Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehhh nie wiem co mam robic

nie wiem co mam robic

Polecane posty

zaczełam studia dzienne moje wymarzone na wymarzonym kierunku mam narzeczonego nadzianych rodziców na nic nie narzekam... a jednak jak zawsze musi sie cos spieprzyc,przyjaciele okazali sie nie przyjaciółmi wyjechali na studia do wielkiego miasta i przyjacioł z mniejszego miasta juz nie pamietaja,okazało sie nawet ze usuneli zdjecia z aparatu na których byłam ja z narzeczonym,na studiach powiedzieli mi dzis ze nie otworza jednak mojego kierunku bo im sie nie opłaca,tez dojeżdżam do wiekszego miasta i dojezdzam codziennie wiec sa koszta ale ja zawsze marzylam o dziennych studiach,ojciec mowi ze załuje mi kasy bo jestem darmozjadem ciagle biore od niego i nic w zamian ,mam ochote tym wszystkim pieprznac w pizdu i isc na zaoczne i do pracy ale ja tak bardzo chcce studiiowac dziennie:( nie wiem co mam robic

Gość extra cool und 1/2 doradczyni
współczuję

co bys zrobiła na moim miejscu

Gość Ja XD
rozpiszeszczona dziewuszka muahahahaha

ja XD w sumie masz racje

niech mi ktos powie co by zrobił na moim miejscu? isc na zaoczne?

Gość XvxVVVV
Dziwnego masz ojca zamiast sie troszczyć o przyszłosć swojego dziecka to on sie martwi o to ze kase na ciebie oddaje.A z tego co zrozumiałam to na jej brak nie narzeka. Ojca normalnego to ty raczej nie masz???

Gość Maraa
idz nauczysz sie zycia.. jak to jest pracowac.. i nie bedzoiesz darmozjadem.. i nie bierz od ojca zadnych pieniedzy !!!! wez jaki ojciec niby nadziany a zaluje sowjej corce pieniedzy co za idiota !!!!

jest strasznym skapcem

maraa ja pracowałam teraz przez całe wakacje od kwietnia do wrzesnia

Gość zielona filiżanka..
hmm.. ciezka sprawa.. dzienne to dzienne..ja jestm na zaocznym 1 rok i zamierzam pracowac, a na 2 rok jesli bym mogla to przenioslabym sie na dzienne. zobacze jak mi teraz pojdzie. studia dzienne to zasze studia dzienne ale nie wiem czy beda lepsze jesli sie ciagle wysluchuje tak "milych" uwag. nawet jesli pojdziesz teraz na zaoczne to nie znaczy ze nie masz szans zeby pozniej uczyc sie na dziennych. pomysl co jest wazniejsze ;]

Gość Maraa
wspolczuje ci ojca :(:(:( moj tato moze nie ma za duzo pieniedzy ale zrobil by dla mnie wszystko i mi nawet powiedzial ze jak chce isc na wymarzone studia to mi je oplaci.. przerabane masz z tym ojcem. najlepiuej wypnij sie na niego zrob co uwazasz nie bierz ani grosza zlamanego od niego i moze zrozumie. i wlasnie tacy ludzie sa jak sa na dziani to jeba ni chytrusii !!!

Gość abcdefg....
Ja na twoim miwejcu bym poszxła na zooczne.Skoro twój ojciec nazywa cie darmozjadem.Wes sie w garść idz na zaoczne i miej wszystkich daleko w \"tam gdzie słobnce nie dociera\".Może twój stary sie opamięta że stracił córke, i to dlaczego?- a dlatego że sodził ze jestęś zbyt duzym wydatkiem!!!

dziewczyny ale jak ja mam dojechac na studia jak bilet kosztuje 5 zł a ja nawet ni mam złotowki bo on mi daje wszystko wyliczone na 1 dzien

Gość Maraa
jej.. przewalone ! idz na zaoczne i poszukaj pracy dla studentow teraz latwo o prace. !! mysle podobnie jak abcdef

Gość Maraa
i co zamierzasz zrobic hmm ?

poczekam do konca tygodnia jak sie bedzie ojciec zachowywał,a jutro na uczelni sie dowiem wszystkiego o zaocznych dzieki dziewczyny ;*

Gość Maraa
spoko daj znac pozniej co i jak ! :)

dobra dzieki:*

Gość ZorroSzesc
Ja bym poszedl na zaoczne. Znam mnostwo ludzi ktorzy sa po zaocznych a w miedzyczasie zdobyli dosiwadczenie i teraz robia taka kase ze hohio