Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jola z annopola

Kobiety po porodzie

Polecane posty

Dagmarka :D Heheh uważaj z tą szafą trzy drzwiowa bo różnie bywa :D. Nie ma co generalizować, ale coś w tym jest. Mam kilka koleżanek, ale one w ciąży przestawały o siebie dbać. Jedna nawet stwierdziła, o zgrozo, że ciąża świeci własnym blaskiem, kltórego nie trzeba poprawiać. Paskudne ciuchy, zaniedbana twarz, włosy. Na to nie trzeba mieć ogromnej ilości pieniędzy, czasu itd. Jestem niecałe 3 miesiące po porodzie. Codziennie się myje (jak to brzmi :D), maluję, staram się ubierać gustownie, ładnie pachnieć i ładnie wyglądać. Owszem nie mam jeszcze wagi z przed ciąży, ale nie zwalnia mnie to z obowiązku dbania o siebie. W sumie w ciąży też o siebie bardzo dbałam. Potem się dziwią, że ich faceci nie chcą. Ale na szczęście większość polskich matek to piękne, zadbane kobiety. I nie ma co tu dużo gadać. :D

okokokokok oczywiscie nikogo nie chce obrazic:) Napisalam to pod moim katem, a wlasciwie pod katem ludzi ktorzy czekali na takie atrakcje:) Ale sie nie doczekali:) Kochana ja przed porodem wazylam ponad 90 kg:D A po 8 miesiacach nie mam juz ani kilograma nadwagi;) Mysle, ze kazda kobietka moze dojsc do ladnego wygladu, wystarczy tylko troche samozaparcia;)

Gość a ja.........
w ciazy przytylam 9 kilo a juz po poltora miesiaca po porodzie zrzucilam wszystko, a nawet 2 kilo mniej mam niz przed ciaza. bo tak naprawde to zalezy od organizmu, no i od checi. Ostatnio nawet uslyszalam od znajomej ze swietnie wygladam i nie zatracilam sie w tym maciezynstwie do tego stopnia, zeby nie zadbac o siebie

Dziś na ulicy minęła mnie kobieta z wózkiem , trzymająca drugie dziecko za rękę. Odrosty do połowy włosów - dodam - włosów tłustych. Wypłowiała kurtka z nylonu. Jak mnie minęła to poczułam zapach kanapki ze smalcem.