Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

psychiczna tortura

jestem w rozsypce

Polecane posty

kurwa, nie moge spac od tygodnia, dzisiaj np od 3:30 juz nie spie, mam jakies dziwne humory, wczoraj jak juz lezalam w lozku to nagle bez powodu poryczalam sie swojemu facetowi w rekaw, najpierw 3dni wpieprzalam wszystko co mi sie nasunelo pod pysk, a teraz nie moge patrzec na jedzenie i nie przelknelam nic od wczoraj od 15tej. czuje sie jak gówno. w ciazy nie jestem, okres sie konczy za dwa dni. boli mnie zycie:o

Gość vcx
nie martw sie ja nie spie od kilku miesiecy .

a może jednak jesteś w ciąży, takie nastroje pasują do tego stanu, albo coś z hormonami nie tak u Ciebie, w czasie okresu to tez możliwe. Też miewam rożne nastroję ostatnio, może to nadchodząca zima

hah, sex akurat jest (byl do okresu) ale masz racje, popykalabym sobie cos;) i jeszcze dzisiaj mam do zalatwienia sprawe u klechy w kancelarii parafialnej, bedzie pewnie ciezko, fak. niech sie lepiej nie stawia bo go trzasne.

haha:D juz i tak bede sie kikrac przed nim ze mam nieslubne dziecko:D wlasnie dzwoila moja matka, zapowiedziala, ze jutro przyjedzie do nas z wizyta na caly dzien. jeszcze mi tego kurwa brakowalo!!!!!!:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

nie stresuj się mamuśką :) niech się zajmie wnuczkiem/ą a nie Tobą i będzie OK, no i życzę powodzenia u księdza :D a mamusi ciasto możesz upiec :)

moja babcia zawsze tak sprawdza, hahaha tak już ma, podlej kwiatki, kurze powycieraj :D możesz jej pokazać kafeteria może się wciągnie :D:D:D

Gość nieeee martw się
Michael Jackson jest w większej rozsypce i jakos daje radę :)

ona jest atechnologiczna. ma 56lat, komorka to dla niej czarna magia, ostatnio ojciec nauczyl ja klikac myszka w ikone (!!!) to stwierdzila, ze to wymaga od niej za duzo koncentracji:D

no to cóż będziesz musiała jakoś ją przeżyć, ja dzisiaj jadę do mamusi, ale moja jest zupełnie inna Skype, allegro, nasza klasa, na kafeterie tez zagląda czasami :D a co do nastroju, to dzisiaj świeci słoneczko i jest trochę lepiej, mogłoby tak zostać :D a jak chcesz poprawić humor to leć na zakupy, kup sobie coś fajnego, mi to pomaga :D

masz racje, zaraz wyjde z domu, wezme psa i pojde do parku, niestety zakupy mialam zrobic jutro ale mamusia popsula mi plany;) a dzisiaj musze odebrac wczesniej dziecko z przedszkola wiec nie wyrobie sie:( ale dzieki za rozmowe i chociaz chwilowa poprawe nastroju;)