Gość rabarbar2008 Napisano Październik 20, 2008 Witam, gnębi mnie ciągle mój wzrost mam 170cm, 17lat i urodziny 20tego grudnia. Jestem bardzo niski czesto postrzegany przez innych jako dziecko :( czemu wszystkie dzieciaki z 1 gim są wyższe odemnie!? rozumiem gdyby to był jeden przypadek ale wszedzie kogo nie spotkam jest ktos mlodszy odemnie i oczywiscie bardziej wydoroslaly niz ja. Nie miałem tego wyskoku wzrostu i nie zapowiada się aby w ogóle był. Już nie chodzi nawet o wzrost mam bardzo dziecięcą twarz lekki zarost. Nawet jestem się wstanie pogodzić z tym wzrostem pod warunkiem że jeszcze nabiore masy bo waze 55kg a jem sporo i raczej zdrowo. Czy mam jakieś szanse żebym wyglądał jak mężczyzna?? ;( Pamietam nie miłą sytuacje jak wchodziłem na dyskoteke ze znajomymi i koleś mnie prosił o legitke żeby sprawdzić czy mam 16lat a kumpla ktory byl 2 lata mlodszy odemnie nie sprawdził to jest prosty przyklad o co mi chodzi ;/ Podam jeszcze ze tata ma ~180cm a mama jest niska ~165cm. Weźcie coś podpoiwedzcie czemu tak jest czy idzie jakoś odblokować ten wzrost lub ktorego wieku musze doczekać zeby jakoś wyglądać ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach