............Sosnowiec Basiaijuz.........46............nerwica l臋kowa- by艂a...........艁贸d藕 Liduszka.........37............ner. l臋kowa.agorafobia........Jaworzno Pipek.............44.............nerwica l臋kowa..................Warszawa Netka30..........32............nerwica l臋kowa.depresja .....W艂oc艂awek MamaJulki........30............nerwica l臋kowa,depresja..... ma艂opolska Dana39...........40.............nerwica l臋kowa..................Kujawy Efka43............43.............n.l臋kowa , agorafobia..........Gda艅sk Iiyama(Tunia)...50...deprecha z napadami l臋ku panicznego....艁贸d藕 Rrenka037.......39.....nerwica l臋kowa z deprech膮...........Warszawa Marijke...........23......nerwica l臋kowo-depresyjna.........Warszawa Anio艂ek21........21..............nerwica lekowa................. Poznan Ammarylis .......46 ......nerwica lekowa z agorafobi膮.... Ostr贸w Wlkp Olabasia.........52...............nerwica l臋kowa..............Warszawa Zgredek.........31......................depresja........ . ..............Konin Tamara...........35...................agorafobia........ ..............艢l膮sk Starababa........59................n.lekowo-depresyjna.. .Gorz贸w Wlk. Zuza..............35.................nerwica, depr................Dziwn贸w Male艅stwo........29................agorafobia........... ......Warszawa Marska...........42............nerwica l臋kowa....................Kujawy Jagoda...........45...................nerwica l臋kowa...........Katowice Marzena.........47..................agorafobia.......... .............艁贸d藕 Ada7777.......36........n.l臋kowa, agorafobia,hipochondria..Zach.Pom. Angel61......... 27...............nerwica natr臋ctw i l臋ki....Warszawa Magdziapek.......25...........n.l臋kowa.......... .................艢l膮sk Kasia100...........43...........n.l臋kowa.......... .............Pozna艅 Nadzia26...........27............n l臋kowa............................艣lask Asix90...............17......n. l臋kowa (n. serca)...................Toru艅 nusia 35.............35.......n.l臋kowa i inne.........................Krak贸w Bianka...............39.........n.l臋kowa, hipoch................okol.Gliwic Sloneczko.mw......24.......nerwica l臋kowahipohondria.....Wroc艂aw DUSIKA ..............34 nerwica depresja i inne................WROC艁AW GUNIA24......24.......nerwica lekowa i hipochondria.............TCZEW diabel-na-obcasach.....23.......n.l臋kowa .................. Bia艂a Podlaska goofer1982.... 25.......n.k臋kowo-depresyjna..............Cz臋stochowa Jaco20 ........20...........n.lekowo-depresyjna..................Wr oclaw Amiga_Gdynia......21..............n.l臋kowo-depresyjna ........Gda艅sk mazanek...........35..............nerwica l臋kowa...............krak贸w kitti77..............30............nerwica l臋kowa,........艣wi臋tokrz bzium.........24.........n. lekowa, n. jelit, hipochondria!......wroc艂aw Afobamka........30.......nerwica l臋kowa.................podkarpacie Ania ..............36.......nerwica l臋kowa.................Tychy Agais..............29.......nerwica l臋kowa.................Keflavik kokardka 25.......26......n lekowo - depresyjna ............ Slask xanaxik............35.......nerwica lekowa............lubuskie dopisujcie si臋 kochani

