Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmęczona ciągle

Ciągłe zmęczenie-jak sobie z tym radzić191

Polecane posty

Gość to jest zwiazane z cisnieniem
Aha, i podobno kawa podnosi ciśnienie po to, aby potem spadło jeszcze niżej, lepiej pic herbatę - tak mi poradziła pielęgniarka widząc jak sie snuję po szkole.

Gość mala...czarna
moz sprobuj kropelek homeopatycznych? poziom energii podnosi --te-z napar---------- z lisci orzecha wloskiego a moze warto uzupelnic mikroelementy- np spirulina czy chlorella ( ta tez odtruwa z metali ciezkich)

Gość moze sproboj
napoje energetyczne jak red bull itp. Speed'a Ci nie polecam bo sie uzaleznia :P Moze pomysl o wakacjach na pewno dobrze ci zrobia. Cieple kraje, leniuchowanie na plazy... Pomysl nad tym bo szkoda zycia ;-) Z reszta nie wszystko sie kreci wokol nauki i pieniedzy. Take a rest girl and is gonna be allright :)

Gość spróbuj...
znaleź temat "Stres" , "Zasady dietetyczne", Sauna", "Hipokinezja", Trening rekreacyjny" postudiuj, zastosuj i będzie OK. A tak nawiasem i dodatkowo, to zastosuj rumjanek👄 Wszystko znajdziesz na www.vademecum.zdrowia.prv.pl

Gość gość
Jestem na studiach medycznych, no i przyznam, że z energetykami praktycznie się nie rozstaję. Przerobiłem wszystkie marki marketowe, a nawet ściągałem nietypowe energetyki z zagranicy. Ze swojego doświadczenia mogę zarekomendować pozytywnie markę www.darkdog.com.pl Kofeina naturalna, długo trzyma, nie masz negatywnego spadku. Jeden z niewielu, jeżeli nie jedyny energetyk, który dostarcza dużą wartość witaminową. Piję na co dzień. Żadnych skutków ubocznych nie dostrzegam. Wiadomo, że trzeba od czasu do czasu odstawić, bo organizm się do wszystkiego przyzwyczaja. Najchętniej jednak wracam do tego energy drinka. Nawet po ludzku mi smakuje, nie tak jak marketowe wynalazki.

Gość gość
Nazywam się Robert, zachorowałem kilka lat temu przez chroniczne zmęczenie na depresję. Terapia, psycholog, psychiatra a efektów brak, zmęczenie nie ustępowało.Gdzie znalazłem realną pomoc? W Hiszpanii, w klinice Asklepios...daleko ale nie było innego wyjścia, w Polsce ludzie z syndromem chronicznego zmęczenia traktowani są jak pacjenci dziesiątego sortu niestety..