Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ivett0

STARANIA Jesien -Zima 2008- DZIDZIUS LATO2009 kto zaczyna???

Polecane posty

no zgadzam sie juz na mdlosci, na wszystko , aby tylko wszystko tam sie super zadomowilo i zdrowo roslo :)

on dlatego taki sprytny bo mu kiedyś mówiłam ,że koleżanka szukała właśnie z imbirem na mdłości u ciężarnych

Kochane ja tez juz zmykam, moj piesek chce na dwor, wiec pojde z nim do ogrodu, maz w pracy, wiec zaraz sie z faolka i psiakiem spac wybierzemy. Moj pies jak jest maz w domu to spi obok w pokoju, a jak jestem sam to zawsze teraz przy lozku, taki jest kochany, i uwielbia klasc nos na moj brzuch..ohhh Ok, uciekam, slodkich snow 😘

Dobranoc! kolorowych snow! ja tez zmykam do lozeczka, bo zmeczona jestem i jutro mam dosc ciezki ranek w pracy. buziaczki dla wszystkich.

no pa aśka ja też uciekam do łóżka czekam na męża jak wróci rano mam nadzieje że mnie "zaskoczy" do jutra

Cześć. Dziś rano robiłam test z moczu - negatywny... Temperatura dalej wysoko, nic już z tego nie rozumiem, przecież na testach w niedziele była druga kreska... A może za dużo płynów piłam przed snem i mocz był za bardzo rozrzedzony... Jadę teraz na badania, przynajmniej toksoplazmozę zrobię, betę też ale na nic już nie liczę... Odezwę się później.

no nie :( Kruszyna zrób bete i bedziesz wiedziała na 100%. moim zdaniem ten test teraz sie pomylił. oby. trzymam kciuki za cały czas i daj znac jak tylko cos bedziesz wiedziała. mi test owulacyjny dzis wyszedł negatywny jeszcze, wiec czekam...

Kruszyna, musial byc jakis test wadliwy! Przeciez to niemozliwe, na kilku wyszly Ci dwie kreski! Dawaj znac od razu jak wrocisz! Grazka, a Twoja owu przyjdzie nic sie nie martw, pewnie sie szykuje na weekend :) moja tez tak zrobila :) wiedziala ze w weekend wiecej mozna i chciala byc na maxa wykorzystana :D

Dorka mam tylko nadzieję że mi testów starczy :D:D:D ja tez uwazam że Kruszyna miała wadliwy test :) a gdzie reszta? jeszcze śpi? robie kawke i herbatke dla was wiec wstawac spiochy :)

Gość annna999
hej dziewczynki ja mam drugi dzien wolny i sobie leniuchuje :) dzis obiecałam mezowi lasagne wiec czytam troche po przepisach :) Mnie wczoraj i dzis nawala lewy jajnik , a lekarz mi mowił ze w tym jajniku sa pecherzyki, wiem ze to za wczesnie na cokolwiek ale moze ...... oj mam nadzieje :) dzis daliśmy sobie juz spokuj z przytulaniem spaliśmy objeci i zadowoleni ze swojej obecności i mam nadz ze nie byliśmy sami :)

a co do testu to powiem wam ze w pierszym mc staran mi test wyszedł 2 razy z blada kreska druga ,ale była na 100% a potem trzeci po paru dniach z jedna krecha a potem @ :( ale mam nadz, ze kolezanka tak nie bedzie miała i trzymam kciuki na pewno bedzie zaciążona:)

a jeszcze zapomniałam dodac ze w owu miałm temp podwyższona o 0,2 a dzis podskoczyła jeszcze o 0,1 :) ale sie ucieszyłam jak dziecko :)

Starczy, starczy grazka :) Anna na mam nadzieje ze wam sie udalo i juz mala fasolka rosnie :) a kruszyna na pewno miala wadliwy test, nie wyobrazam sobie inaczej! A ja sie dzis czuje jakby ktos mi wlozyl pompke w dupke i dmuchna ze dwa razy! czuje sie poprostu napompowana :)

hahaha ale mnie rozbawiłas ta pompka :) dobry poczatek dna :) ja tez mam wielka nadz ale za 10 dni bede wiedziec

No mi juz tylko kilka dni zostalo. Jak nie przyjdzie to postaram sie wytrzymac z testem do pn :)

Dorka to musisz jakoś wypuścic to powietrze :) a najlepiej to niech Cię ktos przywiąże żebyś nie odleciała jak balonik :D Aniu mam nadzieję, że się udało :) oby temp nie spadła i bedą 2 piękne kreseczki :)

grażka co do testów to ja mam te co ty wczoraj robiłam 8 wyszła druga gruba wyraźna krecha dzisiaj 9 i już była słabsza mniej wyrazista czyli wydaje mi się ,że owulka nastąpi ok 24-36 godzin tak było napisane więc jutro ostatni test został zrobie i jestem ciekawa czy się wogóle druga pojawi ja też myślałam że te 10 szt mi nie starczy ale starczyło akurat już chciałam domawiać priorytetem nastepne grażka jakie długie masz cykle od którego dnia robiłaś testy

Mery ja mam cykle 30 dniowe i testy zaczełam robic 13 dc :) mam nadzieję, że mi starczy a jak nie to bedziemy sie przytulac bez przerwy :D

Mery a jak wychodziły Ci testy negatywne to obie kreski były blade? Bo ja tą pierwszą co zawsze ma wyjsc to mam tez jasną :O

na poczatku była jedna kreska taka nie za mocna tak przez 6 dni nic a wczoraj wyszła ta pierwsza nie za mocna a ta druga ciemniejsza ja też mam 30dc i zaczełam robić w 13dc

Grazka, pewnie sie niecierpliwisz jak ja sie niecierpliwilam. Mam pytanko czy @ zawsze przychodzi po 14 dniach? Wlasnie wyliczylam ze jezeli tak liczyc to powinna przyjsc w pn ale normalnie powinna byc w pt... no i jak to jest????

nie bardzo pomoge bo dokładnie to 3 mc badam swoj organizm ale przez 3 mc od owulacji zawsze mi wypadało 14 dni, nie wiem jak bedzie tym razem bo jeśli niestety przyjdzie ( a mam cykle 37 dniowe) to powinna przyjsc 36 dnia bo owulke miałam 23 dnia,ale myśle ze różne sa organizmy. Choc myśle ze powinnaś objąc teorie ze po 14 dniach,zeby sie nie nakrecac

dziewczyny nie mam pojęcia pierwszy raz robiłam testy i też jestem ździwiona, że tak póżno jest owulka licząc 14 dni powinnam dostać@ 4 luty ,a normalnie jeżeli patrząc na cykl 30 dniowy to 30 stycznia wydaje mi się, że ogólnie mówią ,że owulka pojawia się ok 14 dni przed @ zresztą zobaczymy jak przyjdą@ ale lepiej żeby ich nie było

no nastawie sie na poniedzialek :( oj dodatkowe dwa dni czekania :( ale wiem ze weekend szybko zleci :):):):)

Zadnych ma juz nie byc! I to moze zostac jako wielka niewiadoma dla nas :) Wole nie wiedziec i jej nie widziec przez 9 miesiecy! a kysz paskudo! A jak tam Sylwinka, odpoczywa?

poczekamy zobaczymy ja na pewno nie zrobie testu prędzej nie chce przeżyć rozczarowania dwa miesiące temu spóźniała mi się @ i w dzień kiedy miałam zrobić test zeszłam do łazienki już zadowolona szykuje pojemniczek, a tu patrze @ okropne uczucie nie chce tego znowu czuć