Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZorroSzesc

Jaka uczelnie wybrac najelpsza prywatna czy sredni uniwerek?

Polecane posty

Gość gość
ja stawiam na informatykę na wsb w gdańsku, uczelnia ma dobre opinie, a ja chcę być programistą :)

Gość oewsb
Dobry wieczór, Świetny wybór! :) Świetnie wykwalifikowana kadra PRAKTYKÓW Wyższej Szkoły Bankowej pomoże Ci w rozwoju zawodowym. Zachęcam Cię również do odwiedzenia Biura Karier WSB, w którym wspieramy naszych studentów pod kątem zawodowym (praca, staże, praktyki, studia zaoczne + praca). Przypominam Państwu również o naszej aktualnej promocji trwającej do 30go września - 0 zł wpisowego. Pozdrawiam serdecznie i zachęcam do zadawania mi pytań Renata Mazur, Online Ekspert WSB studia I stopnia

Gość pryntka
A czy jest jeszcze czas, żeby na wsb się zapisac? To prywatna szkoła, ale maja pewnie i dzienne i zaoczne studia?

Gość gość
najwyrazniej szkola nigdy nie idzie w parze z umsyslem ktory potrafi rozwiazac najprostrzy problem polakow 777 www.youtube.com/watch?v=5DQzoWLDm7w

Gość oewsb
Dzien dobry, Rekrutacja do naszej szkoły zostala odbywają się do końca października. Może Pani zrobić to online za pośrednictwem formularza zapisów, który poprowadzi przez etapy rekrutacji i wypełni dokumenty lub w Biurze Rekrutacji, gdzie możesz liczyć na fachową i miłą obsługę. Pozdrawiam serdecznie i zachęcam do zadawania mi pytań Renata Mazur, Online Ekspert WSB studia I stopnia

Gość Agnieszka_Bk
A co ze studiami podyplomowymi na WSB w Poznaniu? Dopiero mnie ambicja dosięgła, i chciałabym zacząć rachunkowość podyplomowo.

Gość skoczek22
Moim zdaniem lepiej wybrać lepszą uczelnie. W tym przypadku uczelnię prywatną. Ja też miałem taki ciężki orzech do zgryzienia. Na szczęście wybrałem uczelnię prywatną - Społeczną Akademię Nauk w Warszawie. Bardzo dobra uczelnia, którą mogę śmiało polecić. Jak ktoś chcę już teraz się zapisać to nawet mają rekrutację do końca lutego.

Gość gość
Z tych prywatnych to trzeba dobrze wybrac, bo jest duzo takich uczelni, ze przejdziesz je za samo to, ze placisz, ale znajoma mówiła, ze np. ta szkola www.cswi.edu.pl jest bardzo dobra, wiele można się nauczyc, wymagaja czegos

Gość olgaaaa1
Ja studiowałam administrację na http://prawowroclaw.myfreesites.net/ jest to prywatna uczelnia ale jestem z niej bardzo zadowolona. Fajni wykładowcy, ciekawe zajęcia. Jest to mój drugi kierunek na prywatnej uczelni i mogę przyznać, że ta jest najlepsza :)

Gość jagodaj
Postaw na dobry kierunek na dobrej prywatnej uczelni, na przykład na warszawskiej UTH http://uth.pen.io/ i się rozwijaj, zdobywaj pierwsze doświadczenia. Nie ma sensu iść na uczelnię, która da Ci tylko wątpliwej jakości przygotowanie do pracy.

Gość gość
Wg mnie to pracodawcy przeważnie jednak lepiej patrza na uniwerki, no chyba, że na prywatnej skończysz jakiś naprawdę dobry kierunek np budownictwo czy architekturę

Gość gość
Ale jeśli masz do wyboru identyczny kierunek na uczelni prywatnej i pantwowej to lepsza będzie panstwowa mimo wszystko, w Polsce na uczelnie prywatne patrza gorzej

Gość gość
ja studiuję na Wyższej Szkole Turystyki i Ekologii w Suchej Beskidzkiej turystykę i rekreację, nie jest to wielki uniwerek, ale ja jestem zadowolona z poziomu, lokalnie ma bardzo dobre opinie ta szkoła ;)

Gość gość
Ja wybrałam prywatną wsge.edu.pl w Józefowie i jestem zadowolona. Jestem teraz na trzecim roku licencjackich zarządzania zasobami ludzkimi i trochę się boję obrony, ale wiem że jestem dobrze przygotowana.

Gość gienka1234
Myślę, że spośród tych możliwości, które zostały podane w temacie wątku zdecydowanie lepiej wybrać uczelnię prywatną. Przynajmniej się czegoś nauczysz :) Ja właśnie skończyłam www.wsu.pl – moim zdaniem lepiej trafić nie mogłam. Uczyłam się tego, czego chciałam i mam naprawdę bardzo specjalistyczną i konkretną wiedzę. Wszystkim tegorocznym maturzystom bardzo polecam to miejsce :)