Udost臋pnij ten post

Andziusia........24............nerwica natr臋ctw..............Berlin Pelasia 78........29............gorafobia........................War szawa Hexa..............29............nerwica l臋kowa.................Gorz贸w Punca24..........24............nerwica natr臋ctw..............Sosnowiec Basiaijuz.........46............nerwica l臋kowa- by艂a...........艁贸d藕 Liduszka.........37............ner. l臋kowa.agorafobia........Jaworzno Pipek.............44.............nerwica l臋kowa..................Warszawa Netka30..........32............nerwica l臋kowa.depresja .....W艂oc艂awek MamaJulki........30............nerwica l臋kowa,depresja..... ma艂opolska Dana39...........40.............nerwica l臋kowa..................Kujawy Efka43............43.............n.l臋kowa , agorafobia..........Gda艅sk Iiyama(Tunia)...50...deprecha z napadami l臋ku panicznego....艁贸d藕 Rrenka037.......39.....nerwica l臋kowa z deprech膮...........Warszawa Marijke...........23......nerwica l臋kowo-depresyjna.........Warszawa Anio艂ek21........21..............nerwica lekowa................. Poznan Ammarylis .......46 ......nerwica lekowa z agorafobi膮.... Ostr贸w Wlkp Olabasia.........52...............nerwica l臋kowa..............Warszawa Zgredek.........31......................depresja........ . ..............Konin Tamara...........35...................agorafobia........ ..............艢l膮sk Starababa........59................n.lekowo-depresyjna.. .Gorz贸w Wlk. Zuza..............35.................nerwica, depr................Dziwn贸w Male艅stwo........29................agorafobia........... ......Warszawa Marska...........42............nerwica l臋kowa....................Kujawy Jagoda...........45...................nerwica l臋kowa...........Katowice Marzena.........47..................agorafobia.......... .............艁贸d藕 Ada7777.......36........n.l臋kowa, agorafobia,hipochondria..Zach.Pom. Angel61......... 27...............nerwica natr臋ctw i l臋ki....Warszawa Magdziapek.......25...........n.l臋kowa.......... .................艢l膮sk Kasia100...........43...........n.l臋kowa.......... .............Pozna艅 Nadzia26...........27............n l臋kowa............................艣lask Asix90...............17......n. l臋kowa (n. serca)...................Toru艅 nusia 35.............35.......n.l臋kowa i inne.........................Krak贸w Bianka...............39.........n.l臋kowa, hipoch................okol.Gliwic Sloneczko.mw......24.......nerwica l臋kowahipohondria.....Wroc艂aw DUSIKA ..............34 nerwica depresja i inne................WROC艁AW GUNIA24......24.......nerwica lekowa i hipochondria.............TCZEW diabel-na-obcasach.....23.......n.l臋kowa .................. Bia艂a Podlaska goofer1982.... 25.......n.k臋kowo-depresyjna..............Cz臋stochowa Jaco20 ........20...........n.lekowo-depresyjna..................Wr oclaw Amiga_Gdynia......21..............n.l臋kowo-depresyjna ........Gda艅sk mazanek...........35..............nerwica l臋kowa...............krak贸w kitti77..............30............nerwica l臋kowa,........艣wi臋tokrz bzium.........24.........n. lekowa, n. jelit, hipochondria!......wroc艂aw Afobamka........30.......nerwica l臋kowa.................podkarpacie Ania ..............36.......nerwica l臋kowa.................Tychy Agais..............29.......nerwica l臋kowa.................Keflavik kokardka 25.......26......n lekowo - depresyjna ............ Slask xanaxik............35.......nerwica lekowa............lubuskie wanessa1984......26.....zaburzenia l臋kowe z napadami l臋ku....艣l膮skie

Udost臋pnij ten post

Wzi膮膰 dwana艣cie miesi臋cy, obmy膰 je dobrze do czysta z goryczy, chciwo艣ci, pedanterii i l臋ku. Podzieli膰 ka偶dy miesi膮c na 30 lub 31 cz臋艣ci, tak 偶eby zapasu starczy艂o akuratnie na rok. Ka偶dy dzionek przyrz膮dza膰 oddzielnie, bior膮c po jednej cz臋艣ci pracy i dwie cz臋艣ci weso艂o艣ci i humoru. Doda膰 do tego trzy kopiaste 艂y偶ki optymizmu, 艂y偶eczk臋 tolerancji, ziarnko ironii i szczypt臋 taktu. Nast臋pnie mas臋 t臋 pola膰 obficie mi艂o艣ci膮. Gotowe danie ozdobi膰 bukiecikami ma艂ych przyjemno艣ci i podawa膰 je codziennie z pogod膮 ducha i porz膮dn膮 fili偶ank膮 o偶ywczej herbaty Katharina Elizabeth Goethe.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dlaczego nie napiszecie
nowej listy nerwuskow, przeciez oni nie pisza,wracacie do przeszlosci.Napiszmy nowa liste.

Udost臋pnij ten post

Babet dlaczego mnie atakujesz , dlaczego nie zajmiesz sie swoim 偶yciem tylko atakuujesz innych , ty chyba mylisz poj臋cia to forum istnieje po to zeby sie wzajemnie wspierac a nie jeden drugiego atakowac .........co cie tak interesuje moja terapia we偶 sprawdz zadzwon do Gliwic na Debowa i tam sie dowiesz mo偶e jeszcze ci moje dane podac zebyms mnie mog艂a sprawdzic , chodzi艂am 9 lat temu wtedy bra艂am leki i cierpia艂am, strasznie , chodzi艂am p贸艂 roku p贸zniej przerwa i zn贸w ale ostatecznie zako艅czona stwierdzeniam ......odizolowanie od te艣ciowej ........

