Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 stary nerwus

Moja nerwica.....cd..

Polecane posty

Go艣膰 nerwiczka
podnosze temat

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ojojoj...
no ja mam problem.... ciagle i ciagle i konca nie widac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ajaaja
a ja mam siln膮 nerwic臋 l臋kow膮 i nerwic臋 偶o艂膮dka i nie potrafi臋 nad tym zapanowa膰. Mam leki przepisane przez lekarza ale boje si臋 brac a jest coraz gorzej Co bierzecie na nerwy, jakie leki?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jfkfkjlol
ajaaja,same leki nie pomoga,trzeba zajrzec do srodka duszy,zle zyjesz nie w zgodzie z w艂asnym ja stad nerwica,a lekami chcesz ja t艂umi膰???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Du偶o nas tu jest ponad po艂owa swiata dzis ma z tym problemy

Udost臋pnij ten post

Witajcie,dawno nie zagladalam,ale nerwica sie po lekach wyciszyla i podjelam prace,niestety znowu wraca :(,leki ktore bralam nie dzialaja i bede zmieniala znowu na inne,od 2 miesiecy jestem na L4,a terazpie zaczynam dopiero pod koniec miesiaca.a co u Was?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sonna Stres-uzywacie?
U偶ywali艣cie leku co si臋 nazywa Sonna Stres? Bo szuka艂am opinii dotycz膮cych preparatu Sonna Stres i nic nie mog臋 znale藕膰. Mo偶e mogliby艣cie cokolwiek napisa膰 mi o tym prepearacie? Jest sens go kupowa膰, pr贸bowali艣cie jakich艣 zamiennik贸w? Na tej stronie przeczyta艂am troch臋 informacji o Sonna Stres: http://www.listalekow.pl/sonna-stres/ - my艣licie, 偶e warto si臋 tym zasugerowa膰? Wola艂abym si臋 nie i zmarnowa膰 bezsensownie pieni膮偶ki, dlatego pytam Was. Dzi臋ki za wszelkie porady.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 AniaBr
Witajcie , jestem w 6 miesiacu ciazy (ciaza bardzo trudna , dodatkowo 4 , lat 36 a dzieci brak) leze i od 4 dni araczej nocy przechodze koszmar z karetka wlacznie:( w nocy okoll 24 , 1 zaczyna mnie palic bolec w mostku bol ten przenosi sie na plecy pomiedzy lopatki , jest tak silny ze nie moge wytrzymac , do tego dostaje wysokiego cisnienia.Pogotowie przyjechalo nic nie poradzili m ekg dobrze wyszlo.Fakt ze ja bardzo przezywam i denerwuje sie w ciazy, nerwowq bardzo , wrecz denerwuje sie wszystkim :( Pomozcie czy ktos mial takie objawy ?????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Feainna
nie uwierzycie, pisa艂am tutaj 2 lata temu, i zda艂am prawo jazdy, ale ile nerw贸w, ile l臋k贸w, ile nieprzespanych nocy ! JAK si臋 zmusi艂am do tego, powiedzia艂am nie i koniec, nie jest 艂atwo, bo to nie jest 偶ycie, to jest po prostu wegetacja. 艂atwiej uciec ni偶 walczy膰 ;/ nie wiem jak ja za艂o偶e rodzin臋 jak kogo艣 poznam ;/ no nie wiem, zastanawiam si臋 nad terapi膮 "wyjazdow膮" w innej miejscowo艣ci co艣 ala sanatorium i chce , zdecydowa艂am sie po 7 prawie 8 latach na terapie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Feainne
b艂膮d w nicku ;) zima nadchodzi , znowu jest fatalnie, uciekam w virtualny 艣wiat, zatracam si臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja tez cierpie na nerwice, juz od kilku ladnych lat. zaczelo sie od wrzodow w wieku 12 lat, potem przez pare ladnych lat mialam nadal bole brzucha, choc wrzody juz i jakiekolwiek inne schorzenia wykluczano. Potem kilka lat spokoju i bardzo dobrego samopoczucia. Wtedy nie laczylam tego z nerwica. Powrocilo na studiach. Pewnego dnia, gdy siedzialam na wykladzie, nagle zbladlam ipoczulam, ze brak mi totalnie powietrza. Myslalam, ze to jednorazowe oslabienie. Znow spokoj. Potem po okolo pol roku rozkrecilo sie - poczawszy odzwyczajnych mdlosc***** prostu pewnego dnia mnie mdlilo - minelo w ciagu jednego dnia. Ale takie sytuacje zdarzaly sie coraz czesciej. Przy tym serce mi walilo jak oszalale, bo bardzo sie balam, ze bedzie jeszcze gorzej. Pocily rece, czulam, ze panikuje. I nagle.. mijalo. Potem doszly nowe objawy - dziwne bole niby zoladka, skrety w jelitach, biegunki. Na dzien dzisiejszy chodze na terapie, ale dalej walcze o kazdy dobry dzien. Bywa, ze budze sie w nocy z mdlosciami i/albo okropnym lekiem, nie moge zasnac, do niedawna potrafilam budzic sie z walacym sercem. Ciagle jestem wkurzona i ciagle czegos sie boje. Mm problemy z asertywnoscia...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
