Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anahi_155

Jaka farba ablo utleniacz ??

Polecane posty

Gość Anahi_155

Hej mam problem ostatnio chciałam sobie pomalować włosy na blond tylko chciałam ale mi kolor nie załapał . Pomalowałam sobie włosy złotym piaskiem z Joanny ale cholerstwo nie załapało tylko wyszedł mi jakiś ciemny blond podchodzący pod rudy ( ja naturalne mam brązowe włosy) no to pomyślałam że może kupie sobie jaka porządną farbę do włosów i mi się uda uzyskać wymarzony kolorek , ale nic z tego kolor nawet się nie zmienił , nikt nawet nie zauważył różnicy :((. więc ja teraz nie wiem co mam robić siostra mi poradziła żebym najpierw użyła utleniacza i tu moja prośba nie wiecie jaki utleniacz użyć i ile on kosztuje a jak nie utleniacz, to jaka farba ,zęby mi kolor załapał ???? Plis pomóżcie z góry dziękuje

Gość 26 godzina
Może idź po prostu do fryzjera? Takie eksperymenty na włosach mogą się źle skończyć:O

Gość Anahi_155
no ale ja nie chce eksperymentować tylko uzyskać jednolity kolor jasny blond i chce się dowiedzieć jaki jest najlepszy i ile mniej więcej kosztuje taki utleniacz a jak nie utleniacz to jakaś dobra farba ...