Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biednastudentkaa

PRZEJAZD ZABRZE - ŻAGAŃ /KIERUNEK OLSZYNA/-JAK DŁUGO TIREM?

Polecane posty

Gość biednastudentkaa

Glupie pytanie, wiem, ale... jednak chcialam je zadac tutaj. Otoz jest taka sprawa, ze nie stac mnie na bilet ,aby dojechac na Wszystkich Swietych do domu.Bilety sa bardzo drogie, sytuacja w pociagu niepewna(ta trasa jest notorycznie nawiedzana przez zlodziei, jest niebezpiecznie). Zastanawiam sie, czy ..nie jechac na stopa.. wiem ,ze kierowcy w Tirach sie zatrzymuja. Niech mi ktos doradzi, jAK dlugo sie jedzie na takiej trasie (to jest cos kolo 340km). Prosze nie wpisywac "madrych" uwag, glupich zartow, bo to pytanie jest jak najbardziej powazne.

Gość biednastudentkaa
PODNOSZĘ

Gość boisz sie ze Cie okradna
a nie boisz sie jechac z obcym :O ja zdecydowalabym sie jednak na pociag czesto sa rozne znizki.

pomijając kwestie finansową, to boisz się jechać pociągiem gdzie nigdy nie jesteś całkiem sama w całym pociągu a chcesz jechać TIR-em? z jakimś napalonym dziadem który cię wywiezie gdzieś na jakieś pustkowie i zgwałci? Dziwne macie dziewczyny podejście do niektórych spraw...

Gość biednastudentkaa
kiedys jezdzilam stopem po Polsce, ale nie sama.Tym razem bylby to wypad w pojedynke. Boje sie, oczywiscie, to zrozumiale, ale wierze jeszcze w dobroc drugiego czlowieka. Znizki powiadacie... no mnie juz znizka nie obejmuje, mam ponad 26 lat.

Gość boisz sie ze Cie okradna
to lepiej idz na dworzec i sie zorientuj bo znizki nie sa tylko dla ludzi do pewnego wieku, ale rowniez na przejazdy weekendowe i okolicznosciowe dla kazdego. mozesz tez kupic bilet kredytowy niz ryzykowac zdrowie i zycie dla kilkudziesieciu zlotych.

Gość biednastudentkaa
No ale gwalty sa na dyskotekach,m po pijaku, ja sie ubiore w wory, tak aby nie prowokowac:(

Gość biednastudentkaa
a jest moze taka stronka , gdzie sie ludzie oglaszaja ,ze jada tam i tam i ze moga kogos zabrac?

Gość czy to jest prawda czy sciema

Gość Grazka2777
TEZ podrozuje stopem, bo bliety drogie, nawet jesli place te 7iles%. Krakow-Gdansk- kto podrozuje, ten wie.

Gość biednastudentkaa
podn.