aha zapomnialam o waznym i najczestszym objawie-dlawienie,duszenie i zawroty glowy:/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Feainne
Witam, wracam po przerwie, 艂udzi艂am si臋, 偶e wszystko jest ju偶 ok. Sko艅czy艂am studia, obroni艂am mgr, zda艂am prawo jazdy, ale wszystko wr贸ci艂o wczoraj w nocy. Rozsta艂am si臋 po 6.5 roku z facetem, min膮艂 ju偶 ponad rok od tego czasu, p贸藕niej umar艂a moja babcia. Z pozoru wszystko ok. Nawet sko艅czy艂am roczny sta偶 i zacz臋艂am nowa prac臋, pozna艂am wielu ludzi, nie chodzi艂am na terapi臋 od 8 lat od kiedy stwierdzi艂am po wyj艣ciu ze szpitala, 偶e jak sama nie zabior臋 si臋 za siebie to si臋 nie uda. Coraz wi臋cej ksi膮偶ek czyta艂am, ale znowu dosta艂am ataku, takiego kt贸ry u艣wiadomi艂 mi, 偶e b臋d臋 sama do ko艅ca 偶ycia, nikt nie zaakceptuje mnie, nie za艂o偶臋 rodziny o kt贸rej marzy艂am ;/ Rodzina mnie nie wspiera nigdy nie wspiera艂a, nie rozumiej膮 tego, 偶e mo偶na ba膰 si臋 l臋ku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 Diksi
Witam jestem tu pierwszy raz Niestety te偶 choruj臋 od 6 lat na nerwice lekowa ....Nie mog臋 spokojnie przespac nocy ...koszmar duszenie w gardle , brak tchu , strach 偶e zaraz wykituj臋 ...codziennie rych艂o rano si臋 budz臋 jest mi gor膮co , i ten cholerny brak tchu .cuduj臋 ostatnio potrafi艂am o 5 rano zadzwonic do brata 偶eby tylko ktos ze mna rozmawia艂 i 偶eby mi to ju偶 mine艂o .....czasami rozmowa z kim pomaga.....Kiedy艣 by艂y jeszcze ko艂atania serca w sumie chyba w tym roku troch臋 ucich艂y ....Atak pierwszy raz si臋 zacz膮艂 bardzo dziwnie , wr臋cz bym powiedzia艂a 偶e to nie by艂 atak Kilka lat temu wieczorem zrobi艂am sobie zupke chinsk膮 krewetkow膮 wtedy dosta艂am dziwny brzuch taki jak na wzd臋cie by艂am pe艂na , pr贸bowa艂am sobie bekn膮膰 i nic posz艂am do wc 偶eby ...no mo偶e ale nic ...i wtedy strasznie ci臋偶ko mi si臋 oddycha艂o Obudzi艂am m臋偶a i powiedzia艂m mu 偶e id臋 do karetki pogotowia bo nie daleko stacjonuj膮 ....m膮偶 poszed艂 ze mna ale karetki nie by艂o wi臋c zadzwonilismy na pogotowie przyjechali zabrali mnie iiii ......si臋 zacze艂o badanie nic nie wysz艂o ekg ....gdzies po cichu us艂ysza艂am 偶e mia艂am wzd臋cie brzucha ....no ale oki ...na drugi dzien by艂am u tesciowej nie daleko swojego miesca zamieszkania ,,,i jak wraca艂am od niej tuz przy bloku ....poczu艂am ko艂atanie serca , brak tchu , strach wesz艂am na drugie pi臋tro dzwoni艂am do m臋偶a bo wraca艂 z pracy A mi r臋ce dr偶a艂y szwagierka przybieg艂a poda艂a mi nitrogliceryne wezwali pogotowie , zabrali mnie do szpitala A tam nawet mia艂am test na narkotyki zrobiony - czysta Ale dosta艂am jak膮s kropl贸wk臋 nie wiem co ....ale na drugi dzien rano nie mog艂am si臋 do budzi膰 , by艂am wr臋cz jak na膰pana , nie mia艂膮m si艂y z 艂贸偶ka wsta膰 ....i wtedy si臋 zacze艂o koszmar .....ba艂膮m si臋 is膰 kilka krok贸w po syna do przedszkola koszmar - ja nigdy nie chorowa艂am Owszem w nerwach 偶y艂am i niestey ci膮gle 偶yje Mia艂am nerwice 偶o艂膮dkow膮 jako dzieciak Owszem mia艂a strach przed wejsciem do jakiego艣 biura i co艣 za艂atwi膰 co艣 powiedzie膰 .....ale to mine艂o ......a po latach ...co mnie spotyka l臋k l臋k l臋k .....chodz臋 do psychologa i psychiatry od tego roku .....mam przepisywane lek psychotropowy ale jeszcze go nie bra艂am bo bym nie chcia艂a bra膰 .....czasami najmniejszy kawal膮tek wezm臋 ale to wyj膮tkowo wezm臋 Sedam bo on uzale偶nia ...wi臋c te偶 si臋 boj臋 bra膰 ....ale dzisiaj chba wezm臋 bo od paru miesi臋cy nie mog臋 przespa膰 spokojnie nocy ,,,,dusznos膰, zimne i gor膮ce poty - nie mam menopauzy a ni przekwitu ....strach panika , szukam pomocy chwytam telefon i dzwoni臋 ....kiedy艣 pare razy zadzwoni艂am po pogotowie a偶 si臋 chba jaka艣 pani skap艂a i spyta艂a czy choruj臋 na nerwice o tak ....chwilk臋 pogada艂a ze mn膮 i mi przesz艂o kaza艂a mi co艣 wzi膮sc na uspokojenie ....ale co dalej ....ja nie chc臋 ci膮gl臋 si臋 budzi膰 , nie chc臋 chorowac , nie chc臋 bra膰 lek贸w , chc臋 wr贸ci膰 do dawnego 偶ycia bez choroby Prosze piszcie co mo偶na zrobic i jak 偶yc z t膮 pod艂膮 choroba