Udost臋pnij ten post

Je艣lichodzi o toksyczny zwi膮zek to nie wiem czy w takim zwi膮zku tylko jedna osoba jest winna w ma艂rze艅swie nie jest ca艂e zycie pi臋knie i kolorowo sadnie dobre ale sa i dni z艂e trudne kt贸re trzeba przetrwac nie od razu rozw贸d .......nie wiem jak ty postrzegasz ma艂rze艅stwo dla mnie ma艂rze艅stwo to swieta rzecz co B贸g z艂膮czy艂 niech cz艂owiek nie rozdziela ........nie wie,m jak by to by艂o na tym swiecie jakby wszyscy kt贸rym sie nie uk艂ada w 偶yciu sie rozwodzili ......nie wiem jaka jest twoja wiara ale nigdzie np w Pi艣mie 艣wi臋tym nie jest napisane 偶e zycie nasze bedzie 艂atwe , pi臋kne us艂ane kwiatami wprost przeciwnie Pan B贸g daje kazdemu krzy偶 , kazdemu kto nalezy do niego , kto chce kroczy膰 jego droga do wieczno艣ci ........i nie b臋de sie tu z tob膮 spierac bo zn贸w odczepisz sie od tterapi i wsiadziesz na mnie za moja wiare .......a to jest moja wiara i szczyce sie ni膮 bo jedyne co mam , czego nikt mi nie zabierze to B贸g ........

Udost臋pnij ten post

Jeszcze ci cos napisze zebys dok艂adnie wiedzia艂a od dw贸ch lat kontynuuje terapie w innym o艣rodku jest to mprzychodnia rehabilitacyjna w kt贸rej przyjmuje nneurolog , psychiatra , psycholog .........to dzi臋ki niej pozna艂am swoja warto艣膰 i dzieki tej wla艣nie psycholog nauczy艂am sie zyc w tym zwi膮zku razem z moja te艣ciowa i rodze艅stwem m臋偶a i jeszcze ci cos powiem od prawie roku nasze stosunki z tesciowa bardzo sie zmieni艂y zyjemy po 20 latach nareszcie normalnie te艣ciowa pokocha艂a dzieci , zajmuje sie najm艂odszym zmieni艂a swoje postepowanie ale ja tez zmieni艂am swoje postrzeganie jej i inaczej reaguje na to co sie dzieje nie t艂umi tego w sobie jak mi sie cos nie podoba tylko od razu prowadze z nia na ten temat rozmowe wyjasniamy sobie sprawy i zyjemy normalnie nie pami臋taj膮c o tym co sie przed chwila wydzrzy艂o a do tego czsu ci膮gle rozdrapywa艂am rany i rozczula艂am sie nad sob膮 .........wiesz za duzo pisania i nie mam juz 5 lat zebymk musia艂a sie komus t艂umaczyc ze swojego zycia ......... Jak wchodze na to forum to tylko po to aby poczytac co dzieje sie u was .....jak tocz膮 sie wasze sprawy czasami moge tez cos doradzi9c bo wiele w 偶yciu przesz艂am oraz poradzic sie jak mi cos dloega bo kiedys z ka偶dym problemem lata艂am na pogotowie a teraz pisze tu .............czy masz jeszcze jakies pytania ???????????? dziewczyny pozdrawiam w te pi臋kn膮 niedziel臋 u mnie wszystko p[okryte lodem jakby kto艣 bezbarwna galaretke wyla艂 na drzewa ......

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 brawo bianka 120
co oczekujesz od takiej babet25 osoby co pisze ...ot co....WIOCHA . ...RUSKA granica..... Na takich troli najlepsza jest ignoracja danej osoby .Pozdrawiam jestes super kobieta .Milej niedzieli

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dziewczyny czy macie tak
Ja choruje na ta chorobe co wy , stwierdzono u mnie nerwice lekowa z agrofobia.Prawie codziennie odczuwam objawy nerwicy , jednak jak mam np grype tak jak teraz , biore leki na grype , w tym czsie grypowym ,nerwica odemnie odplywa.Ach jaka to ulga nie miec nerwicy , czuje ze zyje.Jeszcze niech grypa zniknie i bedzie ok

Udost臋pnij ten post

dziewczyny czy macie tak ja tak nie mam,nerwica jest ze mna od sierpnia 2008,tylko dzieki lekom moglam normalnie funkcjonowac,teraz jestem bez i niema za wesolo :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 biofan
bianka za艂贸z habit i do zakonu wstap ! bo na g艂owe ci sadzi nauka kosciola i 藕le to sie odbija na twoim zyciu

