Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w1978

Slub i wesele w Zakopanem

Polecane posty

Gość w1978

Marzy mi sie wesele w Zakopanem, prosze o informacje gdzie? sale restauracje kosciol jakie ceny, z gory dziekuje

Gość w1978
dlaczego sie podszywasz, dlaczego slub w zakopanem to glupota?

Gość w1978
chodzi o ty ze sa osoby ktore braly slub w zakopanem i moga mi cos polecic

Gość w1978
niestac mnie na wesele wstylu cichopkow

Gość myśmy mieli
Było tanio w porównaniu z Warszawą. Tylko że 4 lata temu nie było takiego pędu na śluby. Ślub był w Sanktuarium, chociaż pierwotnie miał być na Gubałówce (okazało się nierealne) - autentyczne co łaska, my daliśmy chyba 500 + 100 dla organisty. Wesele było w Karczmie Siuchajsko - blisko Kościoła, ceny masz na ich stronie, ale co do knajp to pełen wybór. W sumie wszystko załatwiliśmy w ramach 3 wyjazdów (+ kontakty telefoniczne). Było fajnie.

Gość Małgorzata_Ka
Wesela regionalnego (Restauracja Regionalna Nosalowy Dwór) - do 200 osób Wesela klasycznego (Sala Bankietowa Rysy lub Restauracja Aster) - do 250 osób Przyjęcia kameralnego (Klub Widokowy Panoramika) - do 40 osób to miejsca, o których wiem - najlepiej jeśli wejdziesz na ich storny i dowiesz się o nich więcej - ale pomysł na ślub w Zakopanem jak najbardziej polecam bo sama skorzystałam kiedys z takiej opcji i mam niezapomniene wspomnienia - ja wybrałam Nosalowy Dwór, zachwycił mnie krajobraz.

Gość zelass
Powiem tak, dwa lata temu robiliśmy swoje wesele w Zakopanem na Krzeptówkach i było bombowo. Góralska orkiestra tak dała czadu, że iskry z parkietu leciały :D Karczma nazywa się Siuchajsko i ma swoją stronę www.siuchajsko.pl . Warto poczytać i obejrzeć filmiki! Menu było świetne, wszystkim smakowało. Ciasto we własnym zakresie, ale poza tym zajęli się absolutnie wszystkim. Dwie sale do dyspozycji, przestronnie, spokojnie się zmieściliśmy, a było nas jakieś 120 osób. Wtedy koszt to był 150 zł od osoby, nie wiem jak teraz.

Gość gość
Ja polecam restaurację Siuchajsko :) Sama miałam tam urządzone wesele, więc z czystym sumieniem rekomenduję. Swojsko, ale naprawdę ciepło, rodzinnie. :)

Gość gość
Korzystałem z usług fotografa http://www.blackwolfstudio.pl, robili mi zdjęcia na moim weselu, profesjonalnie to wyszło, jestem zadowolony, miły kontakt. Polecam także że ze względu na cenę.

Gość Dzidziaaa
Karczma Szymaszkowa jest świetnym miejscem na wesele. My jesteśmy zachwyceni. :) http://www.szymaszkowa.pl/pl/ - jakby ktoś byl zainteresowany... :)

Gość Kuciakowska
Ja zdecydowanie polecam karczmę szymaszkową (www.szymaszkowa.pl) Rewelacyjne miejsce, idealne na wesele....

Gość gość
Rzeczywiście miejsce na wesele jest fenomenalne, miałam tam przyjemność bawić się u przyjaciółki na weselu i to była niezapomniana noc, pysznie gotują, klimacik jest wyjątkowy no a te widoki tylko dodają piękna temu miejscu, z resztą już jak mi pokazała o nich filmik na yt https://www.youtube.com/watch?v=nrsq1qz1g78 to wiedziałam że tam musi być wyjątkowo

Gość Bogusia88
Ja również polecam Hotel Kasprowy, przede wszystkim wszystko na miejscu - i sala i pokoje, my mieliśmy tylko cywilny więc też w Hotelu na Tarasie z pieknym widokiem na Tatry. Obsługa mega profesjonalna, a jedzenie zabójcze, pyszne i w dużych ilościach. Byliśmy bardzo zadowoleni i z czystym sumieniem wszystkim polecamy. Wszystko opisane na stronie, ale na prawdę warto http://www.kasprowy.pl/wesela-w-mercure-zakopane

Gość gość
Typowo góralskie dania serwuje Witkiewiczówka. Porcj***ardzo duże, a piszę z perspektywy masywnego mężczyzny. Bywało tak, że nie jadłem wszystkiego do końca, bo po prostu nie dałem już rady. Projekt restauracji o tyle dobry, że jest zachowana prywatność i nikt sobie w drogę nie wchodzi. No i czysto, wręcz idealnie, nawet przy sporej liczbie gości. To mi się od razu rzuciło w oczy.

Gość Anglojezyczny ksiadz?

Szukam ksiedza z Zakopanem, który porozumiewa sie jezykiem angielskim do udzielenia nam slubu. Bardzo prosze o pomoc.

Gość Darek

Jeśli szukacie lokalu lub pomocy w sprawie wesela to polecam zerknąć tutaj https://www.gdziewesele.pl/