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 reenatka36
Ja pokona艂am nerwice w 90% albowiem czasami mam chwilowe nawroty ale to pryszcz z tym co by艂o wcze艣niej:classic_cool: polecam gor膮co ten preparat bo mi, mo偶na powiedzie膰, 偶ycie uratowa艂. Wed艂ug zalecenia bra艂am przy tym witaminy z grupy B i u mnie to by艂 strza艂 w dziesi膮tk臋. wi臋cej poczytajcie tu http://suplementyheleny.pl/rhodiolin-rozeniec-gorski/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witam, czy to forum jeszcze b臋dzie funkcjonowa膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anibal
How many are there in a book? http://denali2013.org/teachers-section/ purchase domperidone Obama said he wants to work with Congress to reduce the country's carbon dioxide emissions. But he also acknowledged that getting his climate change agenda passed would be nearly impossible, so he would instead invoke his executive powers.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Edgardo
I'm sorry, he's http://www.gleefulmusic.com/purchase/ vermox 100mg tablets How much would you be willing to bet on the sex of the baby expected to be born to Prince William and Duchess Kate Middleton in the coming days? How about its hair color? Or where it will go to college?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zachariah
Have you got a current driving licence? proscar 5mg uses The sole defendant, Francesco Schettino, is charged with multiple manslaughter, abandoning ship and causing the shipwreck near the island of Giglio. He slipped through a back door and did not speak to reporters as he arrived at the courtroom.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Isreal
How much is a First Class stamp? vermox worms Shares of Ecotality closed on Tuesday down 7.2 cents, or 31.1 percent, at 15.9 cents on the Nasdaq. They closed at $1.46 on August 9, the last trading day before Ecotality warned of a possible Chapter 11 filing.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oktawia47
Proponuj臋 Ci wybra膰 si臋 do psychiatry, kt贸ry najpierw porozmawia z Tob膮 a potem ewentualnie zleci jakie艣 leki :) By艂am kilkukrotnie u psychiatry Joanny Gajewskiej http://kcp.pl/lekarz/joanna-gajewska/psychiatra/warszawa/ w zwi膮zku z moimi l臋kami i uwa偶am 偶e nie nale偶y si臋 ba膰 takich wizyt :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jak zwykle reklama... tak, tak polecaj leki, brawooooooooooooooo

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