Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Annais

24 lata i zostanę starą panną

Polecane posty

Nber bo Ty sie za bardzo wkrecach w ta chorobe sam sie w nia wpedzasz mslisz ciagle ze chory jestes, ze slaby i takie tam i tlko sie tym zadreczasz przez co czujesz sie bardziej chory niz faktycznie jestes!!!! mysl pozytywnie, ze jestes zdrowy, ze to pokonasz i od raz lepiej sie poczujesz! Annais przesadzasz z tmi dziecmi i kamieniami!;) kazda potwora znajdzie swego amatora tylko trzeba dac sobie tej druiej osobie szanse!

Gość Annais1
tak napisalam,bo to przyszlo mi pierwsze do glowy,jak się chce to każdego słowa można się uczepic

Gość hmm sprawa jest prosta
ona jest nieatrakcyjna, inaczej to juz daaaaawno by sie wokol niej jakis amant zakrecil, ten wzrost tez na pewno nie dodaje kobiecosci

Gość Annais1
jeszcze nie oszalałam,żeby umieszczać zdjecie na forum.nie potrzebuje ani krytyki swojego wyglądu,ani dowartosciowywania się w ten sposób(jesli ktos by stwierdzil ze nie jestem taka zła).załozenie tego watku nie miało na celu użalanie się nad swoim wyglądem.mówilam ze jestem przecietna i kwestie wyglądu zostawmy.mówilam o czyms innym.o tym czy warto szukac czy lepiej byc z kims dlatego zeby nie byc smą i zeby nie zostac stara panną.

o albo wyprowadz sie do holandii, tam faceci sa tacy wielcy ze az sie balam niektorych :P

lepiej sie postaraj kogos znalezc bo samotne kobiety nie koncza dobrze psychicznie, ludzie dziwaczeja bez drugiej polowki

Gość Annais1
niektórzy to nawet jak z kimś są kończą źle psychicznie,co nie?

Gość Annais1
Zdając sobie w pełni sprawę z wagi mojej sekretnej misji, przylepiam do swojego tułowia nieżywe chrząszce, zebrane z rowów przydrożnych w okolicach Radomska a następnie wzbijam się w powietrze i pikuję lotem koszącym na targ miejski w Koluszkach krzycząc "Jam jest anioł śmierci, przysłany tu dla pomsty!" :classic_cool:

Gość bvce
nie przesadzajecie brzydcy ludzie łatwo sobie partnera znajdują . Wisniewski ma przeciez tą swoją brzydule . Wymienił mandaryne na paszteta .. Mi sie wydaje ze to ze ktos jest brzydki nie znaczy ze nie moze miec partnera//Wrecz przeciwnie brzydcy szbko wychodza za maz , bo korzystaja z okazji ze to jedyny ktory ich podrywa i taka okazja moze sie nie powtorzyc

popatrz sobie na stare panny i starych kawalerow to bedziesz wiedziala o czym mowie

Gość Annais11
haha,dobre,kolejny gówniarz przed kompem kradnacy nicka?

Gość bvce
udzie dziwaczeja bez drugiej polowki britney spears miałą kevina , a i tak zdziwaczała . Wiec ja uwazam ze jest to przegiecie

bvce masz racje, tylko ze annais chyba sie taka okazja jeszcze nie trafila :D

Gość Annais11
no tak,ale zakładacie wszyscy że stare panny to muszą byc brzydki,w ogole nie maja powodzenia, w dodatku fiksują,a juz napewno cos z nimi nie tak.chyba nie do konca tak jest

co do britney to nie wydaje mi sie ze rzeczywiscie zdziwaczala, to raczej chwyty marketingowe w mysl zasady "nie wazne czy mowia dobrze czy zle, wazne zeby mowili"

Gość bvce
widziałes/as mowa laske wisniewiskiego . PRzeciez ta laska wyglada jakby wychowałą sie w rodzinie patologicznej

Gość Annais11
haha,no kevin mi sie nie trafil

no zgadza sie, wisniewski tez tak wyglada

Gość bvce
doda ma faceta , a normalna nie jest .

Annais masz racj nie ma co o wygladzie dyskutowac kazdy ma swoje typy i o gustach sie nei dyskutuje natomiast to czy z kims byc choc na sie nie podoba czy lepiej by samotnym to ja mysle ze lepiej dac komus szanse jak sie widzi ze tej osobie na nas zalezy jest dla nas dobra i w ogole jestesmy dla tej osoby najwazniejsi a jst to jakas wartosciowa osoba z ktora dobrze nam sie rozmawia i dobze sie czujemy w jej towarzystwie to grzechem nawe jest olac taka osob nie zawsze jest tak ze ludzi zakochuja sie w sobie od pierwszego wejrzenia;) zazwyczaj to przychodzi z czasem

doda jest normalna, gadalam z nia na zywo. to wszystko sa zabiegi marketingowe, ludzie daja sie robic w balona :P ona na scenie jest zupelnie inna niz poza nia

Gość Annais11
dobra,ja zmykam,wątek zaczął sie ok i pozdrawiam osoby z którymi rozmawiałam na samym początku,a reszcie mówie,idzcie odrabiać lekcje.bye

a to powiedzialas co wiedzialas :D chyba masz racje, staropanienstwo cie nie minie

Gość O HO HO JAKA AGRESJA
:D NIE DZIWNE ŻE CIE ŻADEN NIE CHCE

Gość Annais11
setunia tak,ale moze byc sytuacja odwrotna ktoś Ci sie podoba z wyglądu,ty jemu tez a mimo to to nie jest to,i wiesz ze nie bylabys szczesliwa.to tez jest problem.i tu nie jest mowa o wygladzie,bo zarówno brzydcy i ładni maja kogoś.to kwestia szczescia w zyciu lub pecha,i trafieniu na wlasciwą osobę,a co jesli sie jej nie spotka

Gość Annais11
Jestem zupełnie zdrowa psychicznie, dzisiaj właśnie jadłam obiad z moimi kotami z jednej miski :classic_cool: Kocham moje koty, czy wy też kochacie koty?

Annais o bylabys z kims kto Ci sie za bardzo z wygladu nie podoba?????;) a mialby super charakter?:)