Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miłosz z Maszewa

Szukam miłej i o dobrum sercu wiernej dzewczyny!!!!!

Polecane posty

Gość Miłosz z Maszewa
O wodze że co niektórzy to już naprawde , ja szukam dobrej dziewczyne jak już wspominałem wcześ niej jestem już troche znany muj post można poczytać w kafeteri na stronie >>> Gwiazdy tv i telewizi i kina pot tytołem >>> Wiem że kiedyś będę sławny . Post ten prowadzę z moimi fanami już od prawie dwuch lat i jest duże zainteresowanie .

Gość no dawaj
To daj do niego linka

Gość Miłosz z Maszewa
Chyba zaraz będę już szedł spać bo pużno jusz jest a jutro będę miał trudności ze wstawaniem rano jeszcze przez jakieś pare minut posiedzę ale jutro się odezwę na tej stronie i na tamtej > chejka!!

Gość Miłosz z Maszewa
Ide teraz już spać na koniec wszystkich pozdrawiam i mam nadzieje że wiele sympatycznych i dobrych dziewczyn się odezwie . W zyciy liczy się tylko miłość i dobroć a te inne złe przykłady niektutych ludzi są do potępienia ja nie jestem taki nie uzywam nie wyrażam sie brzydkimi słowami oczekuje podobnej postawy od mojej przyszłej synpati > do juterka milutkich snów wszystkim chej!!

Gość Miłosz z Maszewa
Cześć wszystkim i co u was słychać dziewczyny jak minełoa wam noc

Gość Miłosz z Maszewa
teraz idę coś zjeść ale zaraz się odezwę możecie już do mnie korespondować narazka i do szybkiego !!

Gość nie wytrzymam z nią
dzis ja jestem pierwsza:P

Gość Miłosz z Maszewa
Własnie przyszedłem ze sklepu mqama wysłała mnie po pare zreczy na to teraz już ma m troche czasu dla was no to co tam u was wszystkich słychać jak minmą wam poranek bo u mnie spoko pozdrawiena!!

Gość viksiak
szkoda ze mama nie wysłała Cie po słownik;p

Gość Miłosz z Maszwa
Pieski są bardzo wiernymi stworzeniami nawet jak nie ma pan pokarmu to wiernie trwają przy nim może ty byłeś dla swojego nie miły albo też za srogi pamiętaj dobro wraca pozdrawiam!!

Gość Miłosz z Maszwa
Ijak tam co u was. Pozdrawiam !!

Gość hejka ci
co tam? ja tesz nie umie pisac poprawnie i jestem lekko niepelnoprawnam, ale to chyba ci nie pszeszkadza. jestem dobra osobko i wiem, ze emocje zawsze do nas wracajo pozdrowienia!