Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaaanana

brakuje mi mamy, pogada ktos?

Polecane posty

Gość jaaaanana

brakuje mi mamy :( rozmow z nia, przytulenia, opierdzielenia, wszystkiego... :( i juz nigdy nie bede mogla tego doznac :( i juz nawet zapomnialam jak to jest :(

Gość yujnhb
ile masz lat? Przytulam goraco

Gość jaaaanana
17 skonczylam we wrzesniu

Gość kwiatek8608
JA TEZ TULE :)

Gość yujnhb
Mlodziutka jestes. Przykro mi,ze stracilas mame:( Chorowala?

Gość jaaaanana
to fajnie || :(

Gość do tematu
Skarbie, przytulam...ona zawsze jest przy tobie, opiekuje się tobą...zawsze! nie jesteś sama:)

Gość juju122223
i ja tez tule :) rozmawiaj z nia sobie w myslach :)

Gość jaaaanana
niestety :| wiecie co? oczywiscie nikomu nie zycze zle, ale mojej mamy siostra miala operacje- udala sie, mojego taty brata zona miala operacje0- udala sie, taka tam ciotka miala operacje- udala sie. a moja mama miala i co? g**** ;/;/;/ dlaczego to ja zawsze musze miec pecha? jeju za jakie grzechy ja ja stracilam :(

bardzo ci wspoolczuje i rozumiem co czujesz... :( moja mama zginela prawie 3 lata temu 1.02 bedzie 3 rocznica... zginela przed moimi 18stymi urodzinami a moja najmlodsza siostra 16.02 konczyla 12 lat. Bardzo mi przykro :( wiem jak teraz jest Ci cieszko jesli bedziesz chciala pogadac to moge podac ci gg. Zobaczysz z czasem bedzie mniej bolalo ja nadal tesknie za swoja mama pozdrawiam i sciskam Monika

Gość jaaaanana
nie jestem sama... dzieki :*

hej.. wiesz ze mnie tez tego brak..czesto mam takie uczucie,takiej pustki..takie beznadzieje uczucie,nawet nie umiem nazwac..:/ takie uczucie ze nie ma juz w moim zyciu czegos waznego,czegos bez czego ciezko jest zyc..i wewnatrz po prostu krzycze i czuje sie tak strasznie zle,i nie umiem tego powstrzymac,ogarnac..po prostu masakra..dzis wlasnie ogarnelo mnie to uczucie,i zdarza sie coraz czesciej... wszystkich ktorzy tez tak maja,i ktorzy przezyli strate najblizszej osoby w swoim zyciu...

wspolczuje wam dziewczyny i sciskam goraco 🌼 ja sobie nawet nie wyobrazam jak to jest , nie potrafie ... :(

poprostu wiem jak to jest czasem jest dobrze sie wygadac komus kogo sie nie zna... ja mialam przy boku przyjaciol, do roku nie moglam mowic o tym cosie stalo, bo wybuchalam placzem na slowo mama ... moja mama zginela w wypadku na przejsciu dla pieszych, byla zdrowa nie chorowala i nie mialam szansy sie z nia pozegnac:( tylko w dniu pogrzebu;( ah :( pamietaj Twoja mama zawsze bedzie z Toba bo nosisz ja w sobie w serdcu, w pamieci ...

Gość jaaaanana
dobra kobietki klade sie spac, jutro mam na 8 do szkoly ;/ zostaly mi ostatnie 2 lata liceum a mi sie juz tak bardzo nie chce wstawac rano, zbierac i isc do tej szkoly ;/ chcialabym sie jutro obudzic z usmiechem na twarzy, bo zazwyczaj po takim wieczorze, to na drugi dzien boli mnie glowa i w ogole jeszcze gorzej mi zle :( trzymajcie sie cieplutko :* pozdrawiam

Gość współczuje Ci bardzo
🌼 Jak długo już Twoja mama nie żyje ?

Gość jaaaanana
2 grudnia minie 6 lat, musze leciec, buziak pa

janaaaa trzymaj sie.. i pozostali rowniez.. wiecie co,takich rzeczy sie nawet najwiekszemu wrogowi nie zyczy,przejsc przez to jest tak cholernie ciezko....

Gość jaaaanana
jestem jeszcze na chwilke. wiecie... mowi sie ze czas leczy rany, ja jestem zupelnie innego zdania, czas nie leczy ran, lecz przyzwyczaja do bolu :( i boli jak cholera :(((((((((((((((((((

dokladnie..takiej rany czas nie jest w stanie wyleczyc...jedynie trzeba nauczyc sie z tym zyc,a bywa ciezko...

Gość jaaaanana
buu :( idem juz, cmok

wiesz.. ciezko na poczatku pogodzic sie z tym.. z czasem jednak wpadasz w wir codziennosci.. na chwile zapominasz i znowu przychodzi ból.. taki sam jak na początku

Gość roki500
witaj. jestem w takiej sytuacji,a nawet gorszej. mam 27 lat,ale niestety nie mam już ani mamy ani taty. Od śmierci mamy minęło prawie 9 lat, od taty 3 Lata, powiem tak,ból nigdy nie zniknie, nigdy nie da się do niego przyzwyczaić. Zawsze będzie w nas. Pozostają wspomnienia a więc i tęsknota. Najgorsze jest pozostanie samym. Najgorsze jest przezwyciężyć tą tęsknotę,ale nie jest to proste,to nigdy nie przeminie i na zawsze będzie w nas

Gość roki500
Pozdrawiam serdecznie i gorąco ściskam wszystkich będących w podobnej sytuacji.