Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skoro jest taka potrzeba

czy chciałbyś aby Twoja żona miała innych przed Tobą i ilu maksymalnie

Polecane posty

Na topiku o tym ile lat miały kobiety podczas swoejgo pierwszego razu pojawił się fajny tekst i zakładam osobny temat z tym związany bo temat jak najbardziej fajny i ciekawy. Takze zapraszam panów do wypowiadania się :) czy chciałbyś aby Twoja żona miała innych przed Tobą i ilu maksymalnie?

Zobaczymy jak się rozwinie sytuacja :) przyznam że sama jestem bardzo ciekawa odpowiedzi

Gość przemo_sdasd
ja jestem 4 i mam to w zasadzie gdzieś... wisi mi to i powiewa, leje na to sikiem prostym

Gość suwsn
niechcialbym, ale zycie jest inne i niestety miala ich paru i nigdy jej tego nie wybacze

chciałbym żeby moja żona miała dwa romanse przedemną:) armię grecką i rosyjską marynarkę wojenna:) A tak na serio jakie to ma znaczenie dla ludzkości??

przemo_sdasd - kobiety zawsze podają liczbę między 2-4 czyli taką w którą jesteś w stanie uwierzyć:)

Mi to obojętne. Może mieć przedemną 10 albo 100, nieważne. Najważniejsze żeby była mi wierna i lojalna wobec mnie. A zresztą, nie można przecież cofnąć czasu. Jeżeli jakaś dziewczyna mi się podoba, chcę z nią być a ona ze mną, to przecież żadne z nas nie zdoła już zmienić swojej przeszłości. Nie da się.

moja nie miała nikogo wcześniej i co mi to zmienia?? tyle że trzeba było ją uczyć wszystkiego :P

Nie wiem ilu miała, nie pytałem i nie będę pytać. To nie żadne znaczenia, ważne że jest jej z mną dobrze.

Gość papappapaa
przemo_sdasd - kobiety zawsze podają liczbę między 2-4 czyli taką w którą jesteś w stanie uwierzyć Dokładnie tak :p mój obecny jest moim 8 a powiedziałam że 5 :p

Gość hyyhuuuh
nawet lepiej jakby miala kilku, doceni bardziej to co teraz dostanie :)

mój brat wziął sobie dziweice i po 15 latach zostawiła go dla jego kolegi i nie rozwodząc się zmalowała dzieciaka do dzis nie wyprostowała sprawy i mały nosi nazwisko mojego brata :O ot macie cnotkę :D:D:D:D

Gość przykra sprawa
samo życie

oj kazdy z kims byl kogos mial oczywiscie w granicach rozsadku jesli ktos mial 15 kochanek czy czy kochanków w roku to chyba nie szukal milosci tylko samego sexu

Gość fernyk777
moja się kiedyś po wypiciu przyznała do, jak to powiedziała, prawdopodobnie w okolicach 30 :(

mnie upolowała dziewica. Mamy już ładny staż i córkę.

Gość do swarekU
skad o tym wiesz?

Gość gość
Ja wziąłem używaną przez 4 gości. Dymała się z nimi przez 10 lat. Źle mi z tym. Facet posiada ego i godność i dla niego to żadna wartość mieć żonę po kimś. Drugi raz bym się z nią nie ożenił, mimo że jest sympatyczna i posiada wiele zalet, ale jednak szukałabym nie używanej kobiety. Zawsze mamy wybór nie musimy godzić się na to czego nie akceptujemy.

Gość gość
gość dziś A Ty byłeś prawiczkiem?

Gość gośćglhlhl
właśnie panowie,nikt was nie zmusza do tego zebyscie się wiązali z doświadczonymi,prosze was nie zawracajcie takim głowy żeby potem to im wypominać bo to boli i rani....szukajcie wśród dziewic,niech doświadczone wiąza się z tymi kto je będzie akceptował takimi jakie są bez ciągłego wracania do tego co było,,,mnie właśnie tak jeden potraktował i rozstaliśmy się przez to a ja mam uraz do wszystkich facetów przez to

Gość gość
nie chce mężczyzny który choćby aluzje robi do mojej przeszłsoci czegos czego nie zmienie tak jak wy nie chcecie kobiet ,,używanych"