Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przemooo

Ktore lepsze???????????

Polecane posty

Gość Przemooo

http://www.allegro.pl/item463671033_sexispodnieczarno_zlote42.html czy te http://www.allegro.pl/item464213823_sexy_biale_spodnie_ze_zlotym_pasem_xs_s.html Moja dziewczyna ma za 2 tyg urodziny i pokazywala mi takie spodnie ostatnio, chcialem je kupic tylko nie wiem, kore wybrac, bo biale sa super, ale czarne bardziej przydatne, chociaz nie wiem, co myslicie sziewczyny, ktore byscie wolaly?

Gość Przemooo
dobra takie cos zachowaj dla siebie, mi sie podobaja

Gość do czego
ŻADNE!!!!!!!!!!!!!!11

Ale dlaczego? Nie rozumiem. Forum jest do wyglaszania swoich opinii, Ty pytasz o zdanie ja Ci odpowiadam wyrażając swoje zdanie na ten temat. Już nie wspomnę o tym że sam zalożyleś ten temat i zadaleś pytanie chcąc poznać nasze opinie...

Gość Przemooo
pytanie brzmi ktore lepsze a nie czy sa beznadziejne, to juz ocenilem sam a teraz pytam, ktore z nich sa lepsze, wiec moze sam sie naucz czytac ze zrozumieniem

Które lepsze - obie pary są jednakowo tandente :) pasuje teraz? Poza tym, jestem kobietą :)

Gość Przemooo
juz dziekuje za twoje zdanie niestety nic nie wnioslo so mojego wyboru

Gość Przemooo
fajne tylko ona nie lubi takich typowych rurek

Gość Przemooo
chociaz propozycje mile widziane :)

Gość Przemooo
moze ktos jeszcze sie wypowie...

Gość no i bardzo dobrze
ciemne :)

Gość dldlldldl
twoja laska ma fatalny gust

Gość Przemooo
to nie wiem jaki ty masz pewnie sie ubierasz w grube sztruksy po pas i welniany sweter do kolan, spodnie sa bardzo ladne i mozecie sobie pisac co chcecie, zreszta pyanie nie dotyczy czy sa ladne czy brzydkie tylko ktore lepsze, czy wy jestescie niedorozwinieci?

Gość Przemooo
odezwaly sie mocherowe berety i grubaski ktore nie maja figury do takich spodni i zazdroszcza :D

Gość ciasteczko deserowe
a mnie sie podobaja (nie mam i nie mialam tipsow, blond/czarnych wlosow, bialych kozaczkow ani bialego/rozowego futerka czy czegokolwiek w tych kolorach :P ) wybrałabym te pierwsze, w ciemnym kolorze

powiem tak, zbliza sie okres takiej ciapy na polu, jesien, zima, wiosna - wiec praktyczniejsze beda czarne biale sie beda brudzic

Gość Przemooo
dziekuja za normalne wypowiedzi :) tez chyba mysle ze czarne beda lepsze

odezwał się ten który ma chudą dziewczynę w rozmiarze 42 :D hahahaha :D śmiech na sali xD spodnie jak dla zwykłej technocipkli. kup jej białe i każ nie nosić stringów, a gwarantuję, że na autostradzie jej akcje skoczą w górę :D a przecież o to ci chodi, nie ? :D

Gość Przemooo
nie ma rozmiaru 42 to sa przykladowe spodnie jakbys sie nie potrafila domyslec zreszta drugie sa innego rozmiaru wiec lepiej pomysl zanim cos napiszesz oburzona grubasko, na dyskoteke spodnie sa w sam raz, a czarne eleganckie i nie uwazam zeby byly wulgarne, ale czy ty kiedykolwiek bylas na dyskotece? nie wydaje mi sie

jak dobrze, że jestem grubaską a nie facetem o rozumku kubusia puchatka i mikropenisie :D na dyskotekę ? :D ojoj. tylko się nie zesraj z wrażenia :D

Gość jestem kobieta bi ale
mi sie nie podobaja te spodnie, ale jakbym miala taki styl to chyba czarne bym wybrala. chyba ze to maja byc spodnie na wyjscie na dyske np. w zlotym staniku to wtedy biale :0

Gość Przemooo
jak narazie to ty sie posralas z zazdrosci ale cuz bywa :D

Gość Przemooo
a wiec dziekuje wszystkim normalnym za glosy czarne wygraly, spadam juz a wy zazdrosne grubaski dalej tu siedzcie i zazdrosccie paszteciki :D