Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhhhhhimalaistka

mojemu dwulatkowi pojawil sie guzek na glowie -co to moze byc?

Polecane posty

hej no ja na razie nic więcej nie napiszę ;-) ale śledzę topik i czekam na diagnozę - nie martw się; będzie dobrze; kiedy idziesz?

Gość hhhhhhimalaistka
planowalam w poniedzialek ale nie wiem czy dotrwam dziwi mi ze tak lekarze Wam mowili zeby sie nie martwic-bez zadnych badan dodatkowych?tylko z ogladniecia jak to wyglada?

Gość Andziarka
No mnie ta lekarka tak powiedziała, ma ona dobrą opinie. Jak moja corka miała pol roku to na prawym ramieniu pod skóra wyczułam taką małą kuleczkę. I wtedy ta lekarka dała nam skierowanie do chirurga. Robilismy badania i na szczescie okazało sie ze to tylko tłuszczak, ale lekarz kazał to obserwować. Tego guzka tez mimo wszystko bede obserwowac.

Gość hhhhhhimalaistka
to znowu ja z kazdym rankiem wydaje mi sie mniejsze a pod wieczor sama nie wiem- wydaje mi sie wieksze -ale nie wiem juz do czego porownuje czy do poczatkowego stany czy do tego co wyczuwalam rano sorki ze tak smece ale tak bym chciala zeby to znikneło juz całkiem

Gość nie to jest zły pomysł
i co i co i co?

Gość hhhhhhimalaistka
i nic -w poniedzialek lekarz-dla uspokojenia-zyje nadzieja ze na uspokajajacej wizycie sie zakonczy nie powieksza sie to

Gość pewno to nic groznego-zreszta
tak jak dziewczyny pisza a dziecko wyglada na zdrowe?

Gość hhhhhhimalaistka
tak normalnie wylada na zdrowego

Gość sadadsdsa
kaszak. Może nowotwór

Gość hmm**
ugryzienie? stłuczenie? uczulenie? duze to jest?

Gość hhhhhhimalaistka
cm na cm? nie jest takie wypukle jak poczatkowo

Gość hhhhhhimalaistka
jutro lekarz..................

Witam wszystkich!!! Mam pytanie?! mój Synek ma na głowie gulkę, na samym czubku głowy! twarde mówi że go nie boli, ma ja już bardzo długo, mąż mój mówi że jest to po prostu kość na głowie, zazwyczaj ścinamy mu włoski na bardzo krótko nie jest to widoczne ale pod palcami czuć:) czy to możliwe że byłaby to kość?? Jakoś nigdy sie tym nie przejmowałam bo odkąd sięgam pamięcią taka kość tam była, to jest w tym miejscu gdzie za małego miał ciemieniuchę centralny czubek głowy! Czytając te rzeczy o których piszecie i mnie ogarnia dziwny niepokój hehe Proszę o jakaś fachową poradę! dziękuję

Gość mama 2,5 latka
czesc wszystkim mój synek również ma guzki z tyłu głowy w okolicy potylicy. najpierw był jeden twardy jak kość a teraz już sa 4 i rosną. pierwszy pojawił sie ja w lutym 2010 nie mial jeszcze 2 latek. robiłam mu już usg i prześwietlenie i nikt nie wie co to jest. Miał mieć robioną biopsie ale poszłam z nim do jeszcze jednego lekarza żeby z kims jeszcze to zkonsultowac no i on mnie już umówił na 19 października na operacje usunięcia i wysłania do badania całego guza gdyż twierdzi że biopsia nic nie pokaże. okropnie sie boje tej operacji bo ma być pod pełną narkozą. czy ktoś miał podobny przypadek ze swoim dzieckiem?

Gość lekarz mówil ze taka budowa a
...

Gość mama 3latki
Do mamy 2,5 latka jak sie udala poeracja ? moja corka tez ma guzka z tylu glowy i obok niego cztery male ktore sie zmniejszaja i powiekszaja .Prosze odpisz.

Gość izabela2206
Witam.Ja też dziś zauważyłam u mojego dwuletniego synka taki guzek :( Oczywiście już panikuję,martwi mnie to co tu przeczytałam. Też jest twardy,nie boli Go nic. Ale skąd on się wziął ?Napiszcie proszę coś więcej o nim :(

Gość gość
To jest węzeł chłonny. Dzisiaj byłam z córką u lekarza i pytałam o to. Ma tez taka kuleczke po prawej stronie glowy z tylu.

Gość gość
Może być grzybica w organizmie od antybiotyku np.

Gość Didadu
Andziarka Powiedz proszę czy robiliście Usg tego rzekomego tluszczaka? Moja córeczka ma na główce z tylu miekki guzek. Ma 5 miesięcy.