Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajacaaaaa

czy was tez czasem kluje w pochwie tak bez powodu

Polecane posty

Gość pytajacaaaaa

? takie lekkie chwilowe klucia. u mnie tak jest czasami jak wstrzymuje sikanie ale czasami bez zadnej przyczyny.

Gość pytajacaaaaa
doam ze czasami to jest klucie na wargach sromowych czasami u wejscia pochwy a czasami ciut glebiej. czasami tez kluje mnie odbyt a hemoroidow nie mam . dodam ze mam tak od wielu wielu lat

Gość mam to samoooo
i bylam z tym u lekarza, przebadal mnie wzdluz i wszerz, usg i cytologia. nie ma nic...ot, taka uroda. mowil, ze to moze byc od stresu czasem, bo stres wplywa na funkcjonowanie jajnikow, pracuja ze wzmozona sila i to moze byc tego efektem. mi przepisal tabletki anty aby je uspic na jakis czas i ewe zweryfikowac czy to faktycznie przez nie :).

Gość kaoa
Tez tak mialam przez dlugie lata a potem samo przeszlo.

Gość pytajacaaaaaaaaa
u mnie tez niby wszystko ok ale klucia sa czasami. nie sa jakies wielkie nie do zniesienia ale sa. czasami czesciej a czasami sa dluzsze przerwy.fakt nerwus ze mnie straszny czesto jestem bardzo spieta wiec to tez moze od tego. i jeszcze przypomnialo mi sie ze w dziecinstwie mialam maly uraz kolezanka podczas zabawy kopnela mnie w krocze :-( nie bylo to przyjemne ale nie zrobila tego celowo.