Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szyk

Poszukuję stylistki z okolic Katowic

Polecane posty

Gość szyk

Poszukuję stylistki z okolic Katowic, a konkretniej: osoby która nie koniecznie może się tytułować jako "stylistka" ale ma to wyczucie, smak i już uczestniczyła, pomagała komuś w takiej metamorfozie. Chciałabym zmienić swój wizerunek:styl ubierania, fryzurę itp. Totalnie nie mam pomysłu jak to zrobić, a słyszałam iż są osoby które za niewielkie pieniądze pomagają innym w takich zmianach. I właśnie takiej osoby poszukuję.

Gość szyk
mim123344 - dziękuję za jakąkolwiek odpowiedź, niestety nie bardzo rozumiem w jaki sposób wstawiony link ma być odpowiedzią na moje "ogłoszenie"??? Korzystając z okazji chciałabym podać maila gdyby ktoś zdecydował się na współpracę: rehabilitacja0@op.pl

Gość patusiapatka
gdybys odnalazła jakas stylistke to daj znac bo ja jestem tez z okloic katowic i chetnie bym skorzystała....niestety nie słyszałam o nikim takim a jezeli juz to ceny kosmiczne

Gość szyk
no właśnie... patusiapatka- masz rację. Ja też znalazłam wiele stylistek ale niestety cenią się bardzo wysoko. Wiadomo zmiana wizerunku wiąże się z kosztami: ubrania, fryzjer, dodatki więc ja również szukam usługi z przystępną ceną. Jeśli znajdę taką "pomocną dłoń" dam znać. Umówimy się razem na metamorfozę, będzie raźniej :) Pozdrawiam

Gość missindependent
Czesc dziewczyny! Nie jestem zawodową stylistką,ale chętnie spróbowałabym swoich sił. Piszę swojego modowego bloga jeśli chcecie napiszcie do mnie (123asia@op.pl) podam wam link. Tym którym spodoba się mój styl z przyjemnością pomogę się ubrać i na pewno nie za kosmiczne ceny! ;) Katowice i okolice ;)

missindependent czy dalej aktualne jeśli tak to czy można prosic linka na Twojego bloga?