Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IVEA222222222

kiedy wystepuje owulacja jezeli sie bierze tabletki anty

Polecane posty

Gość IVEA222222222

mam takie pytanie jak to dokladnie jest z ta owulacja kiedy moge sie zorientowac czy jest czy mozna miec podwyzszona temperature tak ok 37,2? biore tabletki anty i niewiem jak sie wtedy objawia owulacja

Gość zdgzx
biorąc tabletki nie ma czegoś takiego jak owulacja!!!!

Gość IVEA222222222
no tak chyba oszalalam fakt ze biore tabletki ale te moje miesiaczki sa pomylone raz jest raz nima no i wlasnie ostatnio jakies jedne plamienia przez dwa dni i to wszystko tabletki oczywiscie biore dalej i niewiem co sie dzieje a dzis mierze temperat a tu 37,2 a to raczej nie choroba i juz sama niewiem czy mozliwa jest ciaza

Gość czy to prowokacja
Kobieto czy ty chociaż raz przeczytałaś ULOTKĘ ? Jakie tabletki bierzesz i jak długo?

Gość IVEA222222222
tabletki bire rok i 4 miesiace tak po porodzie zaczełam brac po 4 mies i na poczatku bylo dobrze a potem zaczelo sie tylko plamienia a wiadomo jak to przy dzieciatku malo czasu niema kiedy isc do ginia ale zapisalam sie wkoncu na 5 listopada tylko to nie daje mi spokoju boje sie ze jest cos nie tak

Gość IVEA222222222
te tabletki to mikrogynon 21

Gość poijhgcx
idz do lekarza tabletki maja za mało hormonów skoro masz plamienia , lekarz zapisze Ci inne :)

matko!!!! po pierwsz etyle czasu bierzesz te tabletki, po drugie piszesz ze po porodzie czyli chyba nie masz 15 lat, a zadajesz pytania jak uposledzona troche :/

Gość IVEA22222222
TO znaczy ze jezeli maja za mało chormonow to mniej zabezpiezcaja tabletki

Gość IVEA22222222
to znaczy te plamienia nie sa cały czas tylko zamist normalnego okresu z odstawienia sa tylko plamienia

Gość inkalol
spadlam z krzesla czy ktos mysli zanim napisze takie bzdury, branie tabletek i owulacja,dwie sprzeczne ze soba rzeczy a wszystko pisze w ulotce, no ale lepiej jest wejsc na jakiekolwiek forum i naczytac sie bzdur a potem zadawac glupe pytanie tyle brac tabletki i takiej podstawowej rzeczy nie wiedziec, TABLETKI HAMUJA OWULACJE, pewnie po to je bierzesz :| brak slow

Temperatura 37,2 jest normalna dla drugiej fazy cyklu,czyli po owualcji i zalezna od hormonow pojawiajacych sie w tamtym okresie , tak samo wplywaja na kobity hormony ciazowe, no i tabeltki tez moga...otoz odpowiedz. PLamienia jak przedmowczyni wspomniala, sa efektem zbyt niskiej dawki hormonow.

Gość gość_ja
Myślę, że nie do końca każdy zrozumiał o co koleżance chodziło. Ona ma plamienia zamiast krwawienia z odstawienia, a nie plamienia podczas cyklu, co mogłoby świadczyć o jakichś zaburzeniach, czy za słabych hormonach. Ja też miałam podobne dylematy, bo po roku brania tabletek nagle dostałam tylko plamienia, krwawienie nie wystąpiło. Owszem w ulotce jest napisane, że krwawienie może w ogóle nie wystąpić, jednak wewnętrzny strach przed ciążą jest silniejszy i czasami człowiek che się wygadać na forum, bo może ktoś miał podobny przypadek i trochę uspokoi.