Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ZABUSIA29

STARAJĄCE SIĘ O DZIDZIE Z SOSNOWCA I OKOLIC ZAPRASZAM

Polecane posty

już się nie staram co prawda ale z S-ca jestem i mogę doradzić jakby co gdzie jakie badania robić i w ogóle :) powodzenia życzę mnie zajęło to 7 miesięcy

Gość meaaa o nie tylko ..
nie z Sosnowca . A tak cie lubiłam fajnie doradzasz. No cóz ja rodowita hanyska nie moge tego przezyc. o Nie nie nie .

:D może uratuje mnie to, że w Mysłowicach pracuje :) mój brat sie hajta z hanyską a moja najbliższa kumpela jest z Rudy :D

meaa to poradz jakiegoś dobrego lekarza w sosnowcu ja staram się od lipca mam nadzieje że tym razem sie uda

eee to masz czas jeszcze :) po roku jak sie nie uda to na badania. ja badań nie robiłam, ale pomogła mi wizyta u jednego lekarza. mój gin skierował mnie do dwójki na usg i tam robił mi usg mój teraźniejszy lekarz, posprawdzał wszystko dokładnie, stwierdził, ze nie widzi nieprawidłowości - czym mnie uspokoił i kazał sie nie stresować tylko spontanicznie kochać :) jak zaszłam w ciążę to od razu skierowałam się do niego i prowadzi mi ją od początku, jest świetnym lekarzem, wszystko tłumaczy dokładnie, cierpliwy, kieruje na dużo badań i ogólnie uspokaja :) przyjmuje na pogoni na gospodarczej, wizyta z usg 70 zł, wiec nie drogo. jak bedziesz zainteresowana to ci dam namiary na niego

Gość meaaa o nie tylko ..
WYBACZAM ci bo ja tez pracuje w Myslowicach :) Jestes super babka .

meaaa o nie tylko .. - uff :D dzięki 🌼 ZABUSIA25 - lekarz się nazywa Piotr Dobrosz, przyjmuje w poniedziałki i piątki od 17-19 - lepiej przyjść przed piątą i poczekać chwile bo dużo pacjentek ma - wczesniej sie nie trzeba umawiać. na gospodarczej 32, to jest w takim pawilonie, ciągu sklepów itp. obok Kościoła. :) szczerze polecam

Gość nikolaaaaaa
powiedzcie mi jak juz zajdziecie w ciaze to gdzie chciałybyscie urodzic? w sosnowcu, będzinie czy dąbrowa g. ?

ja będę rodzić w szpitalu nr 2 w sosnowcu, tam chodze na szkołe rodzenia i tam dyżuruje mój lekarz i ogólnie jest ok :) pozytywne wrażenia jak na razie

Kochane Mamcie! powstał portal specjalnie dla rodziców mojmalec.pl ogromnie polecam bo można wrzucać fotki naszych pociech za darmo bez limitu, dodawać ogłoszenia i najfajniejsze - stworzyć pamiętnik naszych skarbów:) zalogujcie się i chwalcie się swoimi szczęściami!:)

Gość ku uciesze pedofili
:P

Hej dziewczyny mnie dzis mało bedzie bo zaraz jade w teren i juz nie wracam :) Weekend boski sobota pracowita sprzatanie, pranie, pieczenie i sex hehehe niedziela kończyłam naleśniki ze szpinakiem na popołudnie potem seksik, potem goście :) wystawa miniatur samocodów i spacer po parku a wieczór tylko nasz :)

Gość Aspro
o jjjj Zabrusiu daj sięzregenerować ten twojemu mężowi :) on jeszcze może??:>:)

No hej Żabusia, znowu się spotykamy:) Będę rodzić raczej w Siemianowicach lub Świętochłowicach. ZZO, lekarz już wybrany:) Pozdrowienia dla wszystkich mam z okolic Zagłębia

w Świętochłowicach to raczej nie urodzisz, bo teraz takie perypetie że hej w tym szpitalu i porodówka nie działa. koleżanka ze świętochłowic tydzien temu w Rudzie musiała urodzić

Powoli sytuacja się uspokaja i jest szansa na Świętochłowice. Poza tym będę rodzić raczej tam, gdzie mój lekarz przyjmuje i jeżeli nie Świętochłowice to Siemianowice;)

Meea ja też zdecydowałm że szpital nr 2 mój gin tam przyjmuje dr gałązka super człowiek :) ja ja jetem w 6tyg ciąży :)

mea w myslowicach pracujesz?? a ja mieszkam i pracuje w myslowicach hehe;)) a sosnowiec tam mieszkaja pieronskei hapole hehehehe;))))

żabusia - :) fajnie, że ci się udało. Gałązkę znam bo leżałam w lipcu na ginekologii a on dyżurował akurat. szczerze polecam ci szkołę rodzenia w dwójce, jest całkowicie bezpłatna a prowadzi ją wspaniała położna od której można się wiele dowiedzieć. problem jest tylko jeden, trzeba sie w miarę wczesnie zapisac. najlepiej jak będziesz w 5-6 miesiącu przejdz sie do dwójki na pierwsze pietro na ginekologię i popros siostrę Rysię. powiedz, ze chcesz sie zapisac na szkołe. przyjmują tylko 16 kobiet a na szkołę chodzisz miesiac przed porodem :) ja byłam w środę w dwójce na ktg i usg. mała waży 3400g i mogłaby sie małpka juz urodzic a jakos jej sie nie spieszy... troszkę się przeraziłam bo dwie sale dalej rodziła babeczka i straaasznie sie wydzierała :o magada_mama - tak, pracuje w Mysłowicach :D

moja mała już na świecie :D we wczorajszym dzienniku zach. można ją znaleźć :P