Udost臋pnij ten post

Ze mna tez nerwica jest od 2008 .08 ale zdecydowalam sie pojsc do lekarza , przebadalam wszystko ,og贸lnie jestem zdrowa , lekarz powiedzial ze to nerwy , dostalam leki na kolatania serce , bo g艂ownie serce mi szala艂o, jeszcze kilka wizyt u psychologa i daje rade do przodu :) uwierzylam w s艂owa lekarza ,ze nic mi nie jest -to tylko emocje. Zaopatrzylam sie w ksiazki . By艂o ciezko , ale zaczelam pomalu wychodzic , najpierw z pomoc膮 meza , a teraz juz sama ...moje l臋ki to byly g艂贸wnie zwiazane z wychodzeniem poza dom ,ze cos mi sie stanie ,ze padne :( to bylo okropne . Teraz jak sobie przypominam to nie dowierzam ,偶e tak mo偶na zeswirowac ,to jakby ktos inny mn膮 wtedy kierowa艂 !! Jesli chodzi o Ciebie wannessa to uwazam ,ze terapia powinna Ci bardzo pom贸c chociaz zrozumiec te objawy i skad to sie bierze . Daj czas sobie na rehabilitacje , niech te emocje opadna . Musisz uwierzyc w to czego dowiedzialas sie na terapii , bo jezeli bedziesz nadal sie podkrecala to droga do wyzrowienia sie wydluzy. Te objawy beda z Toba caly czas , niektore zanikna , a inne bede ma艂o dokuczliwe . U mnie zmniejszyly sie do minimum. Czasami jak sie podkrece to normalne ,ze cala sie trzese i wraca wszystko ,ale wiem ,ze to sama wywolalam jakims stresem. Nie kontroluj siebie , bo wystarczy jeden objaw i juz wszystko sie w艂膮cza. To jest trudne ,bardzo! bo sama tego doswiadczylam , balam sie wlasnego cienia. Co艣 mnie zabola艂o juz zawroty g艂owy , serce dudni艂o , cisnienie kiedys zmierzylam podczas ataku to mialam 160/90 i jeszcze wiekszy atak mialam . Da艂am sobie spok贸j z tym nakrecaniem , droga donik膮d kt贸ra moze zmarnowa膰 偶ycie . Nie poddawaj si臋 ! Nie ws艂uchuj sie w siebie ,skoro wiesz ,ze jestes zdrowa , to tylko natretne my艣li kt贸re nakrecaja. Moge wys艂ac Ci na meila taki trening , bardzo dobrze opisany , zebyc poczytala i zobaczyla jak to dziala . ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 biofan jestes
...... cz艂owiekiem cierpi膮cym na du偶膮 niezale偶no艣膰 intelektualn膮..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 biofan
a co to jest "niezaleznosc intelektualna" bo nie bardzo rozumie ????????????????????/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 biofan nie rozumisz
to jestes niestety niekumaty lub nie kumata

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 biofan poprostu
brzydko mowiac Wariat:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czarodziejka z ksiezyca
vanessa jakie leki bra艂as na nerwice?mam nerwice od 3 miesiecy, dosz艂a do tego dperesja..lekarz przepisal mi effectin er ale po nim dosta艂am strasnych atak贸 paniki..nie wiem juz co robic..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 NIE CZYTAJCIE FORUM
BO TRAFICIE DO WARIATKOWA

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do zdr贸wko
do zdr贸wko Sk膮d jeste艣? Chodzi o prywtn膮 terapi臋.

Udost臋pnij ten post

effectin pobudza wychwyt serotoniny i noradrenaliny , a wi臋c jednocze艣nie uspokaja i pobudza i to jest niew艂a艣ciwy lek w pocz膮tkach leczenia depresji l臋kowej . Moim zdaniem zawsze powinno zaczyna膰 si臋 leczenie od paroksetyny , kt贸ra dzia艂a na wychyt jedynie serotoniny - ogranicza l臋ki i powoduje uspokajenie pracy uk艂. nerwowego. P贸偶niej dopiero mo偶na przej艣膰 na pobudzaj膮cy effectin.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 CZARODZIEJKA Z KSIEZYCA
wysany dzieki takie same mialam przypuszzcnia co do tego leku ze nadmiernie pobudza..a czy cital by艂by dla mnie dobrym lekiem?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do wanessy 1984
i do WANESSY 1984 JESTESCIE odzielnymi osobami , czy jednoscia ?

Udost臋pnij ten post

cital by艂by lepszy , gdy偶 dzia艂a tylko na serotonin臋 , ale nie jest tak skuteczny w poczatkach leczenia jak paroksetyna , czyli np. paromerc ( 1 tabletka dziennie - 20 mg tylko ). Na mnie zacz膮艂 dzia艂a膰 ju偶 po kilku dniach - min臋艂y poranne l臋ki i pocenie nocne. Ale jednocze艣nie zacz臋艂em 膰wiczy膰 i od偶ywia膰 si臋 prawid艂owo.

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