Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość darrrrriaaaa

jaki krój sukienki dla mnie?

Polecane posty

Gość darrrrriaaaa

mam 170 cm wzrostu, narzeczony 182 (jakby to mialo znaczenie;)) waże 53 kg, w biuście 88 cm biodra 90 talia 63, wczym będzie mi dobrze?

Gość www.www.www
we wszystkim, masz proporcjonalną budowę

Gość lilopek
a dla wysokiej (173cm) bardzo szczupłej (54kg) z dużymi biodrami (rozmiar 38) i małym biustem (rozmiar 36)?

Gość wszystkie poza
rybkami

a dla mnie jaką byście poradziły? 173cm 75kg;/ (na diecie ) Biust 103cm Talia 82cm ;/ Biorda 105cm

Gość tez jestes proporcjonalna
jak masz brzuszek to suknia z gorsetem ze spodnica w litere A

Gość Biedna biednaa
Emti-->Świetna stopka,nie słyszałam tego...

a ja wlasnie chyba wole bez gorsetu sukienke:P Biedna biednaa- ta sukienka jest sliczna:) taka cos wlasnie chce:))

dzieku za linki:) a Ty juz sobie ja kupilas? Szyjesdz ja czy kupujesz w salonie?

Gość Biedna biednaa
A prosze Cie bardzo :D Jeszcze nie kupiłam,ale mierzyłam,zapytałam się co i jak itd...a że wesele w maju,do końca roku musze zamówić.Szyć nie bede bo to nie na moje nerwy czekac tyle czasu,a potem okaże się że to co dostanę nie podoba mi się i bede tydzień przed weselem z płaczem po salonach biegać :( Zresztą na Allegro napatrzyłam się na "piękne suknie szyte na wzór..." i ...ani trochę nie przypominały oryginałów!!! :(

a gdzie jest salon tych sukien slubnych tzn. w jakim mieście? i jeśli mozna wiefdzieć to ile kosztuja:P

Gość Biedna biednaa
Atelier jest w różnych salonach u mnie w mieście to np La Sposa,Cymbeline mają,wiem tez że jest w Madonnie,a cena w La Sposie np 3300,a w Cymbeline 2800.Kupno nowej,ja wypożyczeniem nawet pierwszym nie jestem zainteresowana,więc nawet nie wiem ile kosztuje,ale pewnie na pierwsze coś około 200-2200,drugie może 1400-1600???.Płn-wsch Polska,nie wiem jak w reszcie kraju.

Gość Biedna biednaa
Jest też pare na allegro ale na mnie są za krótkie bo z obcasem ponad 180cm bede miała,a na taki wzrost ciężko znaleść :(

aa rozumiem:) no to popytam sie tez o te suknie w mojej okolicy :) dziekuje za pomoc :))