Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onnnaaaaaa30

Ile wcześniej prać ciuszki dla niemowlaczka???

Polecane posty

Gość onnnaaaaaa30

I czy można prać w zwykłym proszku czy lepiej w dzidziusiowym?? I co z płynem do płukania tkanin, dodawać, czy nie?? Termin mam na za 2 miesiące i zastanawiam się czy na pranie nie jest zbyt wcześnie.

Gość onnnaaaaaa30
nikt nie pomoże????

ja mniej więcej ze 2 miesiące wcześniej wszystko prałam i prasowałam prałam w lowelli, ale płynie, nie trzeba płynu do płukania

ja piorę w Dzidziusiu, bez płynu do płukania i z dodatkowym płukaniem ustawionym. uważam że dobrze jest zacząć prać troszkę wcześniej. nigdy nie wiadomo czy maluszek nie zdecyduje sie szybciej brzuszka opuścić, a i siły później już nie takie same :P zależy też czy masz gdzie te ubranka położyć. ja jak tylko komoda przyjechała zaczęłam prać. zaraz zacznę też prasować. chcę mieć wszystko gotowe na przyjście synka :)

Gość zrzygac się mozna
tymi tekstami o bachorach :O

zrzygac się mozna - no niestety na takie objawy są dwie rady: albo zmienisz forum, albo podłuż sobie dużą miskę pod twarz żebyś klawiatury nie uświnił/ła podczas zwracania :P

Gość pocopoco
nie czaje po co tacy ludzie wchodzą na forum o ciązy skory nie lubią dzieci! Chyba muszą się na kimś wyładować i to im poprawia humor, żenuła...