Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anonimowa panna

Kto wierzy w boga, a kto w SIEBIE? Bo ja w Siebie

Polecane posty

"Chociaż zastanawiałam się, kiedyś ze jest cos takiego jak drugie wcielenie" to pozwala nam zlagodzic mysl ze kiedys umrzemy

Gość xcvvcx
wiem ze nawet bycie grzesznym katolikiem jest lepsze niz ateistą z punktu widzenia szans na drugim swiecie

ja tez sie nie boje ale wiara w takie bajeczki naprawde podnosi ludzi na duchu. wlasnie wiara daje sile ludziom, stad jej sila w umyslach ludzkich

Gość 4444444477
ciekawe skad Sandra( imie tirowki) sie urwala hahahaahhaha i te wiewiorze zeby

Gość xcvvcx
w tej chwili sie nie boisz , ale jak otworzy sie przed tobą piekło to sie zaboisz O ile BOg istnieje Ateisci pojda jako piersi do piekła . Grzeszni katolicy pojda do piekla albo czysca wiec szanse sa JEsli go nie ma to mozesz spac spokojnie . Ateista czy jest dobrym czlowiekiem czy złym nie ma szans na niebo , bo odrzucając wiare wrzuca sie sam do piekła

Gość xcvvcx
włąsnie ludzie wierzą tylko z jednej przyczyny chcą mieć nadzieje ze jednak cos jest na drugim swiecie nawet jesli ich nadzieja nie ma sensu , bo nic tam nie ma . TO nadzieja sprawia ze ludzie wierzą .

xcvvcx - wierza boich tak nauczono jako dzieci. a ze wiara ma duzo zasad moralnych i zyciowych rad jak zyc by sie latwiej zylo to i lepiej jak ludzi od malego sie wychowa w wierze...

Gość xcvvcx
ja nie wierze w cuda , ze Bog jest obecny na ziemi . On nawet gdyby sie paliło czy dzialy rozne rzeczy to nie ingeruje w ten swiat . TO moje zdanie .