Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a zappyyyyyyytammm

Słuchajcie Mam do przygotowania jakiś projekt.. forma dowolna

Polecane posty

Gość a zappyyyyyyytammm

Macie pomysły.. badz sami cos robiliscie.. Ma to być koncowe zaliczenie na studiach podyplomowych.. kierunku nie podaje bo jest nieistotny w projekcie.. forma dowolna.. temat dowolny... Coś wam przychodzi do głowy..??

Gość ja robiłem 2 projekty
na jednych studiach był to wzmacniacz lampowy, na drugich program do przetwarzania obrazów i oceny ich jakości. Jak Ci się przyda to mogę użyczyć :P

Gość piiiii
no ale chyba masz jakies kryteria podane co projekt powinien zawierac, bo tak to pomyslow sporo tylko o co ci chodzi, chcesz zeby ci ktos dal gotowa odpowiedz?? a co cie interesuje?? w internecie na sronach urzedow miast jest mnostwo projektow, projekty usprawniania gospodarki wodnej gmin albo projekty wprowadzania nowej linii autobusowej, przebudowy mostow, adaptacji budynkow itp

Gość wwiikkttoorriiaa
Projekt prasy srubowej dwukolumnowej pracującej statycznie może być? :p

Gość a zappyyyyyyytammm
Ja roiłem dwa... hes... poprosze wszystko się może przydać;) Hmm.. no poważnie może być wszystko co mi przyjdzie do głowy.. oczywiście bez absurdów.. zboczeństw itp itd.. Akurat mosty i drogi nieco mniej mnie interesują.. ale zapewne mogłaby to być interesujaca lektura..haha.. Nie chodzi mi o to ze macie dac gotowca.. no chyba ze bardzo chcecie:D Tylko dowiedzialam sie dzisiaj o tym projekcie i mysle co z nim zrobic;]

Gość piiiii
kierunek moze byc nieistotny np ja mialam przdmiot "zarzadzanie projektami" i nikogo nie obchodzilo co bedzie tematem projektu, wazne byly wytyczne. niestety nie mam ich teraz ale jak bedzie jeszcze potrzeba to za jakies 2 tygodnie moge przeslac :)

Gość +++ WIRUSY I TROJANY +++
pewnie prywatna uczelnia i jakiś fikcyjny kierunek typu gry i zabawy.

Gość piiiii
co do tych drog i mostow to napisalam pierwsze co pamietalam ale mozna znalezc napawde wiele dot ochrony srodowiska, zdrowia itp poszperaj

Gość a zappyyyyyyytammm
wiesz co.. meila masz podanego.. Jak coś to bede wdzieczna.. widze ze paru ograniczonych umysłowo nie oprze się pokusie zeby wsadzic dupe tam gdzie nie ma jak nic do powiedzenia:classic_cool: jak miło ze i o mnie pamietaliscie

Gość uszy do góry
projekt PR

Gość a zappyyyyyyytammm
haha.. całkiem.. swietne.. ale kochany wszyscy wiedzieli ze nie chodzi o projekt nieruchomości... także tym razem przegrałeś.. GO GO... PROBUJ DALEJ;] Moze rozwin myśl z tą hodowlą zwierząt.. jakieś innowacyjne pomysły... "pokaz na co cie stać.... ale nie jeden raz......hahha"